Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse. 2 tema

na pernai nudegiau trijuose sleniuose su ski free kai prdejo lyt bet ka gali zinot bet kada gali kokia kataklizma ivykti
italija siaip anksciausiai pradeda sezona o siais metais ispuola trecia savaite gruodzio ir speji grizt iki kuciu biggrin.gif
na jei viena kart i sezona slidineji tada tikrai reikia konforto paieskot
as neistraukiu viena karta slidinet prasideda "lomkes" o finansai taip pat riboti blush2.gif
radau pora simtu metru iki keltuvo kaina 220euru su ski pasu 12.15-12.22
laaabai gundantis pasiulimas
pakolkas esame dviese su sunum keturiese ar penkiese butu smagiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidas147 @ 2012 07 26, 14:03)

radau pora simtu metru iki keltuvo kaina 220euru su ski pasu 12.15-12.22
laaabai gundantis pasiulimas
pakolkas esame dviese su sunum keturiese ar penkiese butu smagiau  bigsmile.gif

čia kaina žmogui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 07 26, 18:39)
čia kaina žmogui?  g.gif

Na taip g.gif septynios nakvynes ir siosioms dienoms ski pasas
ax.gif kaip laikiu ziemos
Atsakyti
QUOTE(vaidas147 @ 2012 08 01, 16:52)
Na taip  g.gif  septynios nakvynes ir siosioms dienoms ski pasas 
ax.gif kaip laikiu ziemos

kurioj vietoj? Italijoj? prie kokio kurorto?
Nes mes porą metų slidinėjome Austrijoje netoli Solden per pačią brangiausią savaitę - karnavalinę. Kaina žmogui (suaugusiam) buvo keltuvas apie 150 + 75 eurai nakvynė privačiame name, atskiram bute 4u.gif
Taip kad tie 220 nepopuliarią savaitę man neatrodo labai gundančiai, kai reikia sumokėti už keturis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 01, 18:37)
kurioj vietoj? Italijoj? prie kokio kurorto?
Nes mes porą metų slidinėjome Austrijoje netoli Solden per pačią brangiausią savaitę - karnavalinę. Kaina žmogui (suaugusiam) buvo keltuvas apie 150 + 75 eurai nakvynė privačiame name, atskiram bute 4u.gif
Taip kad tie 220 nepopuliarią savaitę man neatrodo labai gundančiai, kai reikia sumokėti už keturis  cool.gif

Nata, jei nesunku parasyk konkretu kurorto pavadinima, kur siuo metu dar galima pamatyt toki stebukla - 150e uz hignt season ski pasa suaugusiam bigsmile.gif
Tokiu kainu Austijoje neberandu jau daug metu... Turbut ne ten ieskau g.gif
Mes jau irgi ziurinejames, nagrinejames kur lekt, bet kol kas sudetinga. Kelione tikrai brangiausia gaunasi is visu ir kainos tik kyla...
Atsakyti
o kokiam dienų kiekiui skipaso ieškote? čia visą sausio mėnesį 5 dienom 150 lt. ne high season, bet vistiek galioja visą mėnesį, savaitę paslidinėti ištaikyti galima smile.gif
p.s.: nuo pernai metų pabrango 5 eurais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 rugpjūčio 2012 - 09:54
QUOTE(zuzla @ 2012 08 02, 10:54)
o kokiam dienų kiekiui skipaso ieškote? čia visą sausio mėnesį 5 dienom 150 lt. ne high season, bet vistiek galioja visą mėnesį, savaitę paslidinėti ištaikyti galima smile.gif
p.s.: nuo pernai metų pabrango 5 eurais g.gif

Vat vat, buten keliom dienom. Mes visad perkam 6 dienom, tai tokio ir ieskau mirksiukas.gif Kas metai 6 dienu ski pasas pakyla mazdaug apie 10e. Pernai buvom Salbache. 6 dienu ski pasas kainavo apie 200e, todel man 150 e pasirode labai mazai, nebent tai butu ne 6 dienu pasas, nes pries tai kas rase 220e ski pasas plius nakvyne (taip supratau, kad kalba eina apie 6 dienu ski pasa ir 7 nakvynes, nes datos idetos nuo 15 dienos iki 22) man pasirode labai logiska kaina. Musu butam kurorte siu metu 6 dienu pasas ne sezono metu pakilo 9e ir dabar kainuoja 209e doh.gif
Kainos čia...

