Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis

QUOTE(Paliukas @ 2012 04 06, 06:21)

Silainiai - su traukiniu ves?

Ne, su pakeleivinga fura iš Anykščių.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2012 04 06, 08:06)
Ne, su pakeleivinga fura iš Anykščių.

Geras, kokybe patikrinta ar "bile degtu"?
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2012 04 06, 07:10)
Geras, kokybe patikrinta ar "bile degtu"?

Buvau paėmęs porą maišiukų po 20kg , nieko blogo nemačiau- granulės kaip granulės, kai sukūrensiu kokią toną, bus daugiau info.
Iki šiol čiupinėjau tik IMLITEXo granules, tai ir patirties dėl kokybės pažiūrėjus neturiu.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2012 04 06, 08:14)
Buvau paėmęs porą maišiukų po 20kg , nieko blogo nemačiau- granulės kaip granulės, kai sukūrensiu kokią toną, bus daugiau info.
Iki šiol čiupinėjau tik IMLITEXo granules, tai ir patirties dėl kokybės pažiūrėjus neturiu.

su imlitex'u buvo smeliuko - siulau degiklio dugna atsisukti ir lekstute nuimti kad isbyretu viskas kas buvo
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2012 04 06, 07:28)
su imlitex'u buvo smeliuko - siulau degiklio dugna atsisukti ir lekstute nuimti kad isbyretu viskas kas buvo

Kolkas su oro padavimu problemu nėra, bet pasibaigus šildymo sezonui, reiks profilaktiškai pravalyti.
Atsakyti
Sveiki , Uzejau paskaityti protingu patarimu. Na ir uzduoti rupimu klausimu,jie tikriausiai bus kvailoki smile.gif

Papildyta:
Silainiai-gal nepaslaptis kur pirkti granules?
Atsakyti
QUOTE(Zalias144 @ 2012 04 06, 08:44)
Sveiki , Uzejau paskaityti protingu patarimu. Na ir uzduoti rupimu klausimu,jie tikriausiai bus kvailoki  smile.gif

Papildyta:
Silainiai-gal nepaslaptis kur pirkti granules?

Jei perskaitei visas granulių temas nuo pradžių, tai klausimų turėtų būti nedaug, o dėl granulių pirkimo, reiktų žinoti kuriame Lietuvos pakraštyje gyveni... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, siulyciau pradzioj klausti, o tada jau spresti kvaili ar ne klausimai

vistiek kvailesnio uz "o si mexanini termometra kaip prijungti prie katilo?" nebus wink.gif
Atsakyti
Gyvenimas slenka kaime -Vilnius
Papildyta:
Klausimas Paliukui, tikiuosi priskirti ji prie protingesniu biggrin.gif Ar galim peciuje valdanciame
voztuva reguliuoti parametrus kada tas voztuvas atidarinetu padavima i sildymo sistema, nes gaila ziureti kaip pecius sildo pats save , osistema tuo metu uzdara?
Gal aisku tai kvaila ir nieko nesutaupysi bet pabandyti norisi, oi kaip norisi.
Atsakyti
QUOTE(Zalias144 @ 2012 04 06, 10:18)
Gyvenimas slenka kaime -Vilnius
Papildyta:
Klausimas Paliukui, tikiuosi priskirti ji prie protingesniu biggrin.gif Ar galim peciuje valdanciame
voztuva reguliuoti parametrus kada tas voztuvas atidarinetu padavima i sildymo sistema, nes gaila ziureti kaip pecius sildo pats save , osistema tuo metu uzdara?
Gal aisku tai kvaila ir nieko nesutaupysi bet pabandyti norisi, oi kaip norisi.

Katilo min. temperatura turi buti pasiekta
Griztanti temp. turi buti ne mazesne negu kokiu 50C (jeigu matuoja)
Kambario termostatas neturi buti atsiuntes signalo "uzteks"
ir voztuvas atsidarines

voztuvas atsidarines pagal:
arba ivesta temp. kreive
arba ivesta rankine temp.

jeigu norima kad katilo temp. butu kokiu 40C tada turim beda su katilo "drozimu" nes labai abejoju kad pas tamsta kondensacinis granulinis katilas wink.gif
Atsakyti
Na ir dar visiskai absurdiskas klausimas sioje temoje , kazka as cia ne taip rasineju kaip jus. Kur reik eiti kad rasyti klausimus???? nes pas jus matosi ir klausimai ir ats.
Pas mane viskas suplakta i viena vieta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalias144 @ 2012 04 06, 10:22)
Na ir dar visiskai absurdiskas klausimas sioje temoje , kazka as cia ne taip rasineju kaip jus. Kur reik eiti kad rasyti klausimus???? nes pas jus matosi ir klausimai ir ats.
Pas mane viskas suplakta i viena vieta blush2.gif

po mano parasymu yra prasyta "atsakyti" ir tuomet galite atsakineti
Atsakyti