QUOTE(AidaM.K. @ 2012 05 25, 14:58)
paprasysiu ir as pagalbos.. nesuprantu kas uzpuole mano Levanda

pasirodo tokios baltos putos ant sakeliu, ir pabandziau jas nusausint tai kiekvienoj tupi po kazkoki gyvi bet viena, gali but amaras? kazin ka daryt ? gal kas nors ka nors apie tai ismanot ?
as taip noriu sitos geles, parsiveziau kruma is Pajurio
čia vorai peri greičiausiai. nejudinkit jų, kai išsiperės voriukai išbėgios ir viskas, augalui nieko neatsitiks, o vorai dar ir kenkėjus naikina...

p.s. bet jei įdėtumėt foto - būtų aiškiau, nes gal ir klaidingai vaizdą įsivaizduoju
Papildyta:
QUOTE(genetika @ 2012 05 25, 14:40)
Sveikos. Pries savaites dovanu gavau mini vazonine rozele, va tokia:
http://distilleryima...13813106f_7.jpg
laisciau kasdien, bet vistiek ji man nudziuvo, du ziedeliai nukrito, apatiniai lapai kurie pasislepe po kitais irgi nudziuvo. as nurinkau nuo jos visus pazeistus lapus, liko tik sveiki dabar ir padziuves vienas ziedelis. Ka man daryti su ja? Kaip atgaivinti? Gal kazkokiu trasu jai reikia? arba persodinti i kita substrata, nes tebeauga tame paciame, kur ir pirkta:)
jei yra galimybė - tai nukarpykit kur apdžiūvę ir lauke pasodinkit - atsigaus ir išleis naujus ūglius. o jei kambary - tai reiktų kuo šviesiau ir kuo daugiau gryno oro. neperlaistykit, bet ir kad neišdžiūtų šaknys stebėkit.
Šitos rožės lauke tai klesti pas mane, o kambary nemoku augint - per sausa, oro mažai matyt joms...