Sveiki,mano sunui taippat rodo nedidele alergija kiausinio baltymui,bandem kuri laika issimt is musu meniu,bet niekas nesikeite.Mum jau 2 metai.
loveliuk,matau kabi apacioje. Kaip jus laikotes? Kaip su zarnynu reikalai, ar pasitaise situacija?
Beatka, dideli sveikinimai suzinojus tokia nerealiai naujiena. Fantastika !!! O del hemoglobino, pritariu visoms, butinai gerk gelezi. Nors man nestumo metu nelabai gelbejo jokia gelezis, po gimdymo hemoglobinas vos 88 buvo.
Beatka, dideli sveikinimai suzinojus tokia nerealiai naujiena. Fantastika !!! O del hemoglobino, pritariu visoms, butinai gerk gelezi. Nors man nestumo metu nelabai gelbejo jokia gelezis, po gimdymo hemoglobinas vos 88 buvo.
QUOTE(Rraima @ 2012 02 28, 22:34)
Sveikutes, mes irgi turim sita beda. Kencia tik rankos. Jau nezinau ko ir griebtis, maistas apribotas iki minimumo, bet rezultatu nematyti. Gal galite patarti, kaip greiciau apgydyti slapiuojancias zaizdas.
pasiskaitykit pirma puslapi bei siaip pavartykit nors praeita temele, surasit daug info. Slapiavimamams tinka melis, fuxinas.
QUOTE(Rraima @ 2012 02 28, 22:34)
Sveikutes, mes irgi turim sita beda. Kencia tik rankos. Jau nezinau ko ir griebtis, maistas apribotas iki minimumo, bet rezultatu nematyti. Gal galite patarti, kaip greiciau apgydyti slapiuojancias zaizdas.
Jei maistas apribotas, gal jums ne nuo maisto? Gal rankytes pastoviai liecia kokius nors pavirsius ( minksti baldai, pavirsiai plauti chemija, skalbimo milteliai ir t.t.) kurie dirgina...stebekit vaika, pabandykit keisti aplinkos faktorius.gal pades
na mum kiaušinio baltymui alergija yra o vištiena kerta net ausys linksta ir nieko
merginos gal kas naudoja tokius kremus?ziuriu jie naturalus tai gal visai nieko.svarbiause kad yra lietuvoje pirkt.
http://psoriasis.uco...zema-dermatitas
http://psoriasis.uco...zema-dermatitas
parduodu NEOCATE misinelius po 55 lt vilnius.galiojimo laikas 2012-12men. galiu siusti i kitus miestus +siuntimo mokestis. tel: 865298321
galiu parduodi EMU taukus is cleopatros puslapio, nes mums netiko - panaudojau tik gal 5 lasiukus - noreciau 30Lt..gal kazkam reikia
QUOTE(klaudi @ 2012 02 28, 19:42)
maniskis jau didelis 7 metai, bet AD neisaugome, kaip kad ramino gydytojai sergame nuo 2men
tai turbut ir mes nebeisaugsim nors nuo vistienos ir mums nieko nebuvo