Gal kas netycia yra susidure su prekiu pirkimu is Lenkijos? kalbu konkreciai apie katilus.
jeigu pardavejas man sutinka parduoti be PVM, tai kur gali kilti bedu? nusipirkau be PVM isimeciau i masina, parsivežiau ir pasistačiau.
čia ne koks automobilis, kurį reikia registruoti ir tuomet susimokėti PVM.
ar čia kažkur kažkas paslėpta?
gal ir netinkamoje vietoje rasau, bet yra nemazas kiekis kvieciu(20t), netinkamu pasarui(del dregnumo atsirado pelesio kvapo), bet manau tiks katilams.
Pats dar tik ruosiuos keisti katila, tad kaip dega sis produktas negaliu pasakyti. Jei atsiras susidomejusiu, pora maisiuku iki kauno galiu privest pabandymui (dirbu kaune). O gal ir atsirastu norinciu pirkti didesni kieki. Jei ka PM
Pats dar tik ruosiuos keisti katila, tad kaip dega sis produktas negaliu pasakyti. Jei atsiras susidomejusiu, pora maisiuku iki kauno galiu privest pabandymui (dirbu kaune). O gal ir atsirastu norinciu pirkti didesni kieki. Jei ka PM
QUOTE(EGO1st @ 2012 10 05, 12:26)
Gal kas netycia yra susidure su prekiu pirkimu is Lenkijos? kalbu konkreciai apie katilus.
jeigu pardavejas man sutinka parduoti be PVM, tai kur gali kilti bedu? nusipirkau be PVM isimeciau i masina, parsivežiau ir pasistačiau.
perkant be PVM, negaunat sąskaitos = nėra garantijos. apie tai kad aptarnavimo netenkat jau net nėra kalbos. Beje, nei vienas Lietuvoje nenorės aptarnauti svetimoje vietoje pirkto katilo, arba užsinorės labai neblogų pinigėlių. Lenkai irgi čia nevažiuos. Tai jau jeigu ryžtatės pirkti Lenkijoje - turite apie katilus ir jų eksploataciją bei sureguliavimus nusimanyti gana nemažai. kitu atveju - pirkite Lietuvoje, gausite ir garantiją ir servisą.
QUOTE(zmzramas @ 2012 10 03, 13:23)
sveiki,gal kas planuojate veztis granuliu i kauna,tarkim is radviliskio arba alytaus??radviliskyje siulo po 620lt/t o alytuje 650lt/t,gal kas zinot daugiau kokybisku ir pigesniu granuliu????
butu galima transporto islaidas pasidalinti mums reikia parsivezti 3tonas granuliu.....
Papildyta:
ar jau bandei kurenti anyksciu granules??
butu galima transporto islaidas pasidalinti mums reikia parsivezti 3tonas granuliu.....
Papildyta:
ar jau bandei kurenti anyksciu granules??
Kodėl galvojat važiuoti į Radviliškį. Važiuokit į granulitą, ji pakeliui., (nuo Kauno išeina apie 100 km) Susiderinsit vietoj reikalus ir gal net pigiau. Žmonės ten sukalbami
Sveiki. Gal as cia ne i tema, bet gal kas gales atsakyti i viena klausyma?
Buvome viename name, ir mateme prie radiatoriu smarkiai pajuodavo siena, lubos. Del ko taip galejo atsitikti?
Nezinau koki jie katila turi, bet zinau, kad kurena su anglim. Vyras mano spelioja, kad cia nuo anglies smulkios daleles is katelines patenka i nama ir kaip magnitas prilimpaant sienos. Ar tai tiesa? O kaip pas jus, kas naudoja angli, nera tokiu problemu?
Buvome viename name, ir mateme prie radiatoriu smarkiai pajuodavo siena, lubos. Del ko taip galejo atsitikti?
Nezinau koki jie katila turi, bet zinau, kad kurena su anglim. Vyras mano spelioja, kad cia nuo anglies smulkios daleles is katelines patenka i nama ir kaip magnitas prilimpaant sienos. Ar tai tiesa? O kaip pas jus, kas naudoja angli, nera tokiu problemu?
esu girdėjusi, kad kūrenant anglimi aprūksta katilinės sienos, bet kad šalia radiatoriaus tai nelabai, bet manau tikėtina
QUOTE(chiki-piki @ 2012 10 06, 21:58)
Sveiki. Gal as cia ne i tema, bet gal kas gales atsakyti i viena klausyma?
Taip nutinka kada labai karštą vandenį leidžia į radiatorius ir virš radiatorių ir vamzdžių ant sienų dulkės prilimpa.
QUOTE(Kirkė @ 2012 10 06, 20:16)
Kodėl galvojat važiuoti į Radviliškį. Važiuokit į granulitą, ji pakeliui., (nuo Kauno išeina apie 100 km) Susiderinsit vietoj reikalus ir gal net pigiau. Žmonės ten sukalbami
na seip ir turejau galvoje granulita ji radviliskio raj.telefonu 620lt kaina pasake.o atvezima 500lt i kauna.todel ieskom kas i ta puse planuoja vaziuot taip pat
QUOTE(zmzramas @ 2012 10 09, 17:17)
na seip ir turejau galvoje granulita ji radviliskio raj.telefonu 620lt kaina pasake.o atvezima 500lt i kauna.todel ieskom kas i ta puse planuoja vaziuot taip pat
o nebus pigiau jei per skelbimus paieskotumet ? kiek ziurineju ten visur apie 600lt bet kai kas atveza nemokamai, kitur dar galima rasti ir uz 570lt
QUOTE(zmzramas @ 2012 10 09, 17:17)
Mes buvome radę Šiauliuose po 570 su pristatymu, bet neveža mažais kiekiais. Reikia užsakyti apie 11-12 t. Mums reikia apie 5 t. Mes užsisakėme jau rugsėjo pradžioje, bet niekaip į šią pusę nesurenka reikiamo kiekio. Gal bandom susikooperuoti?
QUOTE(Natalėja @ 2012 10 10, 14:41)
Mes buvome radę Šiauliuose po 570 su pristatymu, bet neveža mažais kiekiais. Reikia užsakyti apie 11-12 t. Mums reikia apie 5 t. Mes užsisakėme jau rugsėjo pradžioje, bet niekaip į šią pusę nesurenka reikiamo kiekio. Gal bandom susikooperuoti?
O kur gaminamos tos granules? Nebus kokios baltarusiskos granules?