Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai vaikams - 2

Gal galite kas paaiskinti kas yra memmory foam? Kokios tos atsimenancios putos?
Atsakyti
QUOTE(*2M* @ 2013 08 22, 19:10)
Gal galite kas paaiskinti kas yra memmory foam? Kokios tos atsimenancios putos?

Tai tam tikra putų poliuretano rūšis, kuri iš kitų išsiskiria savo savybe priimti spaudimą, lėtai atsistato, kiek spausi-tiek priims, apgaubs.
Šiai dienai tai geriausiai prisitaikanti medžiaga čiužinių gamyboje,minkšta, naudojama tik kaip vienas čiužinio sluoksnis arba antčiužinis; pagalvėse ir t.t.
Atsakyti
Gal kas jau naudojate MIMI ciuzinuka kudikiams? mes uzsisakem, nes labiausiai atitiko reikalavimus ir kaina, bet daabar galvoju kaip delto rupletumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 08 26, 15:41)
Gal kas jau naudojate MIMI ciuzinuka kudikiams? mes uzsisakem, nes labiausiai atitiko reikalavimus ir kaina, bet daabar galvoju kaip delto rupletumo g.gif

Rupletumas jauciasi, bet nepanikuokit.
Jei vaikas savo lovyteje bus neramus, paklokite minkstesne sulankstyta antklode, islyginsite pavirsiu ir viskas bus mazyliui gerai (zinoma, jie priezastis buvo rupletas ciuzinio pavirsius).
Atsakyti
Laba diena,
Planuoju pirkti Ikea lovą vaikiukui ir ten yra rekomenduojamas čiužinys, va toks SULTAN FÅVANG: http://www.ikea.com/...ducts/60139805/
80x200.
ar man ties juo apsistoti ar tame kainų lygmenyje (na +100 Lt dar galbūt) yra kas nors geresnio, patogesnio vaikams?
vaiko amžius 4,5 metų, planuoju, kad miegos jau čia iki 16 ...
dėkoju už patarimus, lauksiu.
Atsakyti
Mane prajuokino sio ciuzinio garantija -25 metai. lotuliukas.gif Cia kol supus galutinai ...
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2013 09 12, 17:48)
Mane prajuokino sio ciuzinio garantija -25 metai.  lotuliukas.gif Cia kol supus galutinai ...

na, man garantija ne taip svarbu, svarbiau vaiko patogumas ir kad nenupikrti tos pačios kokybės tik brangiau kito gamintojo 4u.gif Tiesiog man nepasirodė labai jau patogus tas čiužinys (man jis per plonas, tai ir neverta buvo bandyti šiaip), todėl ir paprašiau patarimo, bet vaikas gerokai lengvesnis, gal jam visai kitoks jausmas bus ... tik paklausti tų mažių dar nelabai yra kaip... rolleyes.gif
galvojau dar apie Selecta 12 gal, nzn ... pagal aprašymą (o ten labai nedaug kas parašyta) tai jis toks pats tik brangesnis. Gal kas išmano ir gali palyginti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waterloo: 12 rugsėjo 2013 - 21:40
QUOTE(waterloo @ 2013 09 12, 21:36)
na, man garantija ne taip svarbu, svarbiau vaiko patogumas ir kad nenupikrti tos pačios kokybės tik brangiau kito gamintojo 4u.gif Tiesiog man nepasirodė labai jau patogus tas čiužinys (man jis per plonas, tai ir neverta buvo bandyti šiaip), todėl ir paprašiau patarimo, bet vaikas gerokai lengvesnis, gal jam visai kitoks jausmas bus ... tik paklausti tų mažių dar nelabai yra kaip...  rolleyes.gif
galvojau dar apie Selecta 12 gal, nzn ... pagal aprašymą (o ten labai nedaug kas parašyta) tai jis toks pats tik brangesnis. Gal kas išmano ir gali palyginti?  unsure.gif

Waterloo,
kokybė yra sąlyginis terminas, nes kiti gamintojai siūlo kitokios konstrukcijos ar kokybės gaminius.
Sakote, kad tas gaminys jums per plonas, o žiūrite į SELEKTA 12, kuris tokio paties aukščio... smile.gif
Daugelis vaikams rekomenduojamų čiužinių Lietuvoje yra panašaus aukščio, nes vaikučiui tiesiog nereikia daugiau.
Iš dažnai rekomenduojamų vaikams galite pasižiūrėti čiužinį MORTA, kuris turi vidinį puikų oro pralaidumą, elastingą paviršių.

