Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
PRITARIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
sylvia - o jums kam buvo nustatyta alergija - kad gavote kompensuojama Neocata? man idomu koki misinuka geriate, jeigu neprireikia Neocato? nes jeigu skyre Neocata - tai turbut turite baltymine alergija - tai tada koki pienuka duodate? g.gif

mes jau negauname Neocato - liepe bandyti sojos misini, bet manau nebandysi ir toliau pirksimes Neocata (radau internete ir po 45 litus parduoda) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2012 03 06, 14:17)
Dilgeliu arbata naudinga, bet dar naudingiau dilgeles tiesiog valgyti ir tikrai skanu, tik reikia apiplikyti pries valgant. Galima deti i salotas, virt sriubas, viena pazistama net kotletukus gamina. Svarbu kuo maziau termiskai apdoroti ir arbatas geriau plikyti, bet ne virti.
Dilgeles labai isvalo krauja, kad jo neskystintu galima maisyti per puse su jaunais berzu pumpurais. Tik maziems vaikuciams siulyciau ir su arbatom ir su dilgelemis nepersistengti, viska su saiku smile.gif
as tai laukiu pavasario jau tikro-siaubsiu brolienes vienkiemi-ten dilgeliu, garsvu ir visokiu kitokiu gerybiu i valias smile.gif  thumbup.gif

Vis tik gal galima daugiau tokių derinukų su dilgėlėmis ar garšvomis? Ir ar mažutėliams galima garšvas duoti? Tarkim, mano vaikui negalima būtų duoti beržų pumpurų, lazdyno ir kt, su kuo bulvė turi kryžminę reakciją... Žinoma, turime galvoje, kad su žolelėmis mažučiam elgiamės itin atsargiai.

Sylvia, tikrai džiaugiuosi, kad mergytė šitaip gražiai atrodo. Kiek pamenu, jums tiko mišinukas, kuriame pieno baltymai dalinai hidrolizuoti, todėl sprendžiu, kad įsijautrinimas pieno baltymui tikrai nebuvo toks stiprus, kaip tarkime, mano mergytės. Bandėme ne vieną mišinuką su nepilnai hidrolizuotais pieno baltymais ir nė vienas netiko.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 07, 15:34)
sylvia - o jums kam buvo nustatyta alergija - kad gavote kompensuojama Neocata? man idomu koki misinuka geriate, jeigu neprireikia Neocato? nes jeigu skyre Neocata - tai turbut turite baltymine alergija - tai tada koki pienuka duodate? g.gif

mes jau negauname Neocato - liepe bandyti sojos misini, bet manau nebandysi ir toliau pirksimes Neocata (radau internete ir po 45 litus parduoda) ax.gif

Tikrai geriau negerkite sojos misinio, nes berniukams labai nerekomenduojamas del moterisku hormonu jose.
Mes Neocate gerem iki metu, o paskui pradejau ozkos pieno misini duoti (Holle ekologiskas). Ir is viso mums ozkos pienas labai tiko ir patiko, po menesio jau ir surius ir gryna piena (ne misini) pradejau duoti.
Pabandykite.
O is kitos puse, vyresniam nei metu vaikui pienas nera toks jau butinai butinas. Gal net atvirksciai, vaikas gali isialergijuoti misiniuose esantiems vitaminams. Girdejau ne viena atveji, kai isialergizavo ir Neocate.
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2012 03 07, 15:44)
Tikrai geriau negerkite sojos misinio, nes berniukams labai nerekomenduojamas del moterisku hormonu jose.
Mes Neocate gerem iki metu, o paskui pradejau ozkos pieno misini duoti (Holle ekologiskas). Ir is viso mums ozkos pienas labai tiko ir patiko, po menesio jau ir surius ir gryna piena (ne misini) pradejau duoti.
Pabandykite.
O is kitos puse, vyresniam nei metu vaikui pienas nera toks jau butinai butinas. Gal net atvirksciai, vaikas gali isialergijuoti misiniuose esantiems vitaminams. Girdejau ne viena atveji, kai isialergizavo ir Neocate.

mes diena visai negeriame pieno - kitokio maisto sociai valgome - nes beviaik visos koses ir darzoves mums tinka, ir mesyte tik jautiena netinka..
Bet ka daryti nakti - vaikas nakti valgo dar doh.gif bandziau duot kompoto, kisieliaus vietoj pienuko - taip bliauna nesavu balsu, kaip pienuko nori doh.gif

jus rasote apie ozkos piena - o jums kazeinui nerode alergijos? Pas mus 4 kl. - kazeinas, o kiek as suprantu - kazeinas - pagrindine ozkos pieno sudedamoji dalys g.gif ar klystu?
Atsakyti
Cituoju ka man atsake Pieno zvaigzdziu technologai:

