Įkraunama...
Įkraunama...

Pegperego Si ar Chicco Multiway

Sveikos mamytes,

gal galite pasidalinti savo patirtimi apie siuos vezimelius?Dekoju
Atsakyti
mane irgi šie variantai domina
Atsakyti
PP SI lengvesnis ir siauresne vaziuokle,Ko gero ir vaziuoja Si minksciau g.gif
Atsakyti
multiway vezimelis turi stabilius vidutinio dydzio dvigubus ratukus, kurie lemia stabiluma, jo svoris yra 7 kg, yra soninis fiksatorius kurio deka vezimelis neisiskecia nesamas plius yra rankena nesimui, i komplekta ieina koju pasiltukas, apsauga nuo lietaus, buomelis, nes jis ne viesuose buna smile.gif 5 gulimos padetys, pagalvele, ilgas pakojukas:)kas svarbu vaikiukui kai miega, kad netabaluotu kojytes.geros kokybes produktas tikrai vertas demesio :4u:nepaminejau kad jis yra sketukas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 19 kovo 2012 - 16:23
QUOTE(lauraz5 @ 2012 03 19, 16:20)
multiway vezimelis turi stabilius vidutinio dydzio dvigubus ratukus, kurie lemia stabiluma, jo svoris yra 7 kg, yra soninis fiksatorius kurio deka vezimelis neisiskecia nesamas plius yra rankena nesimui, i komplekta ieina koju pasiltukas, apsauga nuo lietaus, buomelis, nes jis ne viesuose buna smile.gif 5 gulimos padetys, pagalvele, ilgas pakojukas:)kas svarbu vaikiukui kai miega, kad netabaluotu kojytes.geros kokybes produktas tikrai vertas demesio :4u:nepaminejau kad jis yra sketukas:)

Viskas ka isvardinote tinka ir PP SI, tik, kad SI turi viengubus ratus, o tai dazniausiai yra pliusas.
Atsakyti
Man tai kazkaip PP Si ryskiai geresnis vezimelis.Neturejau nei vieno ,bet abu parduotuveje ziurejau.
Atsakyti
Man asmeniskai irgi PP vezimai visa galva auksciau pagal kokybe ir patoguma stovi nei chicco. Bet kitiems gali ir kitaip atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 19, 19:07)
Man asmeniskai irgi PP vezimai visa galva auksciau pagal kokybe ir patoguma stovi nei chicco. Bet kitiems gali ir kitaip atrodyti.

Na, kas del Chicco galiu pasakyti, kad labai superinis sketukas. Lengvas, manevringas, stabilus ir istvermingas. Tikrai visu 100 proc. atitinka kaina smile.gif.
Atsakyti
kas gali pasakyti ar sudėtinga viena ranka valdyti Peg Perego si
Atsakyti
As uz Peg Perego SI. mirksiukas.gif Tiek dizainas, tiek kokybe Peregu daug geresni.
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2013 01 11, 16:26)
kas gali pasakyti ar sudėtinga viena ranka valdyti Peg Perego si

Normaliai valdosi, PP SI labai geras sketukas , bent jau man tikrai patogesnis uz Chicco...
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2013 01 12, 12:50)
Normaliai valdosi, PP SI labai geras sketukas , bent jau man tikrai patogesnis uz Chicco...

na aš vien dėl ratų, manau, kad chicco keturi po 20 skersmens ir 5,5 pločio tai jau man ir užmiesčiui drambliški. O gal kas mano kitaip nes gyvai nečiupinėjau.
Atsakyti