Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis

QUOTE(praeivis. @ 2012 11 12, 10:34)
Anokia cia naujiena. Jie jau pernai kalbejo, kad Lietuvoje nepardavineja, taciau lengvai is ju pirkau po 550-570 su atvezimu (pirkau kelis kartus). Gal masiskai Lietuvai ir nepaleidzia savo produkcijos, bet rezerva pardavimui tikrai palaiko...

nes pats su jais derinote smile.gif Tačiau Lietuvos perpardavinėtojams Granulita savo produkcijos netiekia.

QUOTE(Darrius7 @ 2012 11 12, 17:53)
zmzramas: atrasiau privaciai, bet pasikartosiu, kad visi zinotu-Prienuose granules nuo 8mm.
Granulita sako, jog viska ispardavus ir iki Naujuju metu netures pardavimui.

Jei porą tonų imsit, turėtų turėti. g.gif Bent man taip sakė.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 11 12, 18:00)
nes pats su jais derinote smile.gif Tačiau Lietuvos perpardavinėtojams Granulita savo produkcijos netiekia.

Siaip tai pernai pirkau is Siauliu Alnidos granules... Ipakavimas toks pat, kaip sia vasara pirktu is Granulitos (Radviliskio raj)... Taigi...?
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2012 11 13, 17:18)
Siaip tai pernai pirkau is Siauliu Alnidos granules... Ipakavimas toks pat, kaip sia vasara pirktu is Granulitos (Radviliskio raj)... Taigi...?

laimingas, nenoriu nieko klaidint. Tik parašiau, ką man sakė direktorius. Šiemet jie granulių Lietuvoje nepardavinėja, viską veža italams. Galėjo būti toks variantas, kad šiauliečiai atsivežė iš Granulitos pilną furą, gal ir ne vieną. Ir tada pardavinėjo.
Atsakyti
Paziurekite skelbima http://www.*infected...s-13014313.html
ir po jo esancius komentarus... as ji va ir nusipirkau, tai dabar man aisku,kodel tokios bedos su juo man... Be je pasikeiciau ir granules (paklausiau Jusu patarimo, bet nepadejo, jis sustoja po nakties darbo....) Jei kam neatsibveria mano nuoroda, va rasau ikeliu tuos komentarus:
1 komentaras:
Taip, "rimtas" degiklis?
Ventiliatorius 25
lt.(Kinija):
http://www.lemona.lt...item&i_id=86928
Laiko intervalu
taimeris (mėgėjų)-22
lt.:
http://www.lemona.lt...item&i_id=53405
Ir Temperaturos
daviklis 60 lt
(Hong-Kong):
http://www.ebay.at/i...-STC1000-Heizun
g-Kuhler-Kalte-Kette-Temp-/190720153218?pt=Sensoren_Regler&hash=item2c67ce9682
Apar
atūra-"Tikrai ilgai veiks!"

2 komentaras:
Dar ir sąskaitos neišrašo, ir visas degiklis padengtas kniedėmis-kad negalėtum
pažiūrėti-kokių ten "gerų detalių" prikišta?Pas mane plastmasinis
ventiliatorius( išsilydė po 12 dienų?

Po tokiu isvadu, kazkaip labai bijau pirkti kita degikli i Dakono peciu... Nebent Jus ka ismintingo patartumete...
Atsakyti
QUOTE(palangiskis @ 2012 11 16, 11:24)
Paziurekite skelbima http://www.*infected...s-13014313.html
ir po jo esancius komentarus... as ji va ir nusipirkau, tai dabar man aisku,kodel tokios bedos su juo man... Be je pasikeiciau ir granules (paklausiau Jusu patarimo, bet nepadejo, jis sustoja po nakties darbo....) Jei kam neatsibveria mano nuoroda, va rasau ikeliu tuos komentarus:
1 komentaras:
Taip, "rimtas" degiklis?
Ventiliatorius 25
lt.(Kinija):
http://www.lemona.lt...item&i_id=86928
Laiko intervalu
taimeris (mėgėjų)-22
lt.:
http://www.lemona.lt...item&i_id=53405
Ir Temperaturos
daviklis 60 lt
(Hong-Kong):
http://www.ebay.at/i...-STC1000-Heizun
g-Kuhler-Kalte-Kette-Temp-/190720153218?pt=Sensoren_Regler&hash=item2c67ce9682
Apar
atūra-"Tikrai ilgai veiks!"

2 komentaras:
Dar ir sąskaitos neišrašo, ir visas degiklis padengtas kniedėmis-kad negalėtum
pažiūrėti-kokių ten "gerų detalių" prikišta?Pas mane plastmasinis
ventiliatorius( išsilydė po 12 dienų?