Labai noretusi Natos sukonkretinimo del konkretaus kurorto. Soldenas gerokai brangesnis regionas uz musu buta Salbacha g.gif Va pernai metu Soldeno kainos čia
15 e brangiau negu mes mokejom Salbache, o mineta 150e suma matau ties 4 dienom tik ir ne higt season g.gif

Zuzlos ikeltas Lungau regionas dar pigesnis uz Salbacha. Jau pernai ji ziurejau. Jis ir arciau Lietuvos geru 100 km... Tik trasos ten man statokos pasirode g.gif Reiks dar is naujo siais metais ji panagrinet, nes ko tai traukia jis mane tiek atstumu, tiek sausio men kainom hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 02 rugpjūčio 2012 - 10:21
ziulyte, Lungau trasos tikria ne stacios, va kad ju neperdaugiausia tai taip:) ir siek tiek bet tik siek tiek pigiau:)smile.gifsmile.gif

is vienos puses man labai lengva del laikotarpio, is kitos puses baisiai liudna, nes del darbu slidinejam jau keli metai tik brangiausiu laiku..... tai net nelendu ir neziuriu kitu kainu tik pacias auksiausias kainas lyginu ir ieskau kur cia bent keli eurai pigiua:)smile.gifsmile.gif

siemet musu planuose Krontpazas-ten dar nebuvom ir vilioja jis savo sauletais orais:)
Atsakyti
ax.gif

gal man reikia atsiprašyti, nes mano parašytas slidinėjimo kurortas patyrusiems slidinėtojams būtų tikrai nuobodokas ir per mažas...
Be to, pažiūrėjau šviežias kainas, nes mes buvom paskutinį kartą prieš du sezonus, tai jos jau irgi pakilo. Nors ne pagrindiniam sezonui kainos labai nedidelės.
Nuo ši to miestelio iki Solden apie 35 km. Galima gi dienai ar dviem nuvažiuoti ten.

Oetztal
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 02, 11:49)
ax.gif

gal man reikia atsiprašyti, nes mano parašytas slidinėjimo kurortas patyrusiems slidinėtojams būtų tikrai nuobodokas ir per mažas...
Be to, pažiūrėjau šviežias kainas, nes mes buvom paskutinį kartą prieš du sezonus, tai jos jau irgi pakilo. Nors ne pagrindiniam sezonui kainos labai nedidelės.
Nuo ši to miestelio iki Solden apie 35 km. Galima gi dienai ar dviem nuvažiuoti ten.

Oetztal

Aciu Nata, uz patikslinima. Dabar jau konkretu ir aisku, o atsiprasinet nereikia, nes bent jau as tai tikrai ne kalnu erelis doh.gif

Musu data nekinta - sausis ir taskas...

Info pateiket, reiks sest lygint ir deliot, nes pernai metu slidinejimo kelione sausi musu 3 asmenu seimai (ketvirtas dar per mazas) kainavo 5000 su trupuciu Lt... Kai pavasari nepilnus 4000 Lt visi keturi isleidom Rode su 5 zv. AI ir savaites masinos nuoma, slidinejimas kyla i kosmosa...
Atsakyti
dar norėjau papildyti, kad šitame kurorte (gal ir kitur Austrijoj?..) vaikų kategorija labai didelė - net mūsų šešiolikmetis pakliūtų į vaikų kategoriją, kur kaina dvigubai mažesnė thumbup.gif
Tik bėda ta, kad šešiolikmečiams snieglentininkams ten jau šiek tiek nuobodoka, todėl pernai mes jau rinkomės Prancūziją su panašiom slidinėjimo kainom. Stipriai permokėti brangiausiąją savaitę teko už apartamentus. Šalia sezono, pvz. sausio gale, ir apartamentai ten triskart pigesni.

Valmeinier1800
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 08 02, 11:07)
Zuzlos ikeltas Lungau regionas dar pigesnis uz Salbacha. Jau pernai ji ziurejau. Jis ir arciau Lietuvos geru 100 km... Tik trasos ten man statokos pasirode  g.gif Reiks dar is naujo siais metais ji panagrinet, nes ko tai traukia jis mane tiek atstumu, tiek sausio men kainom hihihi.gif

oi ne, tikrai nėra stačios smile.gif raudona A1 Katschberg'e buvo mano pirmoji raudona, visiškai nepasigailėjau, o Fanninberge išvis mėlynų trasų rojus rolleyes.gif turiu omeny jų grožį ir ilgumą.
Atsakyti