Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalbos namai augalams - 2

QUOTE(zuikis5 @ 2012 06 21, 09:15)
Tai kad ne dirvoj žmogus sėja, vazonėly. Ne visi augalai vazonėliuose matyt nori augti ir žydėti...  ax.gif
p.s. o gal klystu?  g.gif gal "namuose" ne vazoną reiškia, o daržą? jei taip - tai Linetax gal teisybę sako - nesėkit kur pritręšta dirva

Tiesa sakot, vazonely blush2.gif bet gal vis vien zeme kazkuo negera? Paprasta zeme gelems persodint, bet gal kazkas nepatinka? Saule buna po pietu, gana sviesu ir silta... nesuprantu, negi ir siemet reiks ismesti...
Atsakyti
Sveika,
gal kas susidure, kas galetu buti tresnei?

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ulybka: 22 birželio 2012 - 07:59
Labas rytas.
Atbėgu į temą ieškoti pagalbos,sode mano rožytę ir naujai pasodintą gluosniuką užpuolė amarai.Kokia priemonė kovai prieš amarus yra efektyviausia? Kad negaišt laiko eksperimentuojant,kol tie siaubūnai toliau nepaplito....
Ačiū.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, kokia tai burokėlių liga ir kaip su ja kovoti?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2012 06 23, 08:11)
Labas rytas.
Atbėgu į temą ieškoti pagalbos,sode mano rožytę ir naujai pasodintą gluosniuką užpuolė amarai.Kokia priemonė kovai prieš amarus yra efektyviausia? Kad negaišt laiko eksperimentuojant,kol tie siaubūnai toliau nepaplito....
Ačiū.

Actara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 06 20, 23:28)
ka tokiu atveju daryt?  g.gif

O gal Jus ne medetkas auginat?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 25, 14:24)

Ačiū už atsakymą,šį ir panaudojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 06 26, 15:06)
O gal Jus ne medetkas auginat?

o tada ka? Ant pakelio buvo medetkos uzrasytos 4u.gif
Atsakyti
Užviso ir pas mane kolembolų doh.gif Apsižiūrėjau tik šiandien, kad viename vazone ne gėlė auga, o kolembolų kolonija gyvena doh.gif Priskaičiau visokių patarimų, tačiau planuoju pirkti vazoną, žemes senas nukrapštyti, gėlę nuplauti ir su naujom žemėm pasodinti ax.gif Priedas prie visko - kažkoks trucas profilaktikai, nes nesitiki, kad visomis kolembolomis pavyks atsikratyti iš karto unsure.gif

Susipažinkite su kolembolomis. Foto skolinta iš interneto platybių mirksiukas.gif [attachmentid=223113]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 06 liepos 2012 - 12:46
O gal nevark ir geles nekankink g.gif Sėkme negarantuota schmoll.gif Nuimk sluoksnelį žemes,vietoj jo užpilk smelio du-tris cm,kiek vietos yra,ir laistyk per lekštutę,kad smelis liktų sausas.stipriai pamažės kalembolų.Pas msne ar ne du metai jau smeliu apipilti du smulialapiu fikusų geliapuodžiai ax.gif
Atsakyti

http://postimage.org/image/dn67d5adv/ http://postimage.org/image/p0sqockwj/

Sveiki, gal galetu kas pasakyti kuo serga mano augaliukai
braskiu lapai pasidaro demeti, parausta po to nudziuna , bulviu lapai pasidaro demeti, pageltonuoja, vysta, bulves nezydi. Aciu
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 06 27, 14:13)
o tada ka? Ant pakelio buvo medetkos uzrasytos  4u.gif

Jei idesit nuotrauka tu uzsispyreliu,tada zinotumem,ir dar gal jas paliet zydejima skatinanciom trasom.
Atsakyti