Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ssaule @ 2012 03 18, 17:35)
Nenoriu nieko cia izeisti, bet nesuprantu, kuom sitie kremai stebuklingi-paziurejus i sudeti-silikonas, naftos produktai, kruva visokiu balastiniu medziagu, truputis avizu, sviestmedzio, mentolio... Bet daug kas gerai apie juos atsiliepia, tai man paciai kartais kyla pagunda pabandyti, bet sudetis atgraso schmoll.gif

Sudėtis ir manęs nedžiugina, bet efektas tikrai geras. Vien natūralių priemonių mums neužtenka, be hormonų neišsiversdavom, o pradėjus šituos tept labai pagerėjo viskas. Miksuoju aš Aveeno ir natūralias priemones, vien tik jais netepu. Mums stručio taukai labai gerai, tai ir tepu vieną dieną natūraliai, kitą dieną su sintetika. Mums pradėjo labai gerėt, kai pavyko to mėlyno kremo pagalba, sumažint niežulį, kai nustojo draskyt iki kraujų, pradėjo oda gyti.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 18, 18:41)
kaip as pavargau  doh.gif toks ajusmas kad visiems dabar gyvybes ir mirties klausimas iduoti mazei ka nors su pienu ir kiausiniu ir visi nori ikalbeti mane kad duociau pvz kotleta su kiausiniu, nes gi ten tas kiausinis issimakalaves visas. Be to mazosios jau neberia. Jauciuosi kaip durnele kokia.
Daviau blyno. Nu ir numete veideli dilgeline  doh.gif Negi reik dabar specialiai rpie mamos mano ir vyro duot ka nors kad nubertu vaika??!! kad jie pagaliau manim patiketu kad musu vaikas YRA ALERGISKAS !!!!

Nufotkink. Ir parodyk foto.

As i kotletus nededu kiausinio.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 18, 20:00)
Nufotkink. Ir parodyk foto.
As i kotletus nededu kiausinio.

rodziau foto kas buvo nuo zuvies. Vistiek klausimu iskyla kodel negalima zuvies valgyt musu namuose doh.gif na zinoma, ne jiem gi vaikas nualpes buvo. Ai zodziu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 18, 19:06)
rodziau foto kas buvo nuo zuvies. Vistiek klausimu iskyla kodel negalima zuvies valgyt musu namuose doh.gif na zinoma, ne jiem gi vaikas nualpes buvo. Ai zodziu.  schmoll.gif

Kas nesusidure su tokiom alerginem reakcijos, niekada nesupras tu kurie jas patiria...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 18, 20:12)
Kas nesusidure su tokiom alerginem reakcijos, niekada nesupras tu kurie jas patiria...

taigi...o dar laukai vasara ir kova su kitais seneliais, nes tie tai isvis megejai neklausyt tokiu dalyku doh.gif Na pienas kaip pienas, negers ji jo, o sausaini yra valgius su pieno milteliais, baisios reakcijos nebuvo. Bet zuvies tikrai bijau. O senelis megsta pazvejoti...na bet gal kaip nors isaiskinsiu gi.
Gaila nuotraukos darytos su blitzu ir nelabai matosi. Na bet video gan gerai matosi kaip sutines veidelis. Reiks parodyt.
Atsakyti
norejau dar paklaust mamyciu kuriu vaikiukai alergiski pienui, kiausiniui - kada bandot duoti siuos produktus? Mums daktare sake kai noresim jau bandyt - gultis i ligonine ir bandyt. Ar daret kas taip ar namie bandot? As galvoju be pusantru metuku gal nebandyt, bet labai sunku kai namie kiti du vaikai....niekad nezinai kada ka nutvers....
musu berimukai praejo. Galvoju gal vistik ne nuo blyno o nuo pieno, nes dickis paliko puodeli o mazoji paeme ir jau pamaciau tik kad nesiojasi ir laisto doh.gif gal rankeles sukiso o paskui veideli paliete.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 03 18, 20:04)
norejau dar paklaust mamyciu kuriu vaikiukai alergiski pienui, kiausiniui - kada bandot duoti siuos produktus? Mums daktare sake kai noresim jau bandyt - gultis i ligonine ir bandyt. Ar daret kas taip ar namie bandot? As galvoju be pusantru metuku gal nebandyt, bet labai sunku kai namie kiti du vaikai....niekad nezinai kada ka nutvers....
musu berimukai praejo. Galvoju gal vistik ne nuo blyno o nuo pieno, nes dickis paliko puodeli o mazoji paeme ir jau pamaciau tik kad nesiojasi ir laisto  doh.gif gal rankeles sukiso o paskui veideli paliete.