Po tokiu isvadu, kazkaip labai bijau pirkti kita degikli i Dakono peciu... Nebent Jus ka ismintingo patartumete...

ziurint is technologines puses - juk norejote pigesnio produkto - gavot, del to kad detales yra pigesnes (juk logiska)
del gedimu - aisku apmaudu kad kankinates, bet sios bedos neusijusios su tuom kad degiklis "kemsas" - cia labiau kokie deguonies nustatymai ar pan.
ka patarti nezinau - nenoriu buti pranasu ir nagrineti degiklius

Patarimas - arba katilas kitas arba pameginti "susikalbeti" su degiklio gamintoju/atstovu/montuotoju kad pamegintu isspresti gedima, nepavykus galvoti apie kita katila ar degikli. Bet siulau nepasidavineti taip greitai viska verciant degikliui, o pameginti isspresti ir tiek - sekmes

p.s. pafilmuokit degimus:
a - degiklyje granules uzkurtos ir praejo 1-2 min
b - degiklyje degancios granules po valandos ar dvieju
c - degiklyje granules po 8h
d - degiklyje granules kai uzsikimsusios
galbut pamatysiu kokia nedidele klaida, kuria bus galima isspresti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 16 lapkričio 2012 - 10:49
Aciu Paliukui uz issamu atsakyma. Gal galetumete pasakyti kokia turetu buti optimali temperatura granulinia me katile griztanciame vamzdyje. Skaiciau ,kad minimum 60 laipsniu. Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(palangiskis @ 2012 11 21, 00:54)
Aciu Paliukui uz issamu atsakyma.  Gal galetumete pasakyti kokia turetu buti optimali temperatura granulinia me katile griztanciame vamzdyje. Skaiciau ,kad minimum 60 laipsniu. Ar tai tiesa?

visuose skirtingai, priklausomai nuo konstrukcijos gali buti nuo 40 iki tu paciu 60C

lygiai taip pat kaip ir tamstos Dakon'e
Atsakyti
O kuo skiriasi katilas su automatiniu įdegikliu ir be jo?
Kaip dažnai jį reikia užkurdinėti?
Gal geriau pirkti be automatinio, nes kiek girdėjau, tą automatinį reguliariai reikia valyti
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2012 11 21, 10:43)
O kuo skiriasi katilas su automatiniu įdegikliu ir be jo?
Kaip dažnai jį reikia užkurdinėti?
Gal geriau pirkti be automatinio, nes kiek girdėjau, tą automatinį reguliariai reikia valyti

priklauso nuo katilo degimo rpincipo:

padavimas is apacios stumiant i virsu - realiai - nereikia (labiau komercinis triukas) - karta i metus (na gal du ar tris jeigu katile baigias granules ar del netiketu priezasciu sustoja)

padavimas is virsaus ir beriant i apacia - rekomenduociau, nes cia gesinimasis vyksta degiklio

automatiniu degikliu nereikia valyt - kazka maisote. jeigu kuras blogos kokybes kur beriama is virsaus butu geriau jeigu issivalytu ir po to vel butu geras degimas.
Kur stumiama is apacios i virsu, ten isstumiamas slakas, taciau ne visas ir daznai dega kartu su granulem - kiek tai itakoja blogai degima neklauskit, nera imanoma pamatuoti
Atsakyti

QUOTE(Paliukas @ 2012 11 21, 09:51)
priklauso nuo katilo degimo rpincipo:

padavimas is apacios stumiant i virsu - realiai - nereikia (labiau komercinis triukas) - karta i metus (na gal du ar tris jeigu katile baigias granules ar del netiketu priezasciu sustoja)

padavimas is virsaus ir beriant i apacia - rekomenduociau, nes cia gesinimasis vyksta degiklio

automatiniu degikliu nereikia valyt - kazka maisote. jeigu kuras blogos kokybes kur beriama is virsaus butu geriau jeigu issivalytu ir po to vel butu geras degimas.
Kur stumiama is apacios i virsu, ten isstumiamas slakas, taciau ne visas ir daznai dega kartu su granulem - kiek tai itakoja blogai degima neklauskit, nera imanoma pamatuoti

Dėkoju, pažįstamas, kuris turi, sakė, užkuria rudenį, užgesina pavasarį, daugiau nė karto per kūrenimo sezoną nereikia jo užkūrinėti smile.gif
Mes vis dar svarstome.
Dabar dar galvojame, ar pavyks gauti gerų granulių, tokiu metų laiku unsure.gif

QUOTE(Nuska @ 2012 11 21, 10:01)
turim darbe tokią. Va per metrą nuo manęs kaip tik stovi. Vaikui tiks, ale mano smūgio ta kriaušė jau netlaiko - nelaiko ta lipūškė ir skrenda per visą kabinetą (priklausomai nuo smūgio).

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2012 11 21, 11:26)
Dėkoju, pažįstamas, kuris turi, sakė, užkuria rudenį, užgesina pavasarį, daugiau nė karto per kūrenimo sezoną nereikia jo užkūrinėti  smile.gif
Mes vis dar svarstome.
Dabar dar galvojame, ar pavyks gauti gerų granulių, tokiu metų laiku  unsure.gif

nemeluoja, taip ir yra
Atsakyti
QUOTE(sape @ 2012 10 31, 17:54)
Sveiki, mes isirinke NIBE-BIAWAR PELLUX, bet pirksime tik pavasari blush2.gif . Labai labai lauksiu jusu bandymu,kuro sanaudu ir visko kas su juo susije. Nepamirskite viskuo pasidalinti  4u.gif

Sveiki,

Mes nusipirkom si katila siemet. Savaitgali turetume jau paleisti sildyma. Name dar negyvenam, tai sakem laikysim kokia 10 laipsniu. Parasysiu po to kaip veikia ir t. t. g.gif
Atsakyti