Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(klaudi @ 2012 03 09, 06:36)
buvau nupirkusi, labai kartus linu semenu aliejus, i burna paimti neimanoma
kazin ar vaikas valgys tokia kose g.gif saviskiui net nebandziau duoti

į košę nepilkit,žiauriai neskani gaunas schmoll.gif geriau taip sugirdykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 09, 08:20)
į košę nepilkit,žiauriai neskani gaunas schmoll.gif geriau taip sugirdykit 4u.gif

Netiesa schmoll.gif Neskani gaunasi, jei pili kartų aliejų, t.y. pasenusį. O pasenusio šiaip ar taip vaikui geriau neduoti mirksiukas.gif Tokį geriau pačiai sugerti. Aš pilu mažiukui į košytes linų sėmenų aliejų, skonio nelabai jis ir turi, riebalo skonis ir tiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 03 08, 17:36)
pirkom per ebay kainavo 75lt

O jei ne ebay kur dar galima jo nusipirkti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 09, 09:31)
Netiesa schmoll.gif Neskani gaunasi, jei pili kartų aliejų, t.y. pasenusį. O pasenusio šiaip ar taip vaikui geriau neduoti mirksiukas.gif Tokį geriau pačiai sugerti. Aš pilu mažiukui į košytes linų sėmenų aliejų, skonio nelabai jis ir turi, riebalo skonis ir tiek tongue.gif

Tu cia rimtai? blink.gif
Nusirkau pries pora geru saw,tai nejau bloga pardawineja blink.gif
Nes tikrai ipyliau ir man neskani kose buwo? O gal per daug sliukstelejau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 09, 09:45)
Tu cia rimtai?  blink.gif
Nusirkau pries pora geru saw,tai nejau bloga pardawineja  blink.gif
Nes tikrai ipyliau ir man neskani kose buwo? O gal per daug sliukstelejau?  g.gif

Gal tikrai padauginot? Nes as irgi pilu ir koses skonis tikrai labai neiskeicia, pilu sauksteli to aiejaus ir man jis aliejaus skonio, gal ir turi koki savita poskoni, bet ir alyvuigiu, irgi turi.
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 03 08, 22:58)
Musu alergologas sake, kad galim skiepytis, o va pediatre patare palaukt. Sake, kad nieko nenutiks, jei palauksim pvz. Iki vasaros, kai daugumai bukle pagereja. Tikrai niekur nesuveluosit, jei paskiepysit veliau.
O spresti turite jus pati, visos mamos pasirenka pacios.
Na as pvz. Nusprendus skiepyti, nes ketiname keliauti su vaiku i uzsieni.

mes apsisprendem neskiepyti dar negimus vaikui. Kai gime ir pasirode kad alergiska, vel pradejau galvoti kad gal reiktu paskietyti kai kuriais skiepais....nes susirgus neaisku kokia reakcija i vaistus butu...
NUspresti turiu as pati, bet tikrai nenoreciau spresti vien interneto pasiskaicius. O mediku kurie patartu ne i vienus vartus galima rasti tikiu, tik reik paieskot smile.gif Kadangi esam tureje anafilaksine reakcija tai i mus kitaip ziuri, niekas nebepuola vienareiksmiskai teigti kad skiepyti reikia ir nuo visko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2012 03 08, 23:48)
Alergiskiems tikrai nerekomenduotina skiepytis.Jei jus matote tiesiogini rysi tarp skiepo ir isberimu, galite ir pati atsisakyti skiepu.
Skiepai nera privalomi. Nors gydytojai intensyviai juos propaguoja, bet jie kalba farmacininku naudai. Skiepu vakcinas gaminancios kompanijos uzdirba milijardus. Ir jiems reikia, kad kuo daugiau vaiku butu paskiepyti, nes tada valstybe perka daugiau vakcinu.
O is ko gaminami skiepai? Paieskokite info internete. (pvz.: http://cdn.uber.lt/n...686_skiepai.pdf ir cia trumpai: http://www.homeopath...&...23&lang=lt)
Vakcinose pilna svetimu baltymu (gyvunu organu likuciu ir kitokiu cheminiu medziagu, pvz. konservantai).

drasiai jus cia. O jeigu vaikas susirgs ir negales vartoti reikalingu vaistu del alerginiu reakciju?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 09, 09:45)
Tu cia rimtai?  blink.gif
Nusirkau pries pora geru saw,tai nejau bloga pardawineja  blink.gif
Nes tikrai ipyliau ir man neskani kose buwo? O gal per daug sliukstelejau?  g.gif

paragauk viena pati, paziurek kas per skonis. tikrai taip, buna ir pardavineja pasenusi. as pirkau pries sav. Raso, kad galioja tik iki 03.04 ax.gif
Atsakyti
pas mane galioja iki kovo 11.tada gal del to.aiskumelis.reiks nauja pirkt g.gif
Atsakyti
Laba,

kažkaip nesulaukiu pasisakymų apie dūrio testuką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 09, 09:31)

Pirkau Maksimoje, galiojimo laikas buvo geras(visada galiojimus apziuriu, ypac kai perku vaikui), dar ilgai galiotu. O atidarius neimanoma buvo i burna paimti. Sunui aisku nedaviau, save ilgai itikinejau, kad sis aliejus labai sveikas, bet ir pati nesugebejau sugerti smile.gif ismeciau
Einu i "Sveikus produktus" ieskoti aliejaus biggrin.gif
Sita pirkote?:
linu semenu aliejus

gaila, bet ispirktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 09 kovo 2012 - 11:29
QUOTE(klaudi @ 2012 03 09, 11:00)
Pirkau Maksimoje, galiojimo laikas buvo geras(visada galiojimus apziuriu, ypac kai perku vaikui), dar ilgai galiotu. O atidarius neimanoma buvo i burna paimti. Sunui aisku nedaviau, save ilgai itikinejau, kad sis aliejus labai sveikas, bet ir pati nesugebejau sugerti smile.gif ismeciau
Einu i "Sveikus produktus" ieskoti aliejaus biggrin.gif

Man tai irgi slykstus jis g.gif
Man ir alywuogiu aliejus fee.turiu net moliugu,irgi fee. Man wisi nerafinuoti ir nedezodoruoti aliejai fui g.gif wieninteli saulegrazu galiu wartot ax.gif

Beje tokio yra norfoj pirkt-wyras tokiu weida tepas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 09 kovo 2012 - 11:34
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 09, 11:33)
Man tai irgi slykstus jis  g.gif
Man ir alywuogiu aliejus fee.turiu net moliugu,irgi fee. Man wisi nerafinuoti ir nedezodoruoti aliejai fui  g.gif wieninteli saulegrazu galiu wartot  ax.gif

Beje tokio yra norfoj pirkt-wyras tokiu weida tepas

man visi aliejai patinka, tas linu tai tikrai buvo sugedes, todel ir kartus
bandysiu ieskoti norfoje
Atsakyti