Ankstesnes temos cia:
http://www.supermama...?...55&hl=ligos
http://www.supermama...?...92&hl=ligos
Atsiprasau, jeigu tokia tema yra, as per paieska neradau, o labai reikia patarimo...
Tikiuosi kuri mamyte zinos ir pades
Mano beveik visuose vazonuose geliu uzsiveise kazkokie vabaliukai, nezinau kas per vieni
Jie mazuciukai, smelines spalvos su rudomis galvytemis, ir ju DAUG Dydis gal 1/2 arba net 1/3 mm, visai mazyciai, nufotografuoti nesugebejau net... Palaisciau Actara, bet jiems toks jausmas kad net patiko, begioja sau laimingi, dauginasi...
Gelems lyg ir nekenkia, bent jau nepastebejau, kad joms kazkas blogo darosi (bent jau kol kas), bet man tie nauji "gyventojai" mano namuose nepatinka.
Gal kazkas turi minciu, kas cia per vieni ir ka su jais daryti???
Nejaugi niekas nenusimano apie vabaliukus
pas mane irgi buvo jukoj situ skaidriu mazu vabaliuku, kai laisciau, tai jie net sokinejo . Neseniai persodinau visus geles, ismirkiau previkure, atrodo viskas gerai. Bet vakar ziuriu, o gi vaiksto pinigu medyje jau zymiai didesni, nei jukoj buvo ir nezinau ka su jais daryti
QUOTE(anoli*** @ 2011 07 05, 15:16)
pas mane irgi buvo jukoj situ skaidriu mazu vabaliuku, kai laisciau, tai jie net sokinejo . Neseniai persodinau visus geles, ismirkiau previkure, atrodo viskas gerai. Bet vakar ziuriu, o gi vaiksto pinigu medyje jau zymiai didesni, nei jukoj buvo ir nezinau ka su jais daryti
Vat ir pas mane viename kambaryje visose gelese jie laiksto, ir actara ju "neima"
QUOTE(Murfika @ 2011 07 28, 14:54)
O kas tai per padarai? Gal jie nekenkia?
Kad as zinociau... Bandziau internete ieskoti, tai man i kolembolas panasu labai, tik kad maniskes nesokineja, kai laistau Jos atseit megsta slapia zeme, o mano viena gele kaip tik "pelkine", tai jei zeme kiek sausesne ji visa sunyksta ir dziuti pradeda, turi pastoviai slapiai buti
Nezinau ar cia i sita tema... bet apie meslves temos neradau
Turiu tokia melsve 'dramblio ausis' vadinam
Jos savybe, kad lapai tokie matiniai, lyg i melynuma, ne zali, mesingi, stori. Buvau pirkus veislyne, tai tikrai buvo 'ne prascioke'. Ir vat dabar po vasaros darosi jinai panasi i paprasta melsve, lapai tampa zali, dingsta ta spalva, tas 'bruozas'. Kas cia jai darosi? Auga pusiau pavesi, kaip ir megsta meslves... Ar pavasari ir bus tas krumas toks 'paprastas'? ar gris ta matine spalva???
p.s. tikiuosiu aiskiai cia parasiau...
Turiu tokia melsve 'dramblio ausis' vadinam
Jos savybe, kad lapai tokie matiniai, lyg i melynuma, ne zali, mesingi, stori. Buvau pirkus veislyne, tai tikrai buvo 'ne prascioke'. Ir vat dabar po vasaros darosi jinai panasi i paprasta melsve, lapai tampa zali, dingsta ta spalva, tas 'bruozas'. Kas cia jai darosi? Auga pusiau pavesi, kaip ir megsta meslves... Ar pavasari ir bus tas krumas toks 'paprastas'? ar gris ta matine spalva???
Ziuriu cia tik skundziames, bedavojames, o atsakymu kaip nebuta
Gal kuri zino, kur metafoso ar dimetoato gauti? As savo vabaliuku niekaip neisnaikinu
Gal kuri zino, kur metafoso ar dimetoato gauti? As savo vabaliuku niekaip neisnaikinu
QUOTE(Kalinka2006 @ 2011 10 08, 22:10)
ruduo
QUOTE(Frosted @ 2011 07 05, 22:59)
Vat ir pas mane viename kambaryje visose gelese jie laiksto, ir actara ju "neima"
gal tai padės:
http://www.google.lt...lient=firefox-a
QUOTE(nijole0619 @ 2011 10 11, 13:43)
Dekui uz nuoroda, bet ten ne skydamariai Skydamariai tupi sau ant lapu ramiausiai, o sie laksto kaip pamise vos tik pakrapstai zeme, kaip skruzdelynas koks, o ne vazonas Ir skydamarius su actara isnaikinau be vargo, o sie veikejai nemirtingi matyt Pasiskaiciau patarimu, prikaisiojau degtuku i geles, bet jiems ne motais, laksto sau toliau, jau visos geles apsikrete