Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar siais metais naudojote hormonus? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vaidem @ 2012 03 06, 13:32)
Fifuxe jei gulsites prasykis pas astrauskaite, nes Cerniauskas nezinau kaip kitom, bet su mum nepersisitenge. na gal pinigeliai i kisene but pagerine situacija, bet as nedaviau nieko...

g.gif va kaip,reikės jei ką pasiteirauti kada ji būna g.gif
o šeip gavus siuntimą,reikia ten registruotis kada atvažiuosi ir pn? laiką eina rinktis? ar gauni ir gali važiuoti be perspėjimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 06, 13:36)
g.gif va kaip,reikės jei ką pasiteirauti kada ji būna g.gif
o šeip gavus siuntimą,reikia ten registruotis kada atvažiuosi ir pn? laiką eina rinktis? ar gauni ir gali važiuoti be perspėjimo? g.gif

Gavus siuntima, reikai pasiskambinti ir pasakys kada atvaziuot. siaip seseles ten malonios, bent jau man tokios papuole. ir su jom telefonu galima del visko pasitart.
Atsakyti
Protopikas - pazadetas... iskeliauja i Panevezi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 03 06, 13:39)
Gavus siuntima, reikai pasiskambinti ir pasakys kada atvaziuot. siaip seseles ten malonios, bent jau man tokios papuole. ir su jom telefonu galima del visko pasitart.

aišku,reikės tada rytoj pasiskambinti savo gydytojai,pasiteirauti ar duotų siuntimą ne konsultacijai,o stacionariam gydymui ir tada jei kas pasiskambinti i antakalnį g.gif gal tada jei ką ten eitų pasiprašyti kad atvažiuoti kai budėtų astrauskaitė g.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi ir aš į jūsų būri, nes vaikui pasireiškė AD su elergija. Prieš pradedant tolimesnį gydymą gydytoja liepė pagerti po pusę tavegil, du kart dienoje, kad aprimtų alergija-AD. Bet man tas tavegilis, tai toks baisus vaistas verysad.gif

Tikrai perskaičiau jau daug temų ir jūsų išgyvenimų, bei sveikimų ir vėl bėrimų. Labaiu užsiakcentavo tapelų pavadinimai, bet va tavegil neužmačiau, kad vartotumėte.

Patarkit mamukai ką nors verysad.gif sėdžiu ir žliumbiu
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 05, 23:41)
Sveikos, per TV siandien isgirdau, kad alergiskiems zmonems, labai sveika gerti dilgeliu arbata..

Paieskojau internete. Va ka radau. g.gif

dilgeliu arbata

Kelios citatos.

Dilgėlė. Šis augalas nuo senų laikų žinomas savo savybėmis, padedančiomis gydyti ir palengvinti sezoninę alergiją. Labai naudingos dilgelių arbatos.

Antihistamininėmis savybėmis taip pat pasižymi tokie augalai kaip dilgelės ir šaukštis. Todėl alergiškiems žmonėms reiktų dažniau gerti dilgėlių arbatos.

Dilgeliu arbata naudinga, bet dar naudingiau dilgeles tiesiog valgyti ir tikrai skanu, tik reikia apiplikyti pries valgant. Galima deti i salotas, virt sriubas, viena pazistama net kotletukus gamina. Svarbu kuo maziau termiskai apdoroti ir arbatas geriau plikyti, bet ne virti.
Dilgeles labai isvalo krauja, kad jo neskystintu galima maisyti per puse su jaunais berzu pumpurais. Tik maziems vaikuciams siulyciau ir su arbatom ir su dilgelemis nepersistengti, viska su saiku smile.gif
as tai laukiu pavasario jau tikro-siaubsiu brolienes vienkiemi-ten dilgeliu, garsvu ir visokiu kitokiu gerybiu i valias smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avėja @ 2012 03 06, 14:15)
Sveikos,

jungiuosi ir aš į jūsų būri, nes vaikui pasireiškė AD su elergija. Prieš pradedant tolimesnį gydymą gydytoja liepė pagerti po pusę tavegil, du kart dienoje, kad aprimtų alergija-AD. Bet man tas tavegilis, tai toks baisus vaistas verysad.gif

Tikrai perskaičiau jau daug temų ir jūsų išgyvenimų, bei sveikimų ir vėl bėrimų. Labaiu užsiakcentavo tapelų pavadinimai, bet va tavegil neužmačiau, kad vartotumėte.