Kiausini daviau mazylei po 9 men(9 men nedaviau gryno kiausinio, bet gaudavo maisto, kur kiausinio budavo minimaliai). Siaip mums alergologe sake, jei vaikas alergiskas kaz kokiam maistui, tai reikia jo neduoti puse metu ir tada atsargiai pabandyt. Ir stebet. Jei reakcija dar bus, reikia vel isimti si maisto produkta is meniu ir vel stebet po puses metu.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 19, 09:08)
Kiausini daviau mazylei po 9 men(9 men nedaviau gryno kiausinio, bet gaudavo maisto, kur kiausinio budavo minimaliai). Siaip mums alergologe sake, jei vaikas alergiskas kaz kokiam maistui, tai reikia jo neduoti puse metu ir tada atsargiai pabandyt. Ir stebet. Jei reakcija dar bus, reikia vel isimti si maisto produkta is meniu ir vel stebet po puses metu.

na manoji nei pieno nei kiausinio ner ragavus gryno. Tik sakau sausaini jau esu davus su pieno milteliais sudety. Tai nieko nebuvo lyg ir. Be to as pati vartoju pieno produktus, tai gauna perdirbtus per mano piena biggrin.gif Na dar palauksim gal, tik labai sunku kai kiti valgo jai neduoti. O mano kiti vaikai tokie pieniniai, jogurtiniai....jiems gi nedrausi dabar to pieno...
Atsakyti
na aš pradėjau duot pieno produktų (raugintų) po pusės metų, nuo nevalgymo, kai beveik graži buvo, kad galėčiau susekt alergizuoja ar ne... turiu pasakyt, kad dar šiek tiek reakcijos yra, jei padaugina, bet jau labai nedaug, tai pamažu valgom, kiaušinio duodu tik trynį po šiai dienai... jei jau kažkur būna patiekale kiaušinio, nestresuoju, duodu, bet namie be kiaušinio viską gaminu.

o dėl senelių teks susitaikyt ir kaip prievaizdui su bizzūnu stovėt su tokia prakalba: jei duosit ko negalima į svečius NEVAŽIUOSIM tol kol neusiprotėsit, nes mano anyta užauginus du alergiškus vaikus nematė nieko blogo tame, kad duot ko negalima, o po to tept hormonais labiausiai paveikė, kai sužinojo, kad nuot tų kelių tepimų hormonais po vasaros saulės liko baltos dėmės (savo akim pamatė) tai nuo to atsiklausia bet kokį produktą duodama. (bet berods šiemet jau pranyko tos dėmės)

žodžiu kantrybės - seneliai blogiau nei maži vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 18, 20:12)

drinks_cheers.gif
sveikutes 4u.gif mums visai gerai sekas... ax.gif morkos zalios uzgrauze, vel pablogejo, bet jei ka patepu protopicu kelias dienas, maisytu su essexu ir praeina, miegam... pasikaso kartais, bet lengvai, net neskaitau jau pakasymu tikru ax.gif 4u.gif

laikykites!!! as tikiu, kad mes isauginejam, visom linkiu to paties!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

del aplinkiniu, nesupranta jie nieko... vargsai zmones.... as jau grieztai pradejau smile.gif nieko kitaip nebus, net nediskutuoju, nes ir kotletuose kiek to ten kiauso, varskes kiek surelyje tikros, kaip duonos negalima?? visiems duonos galima.. ir t.t. smile.gif velniop visus mirksiukas.gif mes geriausiai zinom, kas musu vaikams galima smile.gif
beje, kazkuri vakara izvelgiau pliusa sitos ligos, ta pr alergijos maisto produktams kai kuriems umn.gif: gal ir gerai, kad negali visokiu sh.. saldainiuku, sausainiuku, su dazikliais visko ir pan. skiatykit valgo tik darzoves, vaisius, mesa gryna thumbup.gif niu aisku, dabar jau ir jogurta valgome, kefyra geriam, tai isvis super, kad dar koses paivairint galetume butu nerealiai wub.gif nes dabar tik ryziai, ryziu trapuciai unsure.gif

geros dienos! 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, o sulos atsigerti duodate savo alergiukams? Gavom šviežios klevo sulos, daviau atsigerti, tai kaip didžiausią skanėstą išmaukė smile.gif žiūrėsim ar kas bus blogo...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip laikotės? 4u.gif

aš vakar paragavau begamindama valgyti mišrainės,kurioje buvo kiaušinių-mano vaikas iki db baisinis blink.gif vos kąsnis sugadino mao leliaus sveikatikę doh.gif verysad.gif
Atsakyti