Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ivetacom @ 2012 03 07, 16:43)
Baltarusiska Bellakt mes bandem, kai tik pradejo berti, ozkos piena bandziau vasaros pabaigoje, kai beveik nebere vaika, Neocate irgi nevisai mums tiko., bet ka daryti, vistiek kazka reikejo maziukui duoti...
Kai buvo mums beveik gerai irgi dalindavau patarimus i kaire ir i desine, bet kai atrodo be jokios priezasties pradejo vel stipriai berti nepaisant visu pastangu, tai tyliu dabar ir labai gerai suprantu, ka vienam issigelbejimas, kitam gali net labai pakenkti.
Del ryziu pieno, mes ka tik bandem ji ivesti, labai blogai buvo, nors ryziai tinka unsure.gif

Kokios firmos ryziu piena bandete? Mes pirkom pradzioje is Prismos avizu piena, tai ten raso, kad nuo treju metu vaikams tinkamas. O ir mano panai akivaizdziai nelabai tiko. Su ryziu pienu kazkas ten irgi buvo... zodziu dabar perkame Rimi ir avizu ir ryziu. su tais viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 03 07, 16:54)
o belakt koki bandei?

Nematau dideles prasmes musu diskusijoje, linkiu is visos sirdies, kad tavo mergytei nepasikartotu daugiau tie baisumai, bet noriu pasakyti, kad kai 3 menesiu vaikeliui blogai, mamyte verkia, nes nesupranta, kas dedasi ir nezino kaip padeti, o kai tai kartojasi jau didesniam vaikeliui, mama verkia, kad jau labai puikiai zino kaip ir kas, ar bent jau daug daugiau, bet ne ko daugiau gali padeti.

QUOTE(Dzhine @ 2012 03 07, 18:21)
Kokios firmos ryziu piena bandete? Mes pirkom pradzioje is Prismos avizu piena, tai ten raso, kad nuo treju metu vaikams tinkamas. O ir mano panai akivaizdziai nelabai tiko. Su ryziu pienu kazkas ten irgi buvo... zodziu dabar perkame Rimi ir avizu ir ryziu. su tais viskas gerai.

Pirkome irgi Rimi, o avizu mums visai netinka, nes ir jiems paskutiniu metu isialergizavo. Geriausiai mums tinka sinlac kose, skystinam ja ir geria nakti, nors ji irgi riziu pagrindu. Dabar truputi geriau maziukui ir turbut spelta tinka, darau tokia manu speltos kose.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 07, 16:16)
mes diena visai negeriame pieno - kitokio maisto sociai valgome - nes beviaik visos koses ir darzoves mums tinka, ir mesyte tik jautiena netinka..
Bet ka daryti nakti - vaikas nakti valgo dar doh.gif  bandziau duot kompoto, kisieliaus vietoj pienuko - taip bliauna nesavu balsu, kaip pienuko nori doh.gif

jus rasote apie ozkos piena - o jums kazeinui nerode alergijos? Pas mus 4 kl. - kazeinas, o kiek as suprantu - kazeinas - pagrindine ozkos pieno sudedamoji dalys g.gif  ar klystu?

Kiek pamenu karves piena sudaro 3 rusiu skirtingi baltymai, o ozkos piene yra tik viena rusis, is tu, kuri yra ir karves piene.
Mes karves pieno, netgi Aptamil Alergy care (suskaidyti baltymai) negalejome gerti, bet ozkos pienas puikiai tiko. Net sakyciau, kai ji pradejome gerti mums tada buvo labai pagereje.

Del naktinio maitinimo - maniskis irgi labai reikalaudavo naktimis, net kelis kartus, bet pagalvojau, kiek taip galima. As pradejau vis maziau misinio deti, kol liko vos ne vanduo (pamazu) ir nustojo po menesio atsibudineti.
Pameginkite.
Atsakyti
Mes taip jau nuo vasaros bandeme daryti irnesakyk.gif , tiesiog yra vaikai kurie valgo naktimis, o yra tokie, kuriems to nereikia . Mano vyresneliai miegojo nuo pirmos dienos beveik be prabudimu, o su to maziuku viskas kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 07 kovo 2012 - 20:45
mamos,negaliu atsistebeti kaip jus atrandant kaltininkus alergenus. Man tai kazkokia misija neimanoma.nieko neiseina atsekti. Vakar labai graziai atrode,o siandien vel visas uzraudes,nupleiskanojes. Ir suprask,kad gudra ar netiko vakarykstes maudynes, ar sukaito nakti, ar pradejo netikti jo valgomas maistas (cukinija,kopustas kol kas tik), ar ka as suvalgiau...
Gal turit kuri susidariusi protinga ir patogu naudoti dienyna, kur butu galima zymeti ka pati valgiau,ka maziukas, kokias priemones naudojau,kokia bukle ir pan. Bandziau kazkada rasytis bet tokia makalyne gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 07, 15:23)

Fifux'e, man Astrauskaitė aiškino,kad tik su gydytojo siuntimu ne konsultacijai jie gali paguldyti. Bent aš negirdėjau, kad konsutaciniame išrašinėtų siuntimus. Gal kitos i r kitokios patirties turi.

QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 07, 15:30)
rasykites pas Astrauskaite konsultacijai, ji jums ir israsys siuntima gultis i stacionara.

