QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 02, 21:00)
nešlapiuoja. šlapiavo tik kai buvo pirmas mėnuo,db tik bėrimas atsiranda.
Tada turit atrasti jums tinkanti krema.
O tas procesas be bandymu neapsieina:kas vienam tinka,kitam gali netikti...
QUOTE(vaidem @ 2012 03 02, 20:27)
Mes naudojam bioturm su sidabru, mums jis kol kas labai tinka. o norejau paklaust Daliadalia, ka jus gaminat is
tapijokos miltu? as ju turiu, bet kazkaip man sunkiai su jais sekasi gamint. gal jus maisote su kitais? nes man jie beveik kaip krakmolas atrodo
Taip, tokia tu miltu paskirtis - risiklis, tirstiklis, uztat ir dedama vietoje kiausinio, nes surisa.
As maisau su kitais miltais (speltos dazniausiai, bet ne Ustukiu - sie daug prastesnes kokybes, deja).
Pvz.
Blynai: speltos, tapijokos miltu, vanduo ir/arba ozkos pienas. Mums tokie su uogomis arba klevu sirupu labai patinka.
Sausainiai: ozkos varske arba ozkos suris, kokosu aliejus, speltos miltai, tapijokos miltai, cukranendriu cukrus arba agavu sirupas (kartais primaisau dar visokiu miltu, kad kuo naudingesni sausainiai butu: avizu, kastainiu, posmilgiu, kynvos, burnociu, ryziu... - zodziu, kai atsisako kosiu, tai sitaip gudrauju:)
Suminkyti, suformuoti ir kepti.
Gaunasi trapus sausainiukai, bet mums visiems labai patinka.
Taip pat ir i pyragus nededu kiausiniu, o tapijokos miltus
O
Bioturm priemonem esu suzaveta, nes atrodo kukliai, bet is tikruju, ka bandziau man viskas labai patiko (pvz. Bio kremas su ramunelemis mano veidui idealus), o lipidinis mano sausoms rankoms irgi labai padejo - reikia pripazinti, kad geriau nei sviestmedis).