Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 02, 13:00)
tai man irgi tą patį pasakė ir db nustojau ir susimasčiau,o kaip padėti jai verysad.gif ką daryti? šnd labai išberta yra,nors nieko naujo nevalgiau,kasosi žvėriškai,mėginu visaip dėmesį nukreipti unsure.gif iki kraujų jau pradrėskė vienoj vietoj verysad.gif
ar galiu laikinai bent prilobalzamu patepti? unsure.gif

Jei slapiuoja - negalima nei hormonais, nei Elideliu, nei Protopiku tepti.

Dziovinti: fuxinas, metileno melis, crystal violetas arba zelionke (bet graus is vaistines)
po pusvalandzio kremuku.
Man sake,kad Bioturm su sidabru daug kam padeda, bet neisbandziau, tai negaliu sakyti nieko (nes nebera ant ko bandyti, aciu Dievui).
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 03 02, 11:43)

kolduno sudetis;
kv miltai,geriamasis vanduo,kiausiniai,druska,smulkinta jautiena,smulkinti lasiniai,sojos baltymai,svogunai,prieskoniaio...... siaube kaip ji galejo duoti vaikuj:oh

alergiukui ne geriausia sudetis: kvieciai, kiausinis
maniski tokie koldunai tikrai alergizuotu

Nusiraminkite, vien jau tai kad mokate padeti savo vaikui tokioj sudetingoj situacijoje, yra labai gerai. Pasidarysite alergenu testa, atrasite juos ir viskas susitvarkys
Atsakyti
Mamytes - siandien per TV3 - 17:40 - skiepai - kaip jie gali nuvaryti i kapus doh.gif visas blogis apie skiepus
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 03 02, 11:43)
senai daryti tyrimai vaziuosim i vilniu ziuresim ka sakys reikes butinai tyrimus is kraujo daryt....man jau baisu darosi kas toliau bus...jau visko paniskai bijau...
adrenalina mpulemis turime tai i inhaliatoriu issvirksciam ir kvepuojam,taip ligoninei irgi kvepavom kai laringitu sirgom ir neturejom inhaliatoriaus
kolduno sudetis;
kv miltai,geriamasis vanduo,kiausiniai,druska,smulkinta jautiena,smulkinti lasiniai,sojos baltymai,svogunai,prieskoniaio...... siaube kaip ji galejo duoti vaikuj:oh

jus tu metu kartu buvot? matete ka dave? ar jau paskui pripazino ka dave? nesamone taip rizikuot vaiko sveikata, as tai daugiau artyn neprileisciau
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 03 02, 19:15)
jus tu metu kartu buvot? matete ka dave? ar jau paskui pripazino ka dave? nesamone taip rizikuot vaiko sveikata, as tai daugiau artyn neprileisciau

nemaciau kaip ji dave jam verysad.gif kai pamate kas pasidare sudavem tavegilio ir iskart namo isvaziavom,o vyruj prase maldavo kad nesakyciau kad ji dave kolduno nu cyrkai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2012 03 02, 18:36)
alergiukui  ne geriausia sudetis:  kvieciai, kiausinis
maniski tokie koldunai tikrai alergizuotu

Nusiraminkite, vien jau tai kad mokate padeti savo vaikui tokioj sudetingoj situacijoje, yra labai gerai. Pasidarysite alergenu testa, atrasite juos ir viskas susitvarkys

na isbers tai dar dar pakenciama bet kai tokios reakcijos tai baisu pagalvoti kas bus toliau nzn ko saugotis visi 3 kartai nuo vaistu o dabar nuo koldunu sitokia reakcija blink.gif tai gerai kad dar pasake ka dave doh.gif o tai vel buciau galvojus kas cia nuo ko.......sutinku kad netinkama alregiukams....bet anyta toks zmogus ir protinga jinai ir pati toky vaika uzaugino alergiska bet gyvena su ta mintim kad isauks ir dabar kai mes esame isgrazeje labai wub.gif tai duoda viska jam kai nematom doh.gif nezinau nevaziuot pas ja viena iseitis o gal cia bus pamoka jei net nzn ka ir galvoti sunku suprasti verysad.gif darysimes testa bet jauciu uz pinigus nes gultis taip nenorim i ligonine rolleyes.gif na pasitarsime su gyd ka sakys....kai pamatau vos pucka ant vaiko iskart tavegilio duodu jei laiku nepastebi tai tada issisiubuoja ir nepades geriamas tada i ligonine,o pradejo dusti vakar tai gerai kad inhaliatoriu turim pora minuciu ir praejo dusimas pakvepavus....bet kiek nervu kas toliau stebi vis.......
Atsakyti
As tai tikrai nebevezciau pas ja jei sitaip nemasto... nematys kiek laiko, gal pasidarys isvadas, jei jau pasakymo neuztenka, kad suprastu ... Mano anyta irgi panasiai elgesi, kol tiesiog nebevaziuodavau pas ja. nuo tada pries duodama visada paklausia ar galima duoti. irgi sakydavau, bet neklausydavo. nors pati uzauginus 3 vaikus ir visi trys buvo alergiski doh.gif Dar profilaktiskai vis paaiskinu nuvaziavus, kad labai sunku vaika palepinus po to menesi laiko atstatinet i pradine bukle ax.gif O cia dar anafilaksinis tai isvis baisu ...

