Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 29, 11:24)
jei mazius alergiskas paprastoms bulvems, galima meginti saldziasias bulves? Ar jos vis tiek panasios ir alergizuos, ar cia visai kitas produktas, tik kad pavadinimas bendras? g.gif  blush2.gif

Kiek zinau, Ivetos vaikas alergiskas bulvei, tada ji jam gamindavo is tu saldziu bulviu. Lyg topinambais vadinasi.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2012 03 29, 10:21)
O mazylei dingo taskeliai visai nuo kunelio, ar truputi ju taip ir liko?

Na yra tokiu.. Jie atsirado po antibiotiku vartojimo. Is pradziu ju buvo labai daug. Dabar jau maziau. Bet tai siek tiek padaugeja, tai vel pamazeja. Aisku kiek buvo sausio men, tai tiek nera. Antibiotikus gere sausio men. viduryje.

Siaip kitas zmogus gal ju ir nepamatytu dabar. Sausio men matesi labai aiskiai. Dabar taip gerai isiziurejus matos . As jau pazystu savo vaiko oda, tad matau kad ji nera visai sveika. Atrodo taip kaip paprasti mazi mazi spuogeliai. Jei braukiu per pilvuka ar nugaryte ranka, tai jauciu, lyg butu kaip smeliukas siek tiek prilipes. Bet ten nesmeliukas, o tie mazi spuogeliai.

Kol kas stebiu. Idomu ar cia gali buti dar nuo tu antbiotiku... Jau 2 men po ju vartojimo praejo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 29 kovo 2012 - 10:41
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 29, 09:56)
ir dar klausimas iskilo... ax.gif Daviau maziukui avizu koses. Bevalgant isbere aplink lupytes, smakriuka (ten kur kose lietesi). Bet kunelio naujai nepabere g.gif Tai cia jau vis tiek skaitosi, kad alergizuoja ji avizos?

sakyciau yra alergine reakcija, as tokiu produktu duodu tiesiog reciau, kad nesikauptu organizme alergenai.
Atsakyti
Kol valgo MP, tai gal geriau tada visai atsisakyti tokiu produktu g.gif O kad dar skystina viduriukus? Nes slyvos alergizuoja, avizos tada irgi.
Ryziai stipriai sualergizavo, grikiai vos vos veiduka pabere (savaite valge grikius, tai ant veiduko buvo keli plemukai). Tai ka dar galima ismeginti? Vakar viriau soru kose, bet kad gyvaciukas nevalge doh.gif Realiai jei stipriai reaguoja i tokius nekaltus produktus, kaip kad ryziai, avizos, tai tokiu kvieciu apskritai turbut neverta net meginti g.gif Ai, dar kukuruzus turbut butu galima ismeginti. O kaip saviskiams virdavot koses? Is kruopu ir tada blenderiuodavot? Maisydavot su MP ar PM?

Jei kas naudoja, galiu perleisti EMU taukus. Mums netiko. Taip pat ir a-derma exomega del sudetyje esanciu avizu irgi netiko, nors drekina laaabai gerai, net nustebusi buvau, kad sitaip sudrekinti gali.
Atsakyti

Siaip kitas zmogus gal ju ir nepamatytu dabar. Sausio men matesi labai aiskiai. Dabar taip gerai isiziurejus matos . As jau pazystu savo vaiko oda, tad matau kad ji nera visai sveika. Atrodo taip kaip paprasti mazi mazi spuogeliai. Jei braukiu per pilvuka ar nugaryte ranka, tai jauciu, lyg butu kaip smeliukas siek tiek prilipes. Bet ten nesmeliukas, o tie mazi spuogeliai.

Kol kas stebiu. Idomu ar cia gali buti dar nuo tu antbiotiku... Jau 2 men po ju vartojimo praejo. g.gif
[/quote]

Laba,

va ir mano mažiukei taip kaip Amelitos nugarytę nubėrė. Maži spuogeliai ir pabraukus ranka jaučiasi šiurkštumas. Dar noriu paklaust/pasitart dėl primaitinimo, pupai dabar 6,5 mėn. maitinu MP ir pradėjau duot Hipp ryžių košę be pieno, bulvę su alyvuogių aliejum ir bananų ar obuolių tyreles. Šiaip paties banano ir obuolio ragauja nuo 5,5 mėn. lyg jokių bėrimų ir nebuvo, o va dabar nugarytė doh.gif kiek paberdavo tik žandukus, ant rankų ar kojų po kelis plėmukus būdavo. Tai dabar ir nebežinau ką daryti, gal čia nuo tyrelių beria? Tiesa, kartu su bėrimu buvo viduriukai užkietėję, gal čia susiję, pakakino tik 4 paroj? Dabar svarstau ką čia išimt iš raciono ar gal visai tik ant MP kelias dienas pabūt g.gif pati lyg nieko įtartino nevalgiau. Kitą trečiad, eisim vėl pas alergologę, tik knisa jinai mane niekaip tyrimų nedaro vis dūsauja, kad dar per maža, nerodys. Tai taip ir spėlioju nuo lapkričio mėn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girdutexxx @ 2012 03 29, 11:56)

