Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis

QUOTE(Paliukas @ 2012 10 30, 07:36)
Juk pats supranti kad kitaip yra ziurima i si reikala (kai imamas malkinis katilas ir statomas degiklis):
ne kaip i malkini katila ir kada nors uzkurti granules
o
kaip i granulini katila kada nors uzkurti malkas

manau pats ta supranti smile.gif
granules ne malkos - su kirviu i miska nenubegsi ir neprikaposi

Palangiski - ziuri i svediska degikli, kurio kaina yra nuo 7.000 iki 9.000lt priklausomai nuo komplektacijos taip kad pagalvok ar nori ji statyti i Dakona smile.gif

Gavo inžinieriai užduotį: "ištobulinti dulkių siurblį tiek kad būtų labai ekonomiškas, draugiškas aplinkai, patogus ir visoks kitoks"
Po 2 savaičių darbo inžinieriai sukūrė naują išradimą- paprasčiausią šluotą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomara: 30 spalio 2012 - 18:16
Issirinkau degikli Ecofire ES+ kuris turi kazkokia saloko valymo funkcija. Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(palangiskis @ 2012 10 31, 12:14)
Issirinkau degikli Ecofire ES+ kuris turi kazkokia  saloko valymo funkcija. Ka manote?

tamstos pasirinkimas - lyg ir neblogas

o jeigu jis irgi su siomis granulemis panasiai elgsis?
nepaprasciau vistik kelis maisus granuliu normaliu nusipirkti ar is principo jau nepirksit? smile.gif
Atsakyti
Na as nemanau,kad granules kaltos jei po 8 valandu uzsikisa viskas...
Papildyta:
Va dar yra Ekoterm lietuviskos firmos degikliai:

http://katiludegikli...uliu-degikliai/

Kazin geresni jie ar lenkiskas Ecofire ES+
Atsakyti
QUOTE(palangiskis @ 2012 10 31, 12:48)
Na as nemanau,kad granules kaltos jei po 8 valandu uzsikisa viskas...
Papildyta:
Va dar yra Ekoterm lietuviskos firmos degikliai:

http://katiludegikli...uliu-degikliai/

Kazin geresni jie ar lenkiskas Ecofire ES+

Geri,geri,pirk greiciau lotuliukas.gif ,nes granuliu pora maisiuku jums nusipirkti-prabanga smile.gif
Atsakyti
man susidaro ispudis,kad palangiskis neskaito ka jam raso kiti,tik dega noru pirkti degikli biggrin.gif
Atsakyti
kaip jus nesuprantate,kad Ozburn degiklis neturi automatinio uzdegimo, t.y. del to ir susidaro visos man bedos
Atsakyti
QUOTE(palangiskis @ 2012 10 31, 17:41)
kaip jus nesuprantate,kad Ozburn degiklis neturi automatinio uzdegimo, t.y. del to ir susidaro visos man bedos

Trumpai is telefono - autouzkurimas cia neprieko, nustokit daryt isvadas pagal isitikinimus smile.gif
Jei butu bedos del autoikurimo, katilas pripiltu puse pelenines nedeganciu granuliu
3-5 maiseliai pakeis autoikurima...
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2012 10 24, 16:40)
pries savaite nusipirkom nibe biawar pelmax. kolkas nieko negaliu pasakyti,jungimo stadijoj dar. siaip labai isgyre man ji,sake sanaudos nedideles,pilnai automatinis valymas,didelis naudingumo koeficentas. ziuresim kaip bus is tikruju,ziema viska sustatys i savo vietas biggrin.gif

Sveiki, mes isirinke NIBE-BIAWAR PELLUX, bet pirksime tik pavasari blush2.gif . Labai labai lauksiu jusu bandymu,kuro sanaudu ir visko kas su juo susije. Nepamirskite viskuo pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Turiu galimybe is lenkijos parsivezti granulini katila.

Gal kas patartu kokios firmos ir koki modeli lenkisko granulinio katilo reiktu pirkti?

namas 125 m2 gerai apsiltintas. Lietuvoje buciau orientavesis i katila kuris kainuoja iki 10.000 lt
Atsakyti
Atrodo,kad laikinam isprendziau savo samadelkino Ozburn degiklio problema smile.gif Zodziu priverstinai padidinau ventiliatoriaus galinguma ir ant minimumo sumazinau granuliu padavima. Degiklis kol kas nesikisa ir nekaista, gal nor pora paru paveiks nesustojes, bus REKORDAS biggrin.gif Juodas jumoras biggrin.gif
Atsakyti
pas mane Ekotermo degiklis, nesiskundžiu. tai gal dabar teisingai nustatyti parametrai ir tikrai nebesikiš?
Atsakyti