Mes naudojam bioturm su sidabru, mums jis kol kas labai tinka. o norejau paklaust Daliadalia, ka jus gaminat is tapijokos miltu? as ju turiu, bet kazkaip man sunkiai su jais sekasi gamint. gal jus maisote su kitais? nes man jie beveik kaip krakmolas atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2012 03 02, 17:21)

Jei slapiuoja - negalima nei hormonais, nei Elideliu, nei Protopiku tepti.

nešlapiuoja. šlapiavo tik kai buvo pirmas mėnuo,db tik bėrimas atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 02, 18:37)
Mamytes - siandien per TV3 - 17:40 - skiepai - kaip jie gali nuvaryti i kapus doh.gif  visas blogis apie skiepus

man rekomendavo skiepu kabineta Infekciniu ligu ir aids centre (zalgirio berods gatvej, ten galim apasikonsultuoti del skiepu. Tai sakiau eisim, nes neskiepyti mums irgi ne iseitis...o tos laidos tai i vienus vartus, nepatinka man. As uz tai kad reik laabai individualiai ziuret. (mes neskiepijom ne vienu skiepu kol kas)
Papildyta:
QUOTE(sirdukele @ 2012 03 02, 19:58)
darysimes testa bet jauciu uz pinigus nes gultis taip nenorim i ligonine rolleyes.gif

o kodel nenorit i ligonine? taigi faina ten. Grazu silta gera valgyt duoda grindis isplauna. As tai pailsejau. Man buvo super.
Atsakyti
as noreciau kad mus paguldytu i ligonine ir padarytu tyrimus sad.gif o cia seimos gydytojas siuntima turetu parasyti? Kur geriausia ligonine tokiems dalykams?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 02, 21:00)
nešlapiuoja. šlapiavo tik kai buvo pirmas mėnuo,db tik bėrimas atsiranda.

Tada turit atrasti jums tinkanti krema.
O tas procesas be bandymu neapsieina:kas vienam tinka,kitam gali netikti...

QUOTE(vaidem @ 2012 03 02, 20:27)
Mes naudojam bioturm su sidabru, mums jis kol kas labai tinka. o norejau paklaust Daliadalia, ka jus gaminat is tapijokos miltu? as ju turiu, bet kazkaip man sunkiai su jais sekasi gamint. gal jus maisote su kitais? nes man jie beveik kaip krakmolas atrodo  blush2.gif

Taip, tokia tu miltu paskirtis - risiklis, tirstiklis, uztat ir dedama vietoje kiausinio, nes surisa.
As maisau su kitais miltais (speltos dazniausiai, bet ne Ustukiu - sie daug prastesnes kokybes, deja).
Pvz. Blynai: speltos, tapijokos miltu, vanduo ir/arba ozkos pienas. Mums tokie su uogomis arba klevu sirupu labai patinka.
Sausainiai: ozkos varske arba ozkos suris, kokosu aliejus, speltos miltai, tapijokos miltai, cukranendriu cukrus arba agavu sirupas (kartais primaisau dar visokiu miltu, kad kuo naudingesni sausainiai butu: avizu, kastainiu, posmilgiu, kynvos, burnociu, ryziu... - zodziu, kai atsisako kosiu, tai sitaip gudrauju:)
Suminkyti, suformuoti ir kepti.
Gaunasi trapus sausainiukai, bet mums visiems labai patinka.
Taip pat ir i pyragus nededu kiausiniu, o tapijokos miltus

O Bioturm priemonem esu suzaveta, nes atrodo kukliai, bet is tikruju, ka bandziau man viskas labai patiko (pvz. Bio kremas su ramunelemis mano veidui idealus), o lipidinis mano sausoms rankoms irgi labai padejo - reikia pripazinti, kad geriau nei sviestmedis).
Atsakyti
oi aciu uz receptukus 4u.gif
meginsiu ir as sausainuku prakepti, nes uzejo kosiu nevalgymo metas ... Bioturmas man irgi patiko, bet is visu bandytu mano pupai tiko kol kas tik sidabro losjonas ir prausiklis. meginau su slapalu - labai griauze, su lipidais kol kas per silpnas, tai sita as irgi sau naudoju, man patinka smile.gif o sviestmedziui isijautrino, nebegalim naudot.
Atsakyti
Mes į Antakalnio ligoninę patekome paprašę siuntimo pas šeimos gydytoją. Ji davė siuntimą, mes užsiregistarvome pirmiausia konsultacijai Antakalnyje, o jau iš ten davė siuntimą į stacionarą. O ar be Antakalnio vaikų alergologinio yra dar kas Vilniuje aš nežinau.

QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 02, 21:54)
as noreciau kad mus paguldytu i ligonine ir padarytu tyrimus sad.gif o cia seimos gydytojas siuntima turetu parasyti? Kur geriausia ligonine tokiems dalykams?

Atsakyti