Laba,

va ir mano mažiukei taip kaip Amelitos nugarytę nubėrė. Maži spuogeliai ir pabraukus ranka jaučiasi šiurkštumas. Dar noriu paklaust/pasitart dėl primaitinimo, pupai dabar 6,5 mėn. maitinu MP ir pradėjau duot Hipp ryžių košę be pieno, bulvę su alyvuogių aliejum ir bananų ar obuolių tyreles. Šiaip paties banano ir obuolio ragauja nuo 5,5 mėn. lyg jokių bėrimų ir nebuvo, o va dabar nugarytė doh.gif  kiek paberdavo tik žandukus, ant rankų ar kojų po kelis plėmukus būdavo. Tai dabar ir nebežinau ką daryti, gal čia nuo tyrelių beria? Tiesa, kartu su bėrimu buvo viduriukai užkietėję, gal čia susiję, pakakino tik 4 paroj? Dabar svarstau ką čia išimt iš raciono ar gal visai tik ant MP kelias dienas pabūt g.gif pati lyg nieko įtartino nevalgiau. Kitą trečiad, eisim vėl pas alergologę, tik knisa jinai mane niekaip tyrimų nedaro vis dūsauja, kad dar per maža, nerodys. Tai taip ir spėlioju nuo lapkričio mėn doh.gif

Idomu ka tau pasakys gyd.. Pasakyk ir man. Ir as paklausysiu jos patarimu. del tu spuogeliu. Vakar kalbejau su vyru, sakau davai nueinam gal tyrima padarom, sako,neieskokim ligu. Viskas praeis. Jau taip buvo baisu pries metus, tada gyd nepadejo. Tai sako manai, kad dabar gyd pades... Na tiesiog stebiu savo mazyle ir tiek. Siaip as ir ji valgom viska. Dar ir as maitinu MP. Viduriukai mazosios visada geri, daro kiekviena diena po 1-2 kartus. Nemanau, kad cia kalti viduriukai.
Atsakyti
Ryziai kietina viduriukus. Maniski iskart isberia, jei tik pakieteja viduriukai.
Atsakyti
kita tema

QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 29, 12:06)
Ryziai kietina viduriukus. Maniski iskart isberia, jei tik pakieteja viduriukai.

Mano maziukes viduriukai normalus. Ir kaip minejau visada daro po 1-2 kartus i diena. Bet pastebesiu as juos. Del visa ko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 29 kovo 2012 - 11:08
QUOTE(Amelita @ 2012 03 29, 11:04)
Idomu ka tau pasakys gyd.. Pasakyk ir man. Ir as paklausysiu jos patarimu. del tu spuogeliu. Vakar kalbejau su vyru, sakau davai nueinam gal tyrima padarom, sako,neieskokim ligu. Viskas praeis. Jau taip buvo baisu pries metus, tada gyd nepadejo. Tai sako manai, kad dabar gyd pades... Na tiesiog stebiu savo mazyle ir tiek. Siaip as ir ji valgom viska. Dar ir as maitinu MP.  Viduriukai mazosios visada geri, daro kiekviena diena po 1-2 kartus. Nemanau, kad cia kalti viduriukai.

tai va kad tie tyrimai stebuklu neparodo. Mums kraujas (ige) rodo, kad apskritai nealergiskas vaikas. Is kraujo rode alergija tik bulvei ir kiausiniui. Kruopoms nerode. Bet va avizoms, ryziams staigi reakcija yra. Tai kaip ir turejo kraujas rodyti. Zodziu belieka paciai atsekineti. Tik labai sunku, kai MP maitini. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 29, 12:04)
Idomu ka tau pasakys gyd.. Pasakyk ir man. Ir as paklausysiu jos patarimu. del tu spuogeliu. Vakar kalbejau su vyru, sakau davai nueinam gal tyrima padarom, sako,neieskokim ligu. Viskas praeis. Jau taip buvo baisu pries metus, tada gyd nepadejo. Tai sako manai, kad dabar gyd pades... Na tiesiog stebiu savo mazyle ir tiek. Siaip as ir ji valgom viska. Dar ir as maitinu MP.  Viduriukai mazosios visada geri, daro kiekviena diena po 1-2 kartus. Nemanau, kad cia kalti viduriukai.

Aš beprarandu viltį, kad naujo ką išgirsiu apart dieta, per maža, ir hormoniniai tepalai doh.gif Praeitą kartą sugalvojo, kad lūpų kampučiuose kur soskiukas liečiasi yra grybelis unsure.gif atseit jei darosi ratukai tai vadinasi grybelis ir paskyrė gydymą Fuxinu nudezinfekuot ir skiestu Cutivate tept g.gif dar aišku soskiną pasikeist, kas yra misija neįmanoma, visas pardes, vaistines apvažiavau visur vienodi doh.gif Gal kam buvo grybelis? Man atrodo kad kažkoks priešgrybelinis vaistas turi būt, o ne hormonas visagalis verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti