QUOTE(jumbonis @ 2012 03 16, 09:33)
merginos stai ir atkeliavo musu siuntinukas ilgai lauktas is amerikes su aveenoo melinais kremukais iskart net 6 bankes atsiunte.bet va beda ziuriu kad ipakavimas kitas nera sudeti mentolio,tepam viskas tinka bet manau kad poveikis ne toks kaip buvusio,gal ne taip niezuli jis nuima.ar kuri naudojat ta melina naujesni?ar skiriasi poveikis?aciu.
o dar mums itarimas kilo kad visos atsinaujinusios demeles ir kasimaisi prasidejo butent tada kaip pradejom antra partija Kiefo lasiuku gal jie zymei stipresni,kolkas juos pristabdem,po visu stafilokoku ir ziauriu pasikasimu...kas gere antra partija Kiefo lasiuku ar jums buvo koks skirtumas?
o dar mums itarimas kilo kad visos atsinaujinusios demeles ir kasimaisi prasidejo butent tada kaip pradejom antra partija Kiefo lasiuku gal jie zymei stipresni,kolkas juos pristabdem,po visu stafilokoku ir ziauriu pasikasimu...kas gere antra partija Kiefo lasiuku ar jums buvo koks skirtumas?
kiek zinau ne, bet zinot viskas individualu, bandykit atrasti savo tvarkarasti
Maciau kad skiriasi to mlyno sudetis, tai kazkaip ir nepaemiau. O kaip jis drekina?
QUOTE(LiloSun @ 2012 03 17, 08:56)
kiek zinau ne, bet zinot viskas individualu, bandykit atrasti savo tvarkarasti
Maciau kad skiriasi to mlyno sudetis, tai kazkaip ir nepaemiau. O kaip jis drekina?
drekina tai jis neblogai ,bet niezulio visai nenuima na gal tik tiek kad odele ne sausa ir siek tiek maziau,bet anksciau tai budavo kad visai nesikaso su tuo melinu senu.sis tik drekina.bandysim gert po viena lasiuka ilgesni laika ir tada tik didint.na dar Kiefui paskambinsiu susiderinsim su juo ,nes si menesi jis mums neskambino tik laiska i LT atsiunte.
o del vaistuku antihistamininiu pabandykit siuos mums alergologe pasiule jie jau skandinavijoi senei o i LT tik pries pusmeti ivesti mums jie labai tiko nes Zyrtekas jau neefektivus buvo o sis iskart alergine sloga sutvarke,mes po puse 1 kart dienoi gerem.
http://www.vaistai.l...
aisku kiekvienam individualei,bet mums sie patiko ir tiko.niezejimo tai gal ir nelabai nuima.
o del pirstiniu nakti mes nusipirkom ta sidabrine pizama su kumsciais ji mums labai patinka ji islaiko kremuku dregme iki ryto su kumsciais neisikaso ,o del apsirengimo tai pati sako man ta boksininko pizama uzdek ji man patinka.aisku kaina didoka jos bet ir ir uz ka.
sveikos, merginos, ar priimsit mane i savo buri. AD turiu as, vaikiukui kol kas buvo tik karta pasireiske, pfu pfu pfu kankinuosi as, AD turiu nuo vaikystes. liga ne kiek nelengveja, priesingai, kaskart vis sunkiau AD isikures man ant kaklo, krutines, menciu, veido, ranku sulenkimu, pirstu
Noreciau paklausti, kuri mergina galetu man taukmedzio sviesto parduoti. kreditines korteles neturiu, todel pati uzsisakyti negaliu. gal yra siaulieciu sioje mazoje bendruomeneje?
Noreciau paklausti, kuri mergina galetu man taukmedzio sviesto parduoti. kreditines korteles neturiu, todel pati uzsisakyti negaliu. gal yra siaulieciu sioje mazoje bendruomeneje?
QUOTE(vikusituka @ 2012 03 17, 11:35)
sveika,
jeigu tu nori pirkti is Lietuvos taukmedzio sviesta - tai nereikia kreditines...paprasta kortele sumoki ir po keliu dienu gauni preke
QUOTE(kvailute @ 2012 03 17, 00:06)
o kaip vyresni vaikuciai? Ar isaugo odos problemas?
mano mergytei metukai. AD isaugom jau turbut. Kartais dar kojytes pasauseja bet patepu ir praeina.
Bet pacios alergijos dar neisaugom. Buna va ima ir paberia dilgeline, neaisku nuo ko....tiek kad mazai ir praeina arba nuplovus ta vieta arba siaip savaime per kokia valanda, kartais greiciau.
QUOTE(vikusituka @ 2012 03 17, 10:35)
sveikos, merginos, ar priimsit mane i savo buri. AD turiu as, vaikiukui kol kas buvo tik karta pasireiske, pfu pfu pfu kankinuosi as, AD turiu nuo vaikystes. liga ne kiek nelengveja, priesingai, kaskart vis sunkiau AD isikures man ant kaklo, krutines, menciu, veido, ranku sulenkimu, pirstu
As maziukui perku taukmedzio sviesta pas Gosiuke, ji is Lazdynu Vilniuje
QUOTE(jumbonis @ 2012 03 16, 16:15)
aha ta ir nusipirke net 6 bankes na ieko sunaudosim tai reik dabar siustis ana aciu uz atsakima
Jei tau per daug. Galiu perpirkti 1 ar 2 bonkutes. Parasyk man i az.
QUOTE(marlene @ 2012 03 17, 01:00)
Mes turėjome šitą bėdą. Rugsėjį buvo 109, Gruodį 98. Šeimos gydytoja geležies papildus pabijojo skirti, nes jie laaaabai alergizuoja. Pasigoogle'inkit kas turi daug geležies, gal atsirinksite kas jums tinka.
Musu 114, norma nuo 7 metu 120. Nupirkau siandien Ferrumleka, bandysim gerti.
Bandysiu pakoreguoti mityba, jei pavyks su musu ligom: jautiena , grikiu kruopos, spinatus ir brokolius jau valgome.
po menesio eisim pasitikrinti krauja, tikesimes pageresim
QUOTE(klaudi @ 2012 03 17, 16:47)
Musu 114, norma nuo 7 metu 120. Nupirkau siandien Ferrumleka, bandysim gerti.
Bandysiu pakoreguoti mityba, jei pavyks su musu ligom: jautiena , grikiu kruopos, spinatus ir brokolius jau valgome.
o ne geriau butu ne sirupai o tabletes? jose bent jau gal maziau papildomu medziagu? kai vaikas didelis jau tai gali jas praryt normaliai. Cia as taip mastau.
Dėl geležies. Kas turi galimybę ir kieno vaikiukai virs dviejų metų, tai labai gerai va šitas. Kai laukiausi hemoglobimnas buvo ties simtu. O va šitas man padėjo. per pusantros savaitės hemoglobinas šoktelėjo vis ne iki normos.
Šiaip ten viskas labai gerai išaiškinta ir aprašyta. jokių šalutinių produktų, tik vanduo iš šaltinio prisotintas natūraliai, o ne žmogaus, geležies. Į sultis, su vandenukų (aš taip gėriau), nors ir į sriubą...
Vienam siųstis tikrai neverta. Norintiems kooperuotis reikėtų ar turintiems ryšių anglijoj jais pasinaudoti.
Šiaip ten viskas labai gerai išaiškinta ir aprašyta. jokių šalutinių produktų, tik vanduo iš šaltinio prisotintas natūraliai, o ne žmogaus, geležies. Į sultis, su vandenukų (aš taip gėriau), nors ir į sriubą...
Vienam siųstis tikrai neverta. Norintiems kooperuotis reikėtų ar turintiems ryšių anglijoj jais pasinaudoti.
labas
Mums tikrai buvo tridiene - dingsta berimai ..fui, nes galvojau kazkas negerai jau su tuo dermatitu
Mums tikrai buvo tridiene - dingsta berimai ..fui, nes galvojau kazkas negerai jau su tuo dermatitu