Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 25, 12:28)
mums si naktis kosmariska buvo unsure.gif Vaikui matyt karsta buvo, blaskesi, kasesi, nuo kruties nesitrauke. As po kaldra palindusi, o ji laikiau neuzklojusi, aprengtas tik su bodziuku trumpomis rankovytemis. Atvesdavo, uzklodavau, ir vel tuoj karstas visas. Ryte veidukas tragiskas buvo verysad.gif
Ir kaip sunku atsekti ar nuo silumos isbertas, ar maistas...nes vis tik po truputi bandau ivesti jam produktu, bet kad laaabai jau nevalgo nieko jis.
Taip ir vargstam. Atrodo jau baigiam susigydyti, pasidziaugiu, kad visai graziai vaikas atrodo ir tik kad duoda visu pajegumu, atrodo is niekur nieko blink.gif  verysad.gif

oooox.... kaip puikiai Tave suprantu... pas mane analogiska situacija......
jau kartais nusileidzia rankos.......
Atsakyti
QUOTE(Laurina @ 2012 03 24, 14:57)
Sveikos mamytės, nežinau ar toje temelėje ieškau ko nors panašaus, gal as nors susidūrė su panašia situacija, pati turiu berniuką alergišką, neaišku kam,jam jau 5 m. tikrai visko mačiau per tuos metus, žinau mintinai visus vaistus, nuo astmos, alergijos ir pan, visus tepalus, bet va mažoji mano neatrodė alergiška, nuo pat pirmų dienų nei bėrė, valgo viską, bet šiuo metu išėjus į lauką jos veidus išberia,tiksliau nurausta plėmais,  atrodo dar net niekas ir nežydi, grįžus į kambarį po 10-15 min. vėl veidas balčiausias gražiausias, žiemą nieko panašaus nebuvo, gal kam yra tekę su tuo susidurti, net ir nežinau kaip elgtis, ar prieš einant į lauk patepti kuo nors  4u.gif ačiū

žydi žydi dar ir kaip... mb mano geriausias rodiklis, parėjo vieną dieną prieš savaitę gal ir sako jau žydi... ir tie pirmiausiai žydintys krūmai yra bjauriausi... lakiausi, o be to dabar didelė koncentracija kietųjų dalelių iš po žiemos tad kietosios dalelės + žiedadulkės laaabai prastas mišinys ir nieko keisto, kad reaguoja mažiukai 4u.gif
tepkitės kremukais į lauką, po lauko nusipraust ir nebūkit pernelyg ilgai lauke
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 03 26, 10:33)
žydi žydi dar ir kaip... mb mano geriausias rodiklis, parėjo vieną dieną prieš savaitę gal ir sako jau žydi... ir tie pirmiausiai žydintys krūmai yra bjauriausi... lakiausi, o be to dabar didelė koncentracija kietųjų dalelių iš po žiemos tad kietosios dalelės + žiedadulkės laaabai prastas mišinys ir nieko keisto, kad reaguoja mažiukai  4u.gif
tepkitės kremukais į lauką, po lauko nusipraust ir nebūkit pernelyg ilgai lauke

labai ačiū, už patarimus, antras mums šis pavasaris, pernai nieko panašaus nebuvo,ir vasarą nieko jokio bėrimo ar pan. nei nuo maisto, bet dabar kas čia per mistika g.gif, dar per šalta, įdou kaip reaguotu kitos kūno vietos rankos kojos, gal tik veidas jautri vieta, bandysim kaip nors saugotis 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Snd mums gydytoja paskambino ir pasake, kad turim stafilokoka sad.gif...nes prasirgom tridiene, pienlige, tada uzkimo ji man ir ejom pas LOR..padare paseli - gydytis antibijotikais...Klausiau ar gali buti AD priezastis - sake gali....gal issgyde ji, issigydisim AD.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 26, 19:07)
Labas smile.gif