Vaikas niekada jums tiksliai nepasakys iš kelių minučių pabandymo, ar tinka, čia daugiau tėveliai gali nuspręsti, remdamiesi tam tikrais to amžiaus tarpsnio vaikams reikalingais duomenimis čiužiniui.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2013 09 14, 08:27)
[size=1][/size]
Waterloo,
kokybė yra sąlyginis terminas, nes kiti gamintojai siūlo kitokios konstrukcijos ar kokybės gaminius.
Sakote, kad tas gaminys jums per plonas, o žiūrite į SELEKTA 12, kuris tokio paties aukščio... smile.gif
Daugelis vaikams rekomenduojamų čiužinių Lietuvoje yra panašaus aukščio, nes vaikučiui tiesiog nereikia daugiau.
Iš dažnai rekomenduojamų vaikams galite pasižiūrėti čiužinį MORTA, kuris turi vidinį puikų oro pralaidumą, elastingą paviršių.

Vaikas niekada jums tiksliai nepasakys iš kelių minučių pabandymo, ar tinka, čia daugiau tėveliai gali nuspręsti, remdamiesi tam tikrais to amžiaus tarpsnio vaikams reikalingais duomenimis čiužiniui.
Sėkmės.

ačiū labai. mes vyresnėlei pirkome prieš kelis metus Norka Plus tai tas čiužinukas man atrodo toks ...mhm ... kažkoks stangresnis, nzn nuo ko čia priklauso. bet jei tai priklauso tik nuo aukščio, o ne nuo pvz. poliuretano tankio ar ko kitko, tai tikriausiai labai neverta blaškytis, nes tikrai patogiau pirkti viską vienoje parduotuvėje. sau breckles, labai patiko man. bet pati tai galiu pagulėti ir žinau kas man patiko, ovat, jo, vaikas nepasakys unsure.gif pabandysime dar Mortą, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 08 26, 15:41)

Sveiki,

Čiužinio paviršius specialiai giliai profiliuojamas (ruplėtas, kaip jūs išsireiškėte):
1. Kad būtų oro tarpas ir kūdikis neuždustų apsivertęs ant pilvuko.
2. Vartantis aktyvina kraujotaką, kartu atlieka masąžo funkciją (čia aktualu kūdikiams su žemu raumenų tonusu)

Nusiraminkite ,išsirinkote gerą, teisingą kūdikiui čiužinuką 4u.gif

Yra tokių savybių kūdikiams skirtas čiužinukas ir pas kitą gamintoją Materasso "Babysnyček nova"
Papildyta:
QUOTE(waterloo @ 2013 09 10, 21:27)
Laba diena,
Planuoju pirkti Ikea lovą vaikiukui ir ten yra rekomenduojamas čiužinys, va toks SULTAN FÅVANG: http://www.ikea.com/...ducts/60139805/
80x200.
ar man ties juo apsistoti ar tame kainų lygmenyje (na +100 Lt dar galbūt) yra kas nors geresnio, patogesnio vaikams?
vaiko amžius 4,5 metų, planuoju, kad miegos jau čia iki 16 ...
dėkoju už patarimus, lauksiu.

Sveiki,

Galima pasiūlyti patogesnį, bet kaina daug didesnė. Vaikams patogus čiužinys Herbal antibacterial. Turi 2 skirtingas puses viena minkštesnė, kita kietesnė. Užvalkas Greentex, skirtas astma sergantiems. Skalbiamas 60 laipsn. temperatūroje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta5773: 16 rugsėjo 2013 - 07:53
QUOTE(waterloo @ 2013 09 14, 10:34)
ačiū labai. mes vyresnėlei pirkome prieš kelis metus Norka Plus tai tas čiužinukas man atrodo toks ...mhm ... kažkoks stangresnis, nzn nuo ko čia priklauso. bet jei tai priklauso tik nuo aukščio, o ne nuo pvz. poliuretano tankio ar ko kitko, tai tikriausiai labai neverta blaškytis, nes tikrai patogiau pirkti viską vienoje parduotuvėje. sau breckles, labai patiko man. bet pati tai galiu pagulėti ir žinau kas man patiko, ovat, jo, vaikas nepasakys  unsure.gif pabandysime dar Mortą, ačiū  4u.gif

Selekta 12 poliuretanas yra 40 tankio, jis eleastiskesnis ir ganetinai patogus ciuzinys vaikams. Garantija branduoliui 5 metai, o uzvalkalui 2 metai. Uzvalkalas SaniCare skalbimas iki 60 laipsniu.
Atsakyti
Dar galit pasidairyti čiužinio "Snaudalius" su HR putų poliuretanu. su tencelio užvalkaliukais.
Mmm- minkštas toks ir jaukus smile.gif
Atsakyti