QUOTE(martynotete @ 2012 11 04, 10:52)
o koks skirtumas tarp pirmu,antru,ir treciu metu?
Kaip anksciau rasiau pvz. pas mane visi slapieji darbai buvo atlikti rudenio viduryje, tai dregmes name sociai, tai va po metu- dveju sildymo sezono ta dregme dingsta is namo, savaime aisku jeigu yra rekuperacine sistema tai dar labiau padeda ta dregme isvyti lauk. Kaimynas sildosi skystu kuri tai po pirmu dvieju menesiu jau norejo ta katila lauk mesti, o po to pamazu sanaudos mazejo ir lengviau piniginiai tapo.
QUOTE(Darrius7 @ 2012 11 07, 23:10)
Tai negi niekas simet dar nepirko granuliu ir negali pakomentuot, kur geros kokybes pavyko isigyt?
Kadangi aš pirkau ne aukščiausios klasės granules, tai ir pakomentuot negaliu...
P.S. Bet man jos tinka.
QUOTE(Darrius7 @ 2012 11 08, 00:10)
Tai negi niekas simet dar nepirko granuliu ir negali pakomentuot, kur geros kokybes pavyko isigyt?
Šiemet nepirkom,nes dar turim nuo praeitos žiemos. Bet visuomet perkam iš Imlitex, tinka ir kitur neiškom.
QUOTE(Darrius7 @ 2012 11 08, 11:09)
Pernai as is Imlitex pirkau, bet ganetinai daug pjuvenu, tai simet norisi geresnes surast
o nenori pabandyt prienu granuliu,bus aisku ar verta pirkti ar ne.
Nusipirkome granulių pagal skelbimus, kas veža į Kauną ar prekiauja Kaune.
Buvo pagrindinis pasirinkimo kriterijus. Pernai kažkiek pirkome iš IMLITEX, tai pasirodo Baltarusiškos, nors irgi visai normaliai degė. Kaune ir apie Kauną radome kelis skelbimus. Paskambinus, man atrodo, kiekvienas parduotų nedidelį kiekį pabandymui. Tik, kad jau tempti nėra kur, jau kurenti laikas.
Buvo pagrindinis pasirinkimo kriterijus. Pernai kažkiek pirkome iš IMLITEX, tai pasirodo Baltarusiškos, nors irgi visai normaliai degė. Kaune ir apie Kauną radome kelis skelbimus. Paskambinus, man atrodo, kiekvienas parduotų nedidelį kiekį pabandymui. Tik, kad jau tempti nėra kur, jau kurenti laikas.
QUOTE(Darrius7 @ 2012 11 08, 13:09)
Pernai as is Imlitex pirkau, bet ganetinai daug pjuvenu, tai simet norisi geresnes surast
Tris žiemas kūrenom Imlitex granulėmis, tikrai būna blogesnių. Buvom kažkada pabandymui nusipirkę grikių lukštų granules, tai gerai, kad tik pabandymui pirkom.
Dabar dar MB lyg užsakė iš Vandžiogalos, Kauno r.
Sveiki
ką galite pasakyti apie HEITZ ir kažkokį lietuvių gamybos BIOkaitra katilus?
A, apie Biokaitrą, jau matau vieną komentarą, tik neaišku ar tai labai blogai ar nieko tokio
Beje, dar sužinojome, jog jei name yra tik grindinis šildymas, būtina statyti akumuliacinę talpą.
Paliukai, gal pas tave kažką galima būtų nusipirkti?
A, apie Biokaitrą, jau matau vieną komentarą, tik neaišku ar tai labai blogai ar nieko tokio
Beje, dar sužinojome, jog jei name yra tik grindinis šildymas, būtina statyti akumuliacinę talpą.
QUOTE(kustuce @ 2012 11 10, 14:01)
Sveiki
Biokaitra gamina mažiausią 30kW katilą, kas šiuolaikininiam namui yra žiauriai per galingas.
Ir kas jums atskleidė šitokią paslaptį dėl akumuliacinės?