Patarkit mamukai ką nors verysad.gif  sėdžiu ir žliumbiu

aš savo pusės metų dukrytei esu davus kelis kartus kai situacija buvo jau baisi ir vaikas kankinos.bet daviau ketvirtadalį g.gif
nžn kokia jūsų padėtis,kokia forma AD, gal reikia tiek? jei neberia baisiai,tai gal sunkiom akimirkom tik užtektų? g.gif
Atsakyti
Fifuxe manau susitarsi 4u.gif

Aveja nepergyvenk, tavegili vartoja tikrai ne vienas. mes irgi vartojam jei kazko labai nepataikom. Cia normalus paskyrimas, aprims berimas, tada bus lengviau kazka toliau daryti. Tepalu yra laaabai daug visokiu tad visos ir dalinasi kuris tinka kuris ne, o vaistu tai ner jau toks didelis pasirinkimas. bet reikalui esant, tenka pavartot geriamu antihistaminu. tad nenusimink taip. Visi turbut yra vartoje vienokius ar kitokius geriamus vaistukus, ne tik tepaliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 06, 15:18)
aš savo pusės metų dukrytei esu davus kelis kartus kai situacija buvo jau baisi ir vaikas kankinos.bet daviau ketvirtadalį g.gif
nžn kokia jūsų padėtis,kokia forma AD, gal reikia tiek? jei neberia baisiai,tai gal sunkiom akimirkom tik užtektų? g.gif

Ar labai slopina jūsų vaikučius tas tavegilis?

Mano vaiko ir taip žemas raumenų tonusas, o jei dar šis vaistas paslopins, žodžiu.... verysad.gif

Pas vaiką buvo dėmės ant rankų, kurį laiką nedidėjo, neraudonavo, o va prieš mėnesį kažkur ir dėmės pradėjo plisti, jų daugėti ir labai išbėrė nugarą smulkiais taškeliais ir atsiranda dėmelių. Plinta jau ir į pilvą.

Galvoju, gal duoti po ketvirtadalį, jei matysiu, kad nepadeda, tai duočiau po pusę unsure.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidem @ 2012 03 06, 15:23)
Aveja nepergyvenk, tavegili vartoja tikrai ne vienas. mes irgi vartojam jei kazko labai nepataikom. Cia normalus paskyrimas, aprims berimas, tada bus lengviau kazka toliau daryti. Tepalu yra laaabai daug visokiu tad visos ir dalinasi kuris tinka kuris ne, o vaistu tai ner jau toks didelis pasirinkimas. bet reikalui esant, tenka pavartot geriamu antihistaminu. tad nenusimink taip. Visi turbut yra vartoje  vienokius ar kitokius geriamus vaistukus, ne tik tepaliukus  4u.gif

Nu labai baisus to tavegilio aprašymas, dar kaip šalutinį poveikį radau, kad ir atmintį silpnina ir kad vienas iš stipriausių tokio pobūdžio vaistų. Tikėjausi, kad gal galima pradėti nuo silpnesnių.

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Galit ir taip, bet kiek suprantu jums paskyre ne visa laika o turbut kokia savaite ar dvi vartoti ta tavegili. Jei jusu vaikutis su zemu raumenu tonusu, as bandyciau dar karta pakalbet su gydytoja, ar su kitu pasikonsultuot, jei imanoma, yra vaistuku, kurie maziau slopina nei tavegilis.
Atsakyti
merginos,dar toks faktas,ar guldo į skyrių,jei nebūtume turėjusios konsultacijos? ta prasme atvažiuotume su siuntimu gultis į ligoninę,bet jie neguldytų vien dėl to,kad nebuvom prieš tai niekur konsultacijai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 06, 15:10)
merginos,dar toks faktas,ar guldo į skyrių,jei nebūtume turėjusios konsultacijos? ta prasme atvažiuotume su siuntimu gultis į ligoninę,bet jie neguldytų vien dėl to,kad nebuvom prieš tai niekur konsultacijai? g.gif

Guldo. Uztenka seimos gydytojo tiesioginio siuntimo i stacionara.
Jei kartais seimos gydytojas neduotu siuntimo i stacionara, o tik i konsultacini, tada is konsultacinio galima pasiprasyti i stacionara. Bet tikrai galima gauti tiesiai siuntima. Mes taip atsigulem i alergologini. Tiesiai. Su seimos gydytojo siuntimu, bet turi but oarasyta, kad stacionariam gydymui. mirksiukas.gif
Atsakyti