Sveiki, turiu prašymą patarti kokį čiužinuką pirkti naujagimiui į lovelę? Buvau jau susižavėjusi kokosiniu-grikiniu, bet paskaičius forumą, taip tariant "atšoko fantazijos" jį pirkti. Esame Alytuje. Iš anksto dėkoju už patarimus
Kokia jūsų nuomonė apie tokį čiužinuką?
http://www.tavovaika...ck-60x120-cm/lt
QUOTE(Eneja @ 2013 02 25, 17:08)
Sveiki, turiu prašymą patarti kokį čiužinuką pirkti naujagimiui į lovelę? Buvau jau susižavėjusi kokosiniu-grikiniu, bet paskaičius forumą, taip tariant "atšoko fantazijos" jį pirkti. Esame Alytuje. Iš anksto dėkoju už patarimus
Ciuzinuko uzvalkalas neskalbimas, domekites geriau tokiais, kuriu uzvalkala, reikalui prispyrus, galesite nusiimti ir lengvai issiskalbti. Norint panaikinti susikaupusius kvapus, tokia prieziuros galimybe yra butina.
QUOTE(Eneja @ 2013 02 25, 16:08)
Tai yra latvių gamintojo TROLL čiužinukas.
Jie vieninteliai naudoja tokią medžiagą FIBER čiužinių gamyboje, todėl sunkoka tą žaliavą palyginti.
Ji tikrai orui pralaidi, atrodo neblogai...
Audinys, kaip jie rašo, skalbiamas.
i | Reklama forume draudžiama. |
QUOTE(Lonas @ 2013 02 26, 12:29)
Tai yra latvių gamintojo TROLL čiužinukas.
Jie vieninteliai naudoja tokią medžiagą FIBER čiužinių gamyboje, todėl sunkoka tą žaliavą palyginti.
Ji tikrai orui pralaidi, atrodo neblogai...
Audinys, kaip jie rašo, skalbiamas.
Reklama forume draudžiama.
O ka manote apie jūsų Miegė čiužinuką naujagimiui? Buvau apžiūrėti kaip tik šiandien ir jis berods 10cm aukščio man pasirodė kietokas...ar aš klystu? Ir dar noriu paklausti kuo skiriasi čiužinukas Miegė nuo Sapnas? Nes pagal komfortą miegocentras.lt puslapyje tai matau, kad skirtumas yra.
QUOTE(Eneja @ 2013 02 26, 20:04)
O ka manote apie jūsų Miegė čiužinuką naujagimiui? Buvau apžiūrėti kaip tik šiandien ir jis berods 10cm aukščio man pasirodė kietokas...ar aš klystu? Ir dar noriu paklausti kuo skiriasi čiužinukas Miegė nuo Sapnas? Nes pagal komfortą miegocentras.lt puslapyje tai matau, kad skirtumas yra.
Naujagimiams rekomenduotinas SAPNELIS, be apsaugų lovytei, nes:
audinys- medvilnė, nuvelkamas;
galvūgalyje-išprofiliuotos skylutės (papildoma oro cirkuliacija, kad vaikutis, atsigulęs ant pilvuko, turėtų kur kvėpuoti...
galvūgalyje-vietoj audinio įdėtas tinklelis, gerina oro pralaidumą.
O MIEGĖ ir SAPNAS tas pats, tik kad SAPNAS su vaikiškais motyvais audinys.. Porolonas-tas pats.
MIEGĖ gali būtį įvairių nestandartinių matmenų.
Bet vaikučiui, realiai, užtenka apie 7cm storio.
QUOTE(Eneja @ 2013 02 25, 16:08)
Mes turim Troll ciuzinuka ta paprastesni, pigesni negu jusu nuorodoj, nes paskaicius jie skiriasi tik uzvalkaliukais-vienas sudygsniuotas, kitas ne. Tai geras tas ciuzinys, neturiu su kuo palygint, bet nieko blogo per 2 metus nepamaciau, pries savaite nupirkom toki pat antram vaikui, nes pirmas vis dar miega ant savo. Uzvalkaliuka tikrai galima skalbti.
QUOTE(Lonas @ 2013 02 28, 09:47)
[size=1][/size]
galvūgalyje-išprofiliuotos skylutės (papildoma oro cirkuliacija, kad vaikutis, atsigulęs ant pilvuko, turėtų kur kvėpuoti...
O MIEGĖ ir SAPNAS tas pats, tik kad SAPNAS su vaikiškais motyvais audinys.. Porolonas-tas pats.
o tai pa stuos Baby de lux nera tokiu ventiliaciju? tu skyluciu?
QUOTE(Prince @ 2013 03 11, 17:40)
o tai pa stuos Baby de lux nera tokiu ventiliaciju? tu skyluciu?
