Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Siren@ @ 2012 03 20, 12:49)
Is kokios internetines parduotuves siunciates? ax.gif

anskčiau iš amazon.com, paskutinį kartą iš drugstore.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 20, 12:37)
mes db emolium baiginėjam,knieti man išmėginti jų kažką g.gif
beje,avenno to kokia kaina gaunas jei perkat kažkur per tarpininkus? blush2.gif

sveikos 4u.gif

Ir kaip jus emolium? ar veiksminga? ka naudojote?
QUOTE(Tutti @ 2012 03 20, 14:10)
anskčiau iš amazon.com, paskutinį kartą iš drugstore.com  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 03 20, 12:16)
Ir kaip jus emolium? ar veiksminga? ka naudojote?

4u.gif

naudojam emolium kremuką.kiek jis ten ramina nžn,nelabai pastebiu sunkiom akimirkom to padėjimo,bet drėkina neblogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 20, 14:37)
naudojam emolium kremuką.kiek jis ten ramina nžn,nelabai pastebiu sunkiom akimirkom to padėjimo,bet drėkina neblogai g.gif

As siand nupirkau essex tepala, toki kokiu mums ligoninej tepdavo drekina irgi neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 03 20, 12:43)
As siand nupirkau essex tepala, toki kokiu mums ligoninej tepdavo drekina irgi neblogai  smile.gif

iš mažų tūbelių kažką ar tą didelį drėkinamąjį losjoną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 20, 14:46)
iš mažų tūbelių kažką ar tą didelį drėkinamąjį losjoną? 4u.gif

50 gr. tubele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siren@ @ 2012 03 20, 12:51)
50 gr. tubele  smile.gif

4u.gif

citata:
Alergizuoja: veršiena, vištiena, jautiena...
- Retai arba nealergizuoja: kiauliena, kalakutiena, triušiena, nutrijos mėsa.

kokia jūsų patirtis? g.gif
nes valgėm jautieną mes (pradėjom tik vakar) g.gif db mano vaikas baisinis,vis nepraeina po kiaušinio mano,tai nepastebėjau nieko vakar.šnd irgi valgėm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 20 kovo 2012 - 13:01
QUOTE(Siren@ @ 2012 03 20, 12:49)
Is kokios internetines parduotuves siunciates? ax.gif

mes nesenai pirkome melyna aveeno krema su mentoliu per eabay ir kainavo su viskuo 75lt
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 03 20, 15:07)
mes nesenai pirkome melyna aveeno krema su mentoliu per eabay ir kainavo su viskuo 75lt

nomoku as ie ten pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 20, 13:00)
4u.gif

citata:
Alergizuoja: veršiena, vištiena, jautiena...
- Retai arba nealergizuoja: kiauliena, kalakutiena, triušiena, nutrijos mėsa.

kokia jūsų patirtis? g.gif
nes valgėm jautieną mes (pradėjom tik vakar) g.gif db mano vaikas baisinis,vis nepraeina po kiaušinio mano,tai nepastebėjau nieko vakar.šnd irgi valgėm g.gif

Ziuriu jus maziukas panasiai kaip musu mazasis, sia sav bus 7 men. Ka jau valgo? Maniski tik mp praktiskai pripazysta, darzoviu nei pro kur neikisi, vos po pora sauksteliu tyreles ir sinlac koses valgo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2012 03 20, 13:11)
Ziuriu jus maziukas panasiai kaip musu mazasis, sia sav bus 7 men. Ka jau valgo? Maniski tik mp praktiskai pripazysta, darzoviu nei pro kur neikisi, vos po pora sauksteliu tyreles ir sinlac koses valgo.. verysad.gif

maniskiui irgi 7 men. Su primaitinimu tragiskai vargstu. Taip pat pripazysta tik MP. Is pradziu bent obuoliuka valge, dabar i to atsisako, kai ivedziau mesa blink.gif Nuo darzoviu tyreles su mesyte ziaugcioja, purtosi,o siandien kiek pavyko sumaitinti, viska isveme lauk blink.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaiciutes! As su tokiu klausimuku toms,kuriu vaikai turi invaliduma. Musu invalidumas baiges kovo 14 d., dabar galvoju ar verta vaziuot pratesinet, nes atrodom jau visai neblogai ir jauciames palyginti visai neblogai(tfu tfu tfu). Kas pratesinejot, kaip viskas vyksta??Vel reik visus tyrimus kartotis ir gultis i ligonine?Purtausi tos minties kaip tik galiu, niekaip negaliu nusiteikt tai ligoninei..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 20 kovo 2012 - 13:34