Snd mums gydytoja paskambino ir pasake, kad turim stafilokoka sad.gif...nes prasirgom tridiene, pienlige, tada uzkimo ji man ir ejom pas LOR..padare paseli - gydytis antibijotikais...Klausiau ar gali buti AD priezastis - sake gali....gal issgyde ji, issigydisim AD.... g.gif

Pas kuria gydytoja ejot?

ir dar ka radau smile.gif kuo pakeisti kiausini receptuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidem: 26 kovo 2012 - 19:59
QUOTE(vaidem @ 2012 03 26, 20:56)
Pas kuria gydytoja ejot?

pas Jurgaitiene
Atsakyti
Sveiki, tenka jungtis prie jusu burio blush2.gif

QUOTE(2Lviename @ 2012 03 26, 19:07)
Labas smile.gif

pradine diagnoze kodel mus gulde i ligonine ir buvo alergija stafilokokui, bet jo nerado. rado kiausinio baltymui.
taigi teks daug perskaityti kol susirinksiu informacija.
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 26, 20:07)
Labas smile.gif

Kai siemet gulejau su dukryte ligoninej (apie 3 men ji istisai kosejo, isgijus, po 2-3 dienu atkrisdavo) taip pat rado stafilokoka, bet sake nekreipti demesio, o isisiautejusi AD aisku apramino gerom hormonu dozem. O man taip pat kirba sirdis, tai gal mums viska lemia tas stafilokokas? Ar skiriasi stafilokokas, sukeliantis LOR problemas ir odos problemas?
Atsakyti
Sveikutes, kepiau bananu duona, skani man gavosi u mazutei nelabai patiko, per sausa biski gavosi. reiks kita karta kokio ryziu pieno ipilt smile.gif
Atsakyti
Mano didzioji irgi turi stefilokoka auksini, jai nosiarykleje rado. paskyre antibiotiku 10 dienu kursa. Bet maniske jau tiek tu antibiotiku yra gavus... As tiesa pasakius bijojau jai juos duot, nes jau pries tai buvo gerus.o taip sunkiai ji po tu antibiotiku atsigauna... bet viena dalyka as po to pradejau pastebet. jai greit pradeda skaudet gerklyte, ir jei nepavyksta iskarto su tuo susitvarkyt, tada prasideda kosuliai, tada bronchitas...
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 03 26, 21:48)
Mano didzioji irgi turi stefilokoka auksini, jai nosiarykleje rado. paskyre antibiotiku 10 dienu kursa. Bet maniske jau tiek tu antibiotiku yra gavus... As tiesa pasakius bijojau jai juos duot, nes jau pries tai buvo gerus.o taip sunkiai ji po tu antibiotiku atsigauna... bet viena dalyka as po to pradejau pastebet. jai greit pradeda skaudet gerklyte, ir jei nepavyksta iskarto su tuo susitvarkyt, tada prasideda kosuliai, tada bronchitas...

mes gersim pirma karta...tai ziuresim kaip bus...gal sutvarkys atpilinejima, virskinimo sistema, nuramins...gal ja erzina tas stafilokokas..ir gal baigsis AD...paziuresim kaip cia gausis - bet gydytojs liepia butinai antibijotikus sugert....
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 03 26, 20:07)
Labas smile.gif

Mes būtent dėl AD darėmės stafilokoko pasėlį iš nosiaryklės. Sugėrėm antibiotikų kursą. Pagerėjo ženkliai - savaitei. Paskui vėl tas pats. Vėliau net ne vienas ir ne keli gydytojai išbarė kodėl šeimos gydytoja taip nusprendė. Stafilokokas gyvena beveik pas kiekvieną, tik vieniems sukelia problemas, kitiems ne. Čia mamos jau diskutavo daug apie tai. Taip, antibiotikai padės gal kuriam laikui, bet stafilokoką išnaikinti sunku. Jis yra visur, o vaiko ištisai antibiotikais negydysi.

Alergologiniam ėmė pasėlį nuo veido (jis daugiausia išbertas), ats. buvo teigiamas, bet jokio gydymo gydytoja neskyrė.
Atsakyti