Yra
Sveiki,
norėčiau Jūsų patarimų. Gaila, bet per vėlai radau tokius blogus atsiliepimus apie kokosinius, grikinius čiužinius, nes tokį jau nupirkau ir problema ta, kad jis smirdi, buvau paklojusi lovytę kūdikiui (dar nepagimdžiusi esu, bet jau bet kada galiu), bet tuo spec. kvapu prasmirdo visa patalynė tai net nebežinau, kaip išvėdinti patį čiužinį, gal prie radiatoriaus palaikyti, jei ten kokia drėgmė (nesuprantu ar ji yra), gal į balkoną išmesti, kad prasivėdintu... Ar pas visus juos yra tas spec kvapas, ar jis nuvėsta laikui einant?
norėčiau Jūsų patarimų. Gaila, bet per vėlai radau tokius blogus atsiliepimus apie kokosinius, grikinius čiužinius, nes tokį jau nupirkau ir problema ta, kad jis smirdi, buvau paklojusi lovytę kūdikiui (dar nepagimdžiusi esu, bet jau bet kada galiu), bet tuo spec. kvapu prasmirdo visa patalynė tai net nebežinau, kaip išvėdinti patį čiužinį, gal prie radiatoriaus palaikyti, jei ten kokia drėgmė (nesuprantu ar ji yra), gal į balkoną išmesti, kad prasivėdintu... Ar pas visus juos yra tas spec kvapas, ar jis nuvėsta laikui einant?
QUOTE(Persikele @ 2013 03 11, 21:27)
Sveiki,
grikių kvapas
man sesuo atidavė kokosinį-grikinį, nėra jokio kvapo
Papildyta:
QUOTE(Persikele @ 2013 03 11, 21:27)
Gaila, bet per vėlai radau tokius blogus atsiliepimus apie kokosinius, grikinius čiužinius, n
jau ne vienoj temoj perskaičiau, kad šitie čiužiniai blogi. Ir dabar permečiau akim temos pradžią.
Na kas belieka firmų atstovams, jei nevaryt ant šitų čiužinių. Todėl mažiau imkit į galvą, ką rašo kai kurie nariai
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 11, 21:55)
jau ne vienoj temoj perskaičiau, kad šitie čiužiniai blogi. Ir dabar permečiau akim temos pradžią.
Na kas belieka firmų atstovams, jei nevaryt ant šitų čiužinių. Todėl mažiau imkit į galvą, ką rašo kai kurie nariai
Pirmiausia, tai, kai kalbama apie čiužinius, visada norisi kalbėti logiškai, argumentuotai ir be pašalinių emocijų...nors ne visada taip išeina...
Ypač kai tema sukasi apie vaikučius, norisi, kad mamytės truputį susitelktų ties tuo, ant ko guldo vaikutį....patikėkit, RETAI tai vyksta realybėje.
Kai gamintojas ar pardavėjas sako, kad nerekomenduoja, tai turi omeny, kad jis GERIAU žino už jus tam tikrų žaliavų panaudojimo ypatumus. Ar sutinkate?
O kodėl kiti naudoja ir nieko? Va čia ir slypi klausimo įdomumas, kur vienodo atsakymo NIEKADA negausite.
Kai kalbame apie kokoso panaudojimą vaikučių čiužiniuose, paprastas klausimas KĄ DUODA KOKOSAS ČIUŽINIUI?
Prisitaikymas-NE (nes kieta plokštė)
Elastingumas-NE
Ekologiškumas-NE (daaaug klijų)
Praktiškumas (išplauti branduolį)-NE.
Kaina (pigu)-TAIP. (Štai jums ir priežastis gaminti tokį čiužinuką).
Kas dar liko nepaminėta, kas mamytėms aktualu?
QUOTE(Lonas @ 2013 03 12, 14:32)
Kai kalbame apie kokoso panaudojimą vaikučių čiužiniuose, paprastas klausimas KĄ DUODA KOKOSAS ČIUŽINIUI?
Prisitaikymas-NE (nes kieta plokštė)
Elastingumas-NE
Ekologiškumas-NE (daaaug klijų)
Praktiškumas (išplauti branduolį)-NE.
Kaina (pigu)-TAIP. (Štai jums ir priežastis gaminti tokį čiužinuką).
Kas dar liko nepaminėta, kas mamytėms aktualu?
ar kūdikui reikia minkšto, elastingumo čiužinio, jei jam geriau miegot ant kieto pagrindo dėl nesusiformavusio stuburo?
ekologiškiau sintetika?
vis tiek šiais laikais vaikai miega su sauskelnėm, kokia tikimybė, kad reiks čiužinį plaut? mažytė
kai pigu, tai keist gali dažniau
nežinau, kokį būčiau pirkus, jei ne atiduotas grikinis-kokosinis, bet jūsų ir dar kelių narių nuomonės manęs neįtikintų nepirkt, nes kaip bebūtų jūs suinteresuoti asmenys