Fifux'e - aciu labai labai uz receptus
o gal jus man galite paaiskinti apie margarina - tai jis ne is pieno gaminamas - nes as iki siol maniau kad is pieno jeigu turime alergija pieno baltimui - tai margarina galiu naudoti i kepinius ar kaip ?
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 12, 14:13)
Fifux'e, labai ačiū. Taip miela, kad stengiatės dar ir į mūsų bėdas receptus pataikyti.
nėr už ką merginos,pačios toj pačioj valį sėdim,tad žinau kad kartais tokie dalykai kažkam gali palengvinti galvos skausmą
QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 12, 14:32)
Fifux'e - aciu labai labai uz receptus
o gal jus man galite paaiskinti apie margarina - tai jis ne is pieno gaminamas - nes as iki siol maniau kad is pieno jeigu turime alergija pieno baltimui - tai margarina galiu naudoti i kepinius ar kaip ?
na yra ir tokių,į kurių sudėtį įeina pienas ar sviestas.bet dauguma ne,tik iš aliejų,augalinių riebalų jūsų atveju margarinas gali palengvinti buitį bet reikia gerai sudėtis jų skaityti.plius,į margarinus įeina priedai,o svieste jų manau nėra arba labai mažai,tad reikia SKAITYTI ir atrasti savą
Fifux'e -didziulis DEKUI uz receptus, o tai jau galva nebeisnesa, ka tam vaikui gaminti
labai naudinga info apie margarinu sudeti bandysiu kazka prisitaikyti
O jus nuo Delmos neberia?
Papildyta:
as nusipirkau kieta ekologiska kokosu alieju
kaip jus ji dedate i kepinius: istirpdote ?
Papildyta:
QUOTE(vaidem @ 2012 03 12, 14:59)
as nenaudoju margarino kepiniam, jei kepu visiem tada taip, bet mazajai kepu atskirai ir jai margarino nenaudoju. Jos kepiniams dedu kokosu alieju.
as nusipirkau kieta ekologiska kokosu alieju
kaip jus ji dedate i kepinius: istirpdote ?
mamytes - o kaip tas GHI sviestas? jis yra pilnai isvalytas nuo pieno baltymo? bande gal kuri mamyte - ar nesureagavo odele i si sviestuka?
Papildyta:
kokosu sviesto nesu bandziusi - reiks isbandyti butinai
Papildyta:
ir dar gal kuri mamyte patars - noriu duot vaikui pabandyti rauginto pieno produkto - nuo ko geriau pradeti : nuo kefyro ar naturalaus jogurto ? bandysiu pradzioj po 1 sauksteli...
Papildyta:
kokosu sviesto nesu bandziusi - reiks isbandyti butinai
Papildyta:
ir dar gal kuri mamyte patars - noriu duot vaikui pabandyti rauginto pieno produkto - nuo ko geriau pradeti : nuo kefyro ar naturalaus jogurto ? bandysiu pradzioj po 1 sauksteli...
QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 12, 15:04)
kiek klausiau alergologu, rekomendavo kefyra
mes retkarciais Rokiskio Namini kefyra pageriam, ne kasdien, bet geriam
QUOTE(vaidem @ 2012 03 12, 14:59)
as nenaudoju margarino kepiniam, jei kepu visiem tada taip, bet mazajai kepu atskirai ir jai margarino nenaudoju. Jos kepiniams dedu kokosu alieju.
na kaip ir sakiau-kiekviena turi atsirinkti kas tinka ir patinka
QUOTE(klaudi @ 2012 03 12, 15:02)
Fifux'e -didziulis DEKUI uz receptus, o tai jau galva nebeisnesa, ka tam vaikui gaminti
mano mažė maža,vos 6mėn,tad mums dar kaip ir neprireikė nieko tokio vėliau žiūrėsim tinka ar ne.
pati pakolkas stengiuosi valgyti tik tai ką ji valgo,tai jei ji obuolį,tai ir aš,jei ji cukiniją,tai ir aš
kefyras pirma geriau.
o jogurtas iš natūralių man skaniausias ekologiškas
mamytes - o kaip tas GHI sviestas? jis yra pilnai isvalytas nuo pieno baltymo? bande gal kuri mamyte - ar nesureagavo odele i si sviestuka?
As daviau jogurto. Be jokiu priedu. Ir vaikas priprato valgo juos kaip smakas
Siaip margarinas neda sveika, bet kokiems zmonems. Geriau naudoti sviesta.
QUOTE(Amelita @ 2012 03 12, 15:36)
Siaip margarinas neda sveika, bet kokiems zmonems. Geriau naudoti sviesta.
margariną tik va tokiais atvejais naudoti reiktų,kaip alergija pienui ir jo baltymui yra ir pn
QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 12, 16:04)
Mum irgi kefyra rekomendavo,bet mes kefyro negalim dar gert, o jogurta jau po truputi suvalgom.zinom, tik to paprasciausio, be jokiu priedu,ekologiska(mes jamam Dobilo)
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 12, 16:37)
margariną tik va tokiais atvejais naudoti reiktų,kaip alergija pienui ir jo baltymui yra ir pn
Mes vietoj margarino sita naudojam http://ekopirk.lt/ek...nis-ghi-khyber/
QUOTE(Vasara gimusi @ 2012 03 12, 17:03)
o kokia jo konsistencija? kaip aliejaus?