QUOTE(Siren@ @ 2012 03 07, 15:33)
Sveiki, taip registruokites konsultacijai pas Astrauskaite, ir jei bus reikalas duos siuntima i stacionara  4u.gif

aišku,ačiū merginos,ryt pasiskambinsiu tada 4u.gif

beje,šn viena pažystama užpasakojo,kad naudojo savo visiems trims vaikams kažkokius zyrtek lašiukus ir jie išgijo? gal kuriai teko susidurti su jais? nes šnd užklausiau vaistinėj,sako tikrai nenorėčiau jų duoti jei gydytojas neliepė g.gif o aš tik užėjau paklausti kas čia per stebuklingi vaistai,bet išgirdau tik šį atsakyma,o apie juos nieko g.gif
Papildyta:
p.s. o kaip gydytoja dubakienė? g.gif
Atsakyti
Laba visoms,

Mes vakar irgi buvome alergologiniame. Lasino ant rankos. Pienui, bulvei ir morkai jau neberodo alergijos. Liko kiausinis, kvieciai ir namu erkutes.
Kadangi jau nebemaitinu kelios dienos pati tai vyras nupirko Aptamil HA. Nors pienui neberodo alergijos, bet sake geriau vis tiek pirkti su HA.
Tik va keistai mano mazei antra diena zandai raudoni. Sakyciau kazkas alergizuoja, nors nieko naujo nedaviau g.gif g.gif Idomu ar taip gali buti del to, kad nutraukiau maitinima krutimi? g.gif
Atsakyti
beje,jei konsultaciniam paskiria kažkokius tyrimus,kainos kokios daugmaž yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellfė @ 2012 03 07, 22:32)
Laba visoms,

Mes vakar irgi buvome alergologiniame. Lasino ant rankos. Pienui, bulvei ir morkai jau neberodo alergijos. Liko kiausinis, kvieciai ir namu erkutes.
Kadangi jau nebemaitinu kelios dienos pati tai vyras nupirko Aptamil HA. Nors pienui neberodo alergijos, bet sake geriau vis tiek pirkti su HA.
Tik va keistai mano mazei antra diena zandai raudoni. Sakyciau kazkas alergizuoja, nors nieko naujo nedaviau  g.gif  g.gif Idomu ar taip gali buti del to, kad nutraukiau maitinima krutimi?  g.gif

O anksciau misinio nedavete? Tai cia nuo jo gali buti.
Atsakyti
Labukas, merguziukai, noriu paklausti (pati anksciau tik purksteldavau isgirdusi, nekokios nuomones buvau apie tai, bet....gyvenimas privercia) gal kas bandete pas Tulcina gydytis, kokia patirtis? As jau sutikciau ir jos metodus isbandyt, ir dar daug ka, nors Lt jau nebezinau ka - toliau tik ekstrasensai ko gero...mums vel, kaip ir praeita kova labai pablogejo situacija...dabar dar be veido, ranku, koju, pilvo, ir visa nugara - vienas istisas isbertas plemas...o dar vakar radau ir galvoje kazkoki neaisku zidinuka - labai i psoriaze panasu... verysad.gif na, dar tik sio gerio i visa puokste mums ir betruktu, zodziu...nuotaikos visai nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 07 kovo 2012 - 22:05
QUOTE(ivetacom @ 2012 03 07, 20:43)
Mes taip jau nuo vasaros bandeme daryti  irnesakyk.gif , tiesiog yra vaikai kurie valgo naktimis, o yra tokie, kuriems to nereikia . Mano vyresneliai miegojo nuo pirmos dienos beveik be prabudimu, o su to maziuku viskas kitaip

Laikykis, sunku jums su tuo maisteliu. Manau jis nakti dabar kelias, gal kad jam truksta maistelio Vaikas auga, organizmas reikalauja.. O jus tiesios nezinot ka jam duoti? Kuo praplesti jo meniu...Laikykites. Gal vasara bus geriau... Stiprybes mamuk. 4u.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 07, 21:10)
mamos,negaliu atsistebeti kaip jus atrandant kaltininkus alergenus. Man tai kazkokia misija neimanoma.nieko neiseina atsekti. Vakar labai graziai atrode,o siandien vel visas uzraudes,nupleiskanojes. Ir suprask,kad gudra ar netiko vakarykstes maudynes, ar sukaito nakti, ar pradejo netikti jo valgomas maistas (cukinija,kopustas kol kas tik), ar ka as suvalgiau...
Gal turit kuri susidariusi protinga ir patogu naudoti dienyna, kur butu galima zymeti ka pati valgiau,ka maziukas, kokias priemones naudojau,kokia bukle ir pan. Bandziau kazkada rasytis bet tokia makalyne gaunasi...

As paimdavau lapa A4, nusibrezdavau tokias grafas.

Data, ka as valgiau, ka mazyle valge, maudynes, kokios jos,
kokiais kremais tepiau, kokia odeles bukle.

Ir ta lapa prikabindavau su magnetuku prie saldytuvo, kad nepamirsciau visko uzpildyti.

Pildziau kokius 2 men. Diena is dienos.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 03 07, 21:10)

Va cia:http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=809854&st=156
Rasiau apie savo taikomus metodus. Ir apie primaitinima. Pradzioj labai sunku, ypac, kai pati apsiriboji maisto produktus, bet po truputi kazkas aiskeja. Zinoma, musu reakcijos greitos, tad mes matom arba is karto, arba poros val. Begyje. Na ir aisku, atsekiau, kad jei valgo ilgai ta pati, pradeda ir tas produktas netikti, bet mums tikrai tinka mazai kas. Na o svarbiausia, kol maitini pati, pasistengti atriboti maitinima mp ir papildoma maistuka, kad matytum reakcijas. Nelengva. Stiprybes wink.gif
Atsakyti