"Laba diena,

Kazeinas sudaro 80% visų piene esančių baltymų. Piene vidutiniškai yra 3,2% baltymų, tai kazeino yra 2,6%.
Visų produktų pakuotėse nurodomas pieno baltymų kiekis. Varškėje ir fermentiniuose sūriuose yra daugiausia pieno baltymų, tuo pačiu ir kazeino.
Denatūracijos ir fermentacijos metu(gaminant varškę ir sūrius) vyksta sudėtingi biocheminiai procesai, kurių metu pieno baltymai keičia savo struktūrą, kazeinas taip pat. Pieno baltymai suskaldomi iki peptidų, amino rūgščių, kuriuos lengvai įsisavina organizmas. Pieno baltymai yra kalcio, fosforo ir magnio šaltinis.

Mamos piene yra 1,2% baltymų. Manau, kad ir kazeino yra, tik kiek kitokios, geriau įsisavinamos formos.

Pagarbiai,
Technologai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 07 kovo 2012 - 15:21
skambinau savo gydytojai,sakė jie nerašo siuntimų gultis į antakalnį,bet parašo ten esantiems gydytojams siuntimą konsultacijai,o jie patys jei matys kad lb reikia,pasiguldys ir ištirs g.gif
pas kokį gydytoją tada geriausia registruotis? g.gif astrauskaitė?kaip kitų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 03 07, 15:16)
mes diena visai negeriame pieno - kitokio maisto sociai valgome - nes beviaik visos koses ir darzoves mums tinka, ir mesyte tik jautiena netinka..
Bet ka daryti nakti - vaikas nakti valgo dar doh.gif  bandziau duot kompoto, kisieliaus vietoj pienuko - taip bliauna nesavu balsu, kaip pienuko nori doh.gif

jus rasote apie ozkos piena - o jums kazeinui nerode alergijos? Pas mus 4 kl. - kazeinas, o kiek as suprantu - kazeinas - pagrindine ozkos pieno sudedamoji dalys g.gif  ar klystu?

Atleiskite, aš visai neįsigilinusi i kazeino reikalus. O jums netinka ryžių ar koks panašus pienas/gėrimas?

Fifux'e, man Astrauskaitė aiškino,kad tik su gydytojo siuntimu ne konsultacijai jie gali paguldyti. Bent aš negirdėjau, kad konsutaciniame išrašinėtų siuntimus. Gal kitos i r kitokios patirties turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 07 kovo 2012 - 15:25
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 07, 16:21)
skambinau savo gydytojai,sakė jie nerašo siuntimų gultis į antakalnį,bet parašo ten esantiems gydytojams siuntimą konsultacijai,o jie patys jei matys kad lb reikia,pasiguldys ir ištirs g.gif
pas kokį gydytoją tada geriausia registruotis? g.gif astrauskaitė?kaip kitų nuomonė?

rasykites pas Astrauskaite konsultacijai, ji jums ir israsys siuntima gultis i stacionara.
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 07, 16:23)
Atleiskite, aš visai neįsigilinusi i kazeino reikalus. O jums netinka ryžių ar koks panašus pienas/gėrimas?

Fifux'e, man Astrauskaitė aiškino,kad tik su gydytojo siuntimu ne konsultacijai jie gali paguldyti. Bent aš negirdėjau, kad konsutaciniame išrašinėtų siuntimus. Gal kitos i r kitokios patirties turi.

dar nebandziau jokio kito, apart Neocate. Gal rimtai vertetu pabandyti ryziu piena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2012 03 07, 15:44)
Pabandykite.

norejau paklausti, koki ozkos suri perkate ir is kur? nes maniskis koses valgo virtas ozkos pienuke. visai butu nieko ir surio pasiulyti.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 07, 17:21)

Sveiki, taip registruokites konsultacijai pas Astrauskaite, ir jei bus reikalas duos siuntima i stacionara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 07, 13:06)
ech,kada išgirsti galėsim kaip jūs čia taip doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kai pabaigsim taip vadynama gydyma.tikiuosi jau po menesio paigsim smile.gif
Atsakyti