Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tensei @ 2012 02 28, 00:16)
Panos, pribrendo reikalas paklaust  ax.gif  prisisiunciau aweno kremuku , bet mano mazius avizoms alergiskas pasirodo  doh.gif  alergologe sake net nebandyt tept ,bet ka jus patartumet  g.gif  Nepasitikiu as tais alergologais  blush2.gif  Vienintele kruopa kuriai nealergiskas mazius - kukuruzai.

Maniškis alergiškas avižoms ir taip, aveeno avižos į vonią jam netiko.
Kitas priemones naudojam. Bet mes darėm lopo testą pvz su aveeno mėlynu.
Ir viskas buvo ok. 4u.gif Taip kad bandykit, kaip sakė LiloSun.
Atsakyti
Beatka, didziausi sveikinimai laukiant dvieju stebukliuku wub.gif wub.gif

Kiek zinau, maziau alergizuoja rugstus pieno produktai:kefyras, jogurtas, del pakitusios baltymo strukturos. Kas liecia varske, atsimenu, alergologai minejo, kad maziau alergizuoja kalcinuota varske, ja galima pasigaminti namuose. Kaitinant , man rodos , pieno baltymas islieka toks pats. Jei alergizuoja pienas, tai ir virintas pienas irgi alergizuos.
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 27, 23:13)
Beata, sveikinimai dideliausi ! 4u.gif

Praeitoje temoje kalbejot apie varske. Tai man viena alergologe yra sakiusi, kad termiskai apdorota varske tinka, kaip ir kt. Rugstus produktai. Ale kepta, virta nealergizuoja.

O as norejau pasiklaust tu, kuriu vaikai alergiski kiausinio baltymui. Ar bandot atskirti trynius ir juos naudot? Na blynuose ir pan.? Ar buna reakcijos baltymu pedsakams?

ne i patiekalus nededu
tik siaip kartais isverdu kiausini tai tryni duodu reakcijos nepastebejau

mano mazoji uzsinorejo lugelio kuri seneliai sau issikepe su pienu nu ka teko duot, bet irgi nieko, gal kad nedaug kas cia zino
Atsakyti
Gal kam netiko ar per daug užsipirko šio kremuko???? perpirkčiau, labai reikia sad.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, gal pagelbėsite, nesugebu rasti viso sąrašo su kuo bulvė turi kryžminę reakcija. KAi darėm dūrio testą, rodė, ten toks nemenkas sąrašiukas... dar pamenu, kad pačiame gale ranka įrašytas medus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 28, 13:41)
Merginos, gal pagelbėsite, nesugebu rasti viso sąrašo su kuo bulvė turi kryžminę reakcija. KAi darėm dūrio testą, rodė, ten toks nemenkas sąrašiukas... dar pamenu, kad pačiame gale ranka įrašytas medus smile.gif

Man irgi butu idomu. g.gif
O kryzmines reakcijos pasireiskia visada? Ar isimtinais atvejais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 28, 18:00)
Man irgi butu idomu.  g.gif

Radau biggrin.gif
http://www.alergija....page=57&rpid=34
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 28, 18:01)
Man irgi butu idomu.  g.gif
Papildyta:

Radau  biggrin.gif
http://www.alergija....page=57&rpid=34

Buvau aš šitą radus, bet čia ne visai tai, ko reikia. Bandysiu ryt skambintis į alergologinį, gal sutiks telefonu pasakyti.
O ar visada kryžminės reakcijos pasireiškia nežinau. Gal nuo situacijos priklauso. Mano vaikas jautrus kiaušui, bet visitienai nerodo jokios reakcijos. Praktiskai neaisbandziau kas gautusi, ir tikriausiai artimiausius metus niekas neprivers isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 28 vasario 2012 - 18:18
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 28, 18:08)
Buvau aš šitą radus, bet čia ne visai tai, ko reikia. Bandysiu ryt skambintis į alergologinį, gal sutiks telefonu pasakyti.
O  ar visada kryžminės reakcijos pasireiškia nežinau. Gal nuo situacijos priklauso. Mano vaikas jautrus kiaušui, bet visitienai nerodo jokios reakcijos. Praktiskai neaisbandziau kas gautusi, ir tikriausiai artimiausius metus niekas neprivers isbandyti smile.gif

Mano sunus alergiskas kiausinio baltymui , vistiena valgome, nu lyg nieko, nuo vistienos lyg neberia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 28 vasario 2012 - 18:35
QUOTE(klaudi @ 2012 02 28, 18:33)
Mano sunus alergiskas kiausinio baltymui , vistiena valgome, nu lyg nieko, nuo vistienos lyg neberia

Klaudi, o kokio amžiaus jūsų sūnelis?
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 28, 19:35)
Klaudi, o kokio amžiaus jūsų sūnelis?

maniskis jau didelis 7 metai, bet AD neisaugome, kaip kad ramino gydytojai verysad.gif sergame nuo 2men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 28 vasario 2012 - 19:43
mes irgi vistienos ragavom jau kelis kartus. Turim alergija kiausinio baltymui. Nuo vistienos lyg nieko. (11 men dukrytei)
Atsakyti
Aišku, aš vis tik luktelsiu kol apmažės reakcija į kiaušinio baltymą. Galiu gauti kitokios mėsos, tad uodega kaip ir nedega smile.gif
Atsakyti