QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 06, 15:18)
aš savo pusės metų dukrytei esu davus kelis kartus kai situacija buvo jau baisi ir vaikas kankinos.bet daviau ketvirtadalį
nžn kokia jūsų padėtis,kokia forma AD, gal reikia tiek? jei neberia baisiai,tai gal sunkiom akimirkom tik užtektų?
Ar labai slopina jūsų vaikučius tas tavegilis?
Mano vaiko ir taip žemas raumenų tonusas, o jei dar šis vaistas paslopins, žodžiu....
Pas vaiką buvo dėmės ant rankų, kurį laiką nedidėjo, neraudonavo, o va prieš mėnesį kažkur ir dėmės pradėjo plisti, jų daugėti ir labai išbėrė nugarą smulkiais taškeliais ir atsiranda dėmelių. Plinta jau ir į pilvą.
Galvoju, gal duoti po ketvirtadalį, jei matysiu, kad nepadeda, tai duočiau po pusę
Papildyta:
QUOTE(vaidem @ 2012 03 06, 15:23)
Aveja nepergyvenk, tavegili vartoja tikrai ne vienas. mes irgi vartojam jei kazko labai nepataikom. Cia normalus paskyrimas, aprims berimas, tada bus lengviau kazka toliau daryti. Tepalu yra laaabai daug visokiu tad visos ir dalinasi kuris tinka kuris ne, o vaistu tai ner jau toks didelis pasirinkimas. bet reikalui esant, tenka pavartot geriamu antihistaminu. tad nenusimink taip. Visi turbut yra vartoje vienokius ar kitokius geriamus vaistukus, ne tik tepaliukus
Nu labai baisus to tavegilio aprašymas, dar kaip šalutinį poveikį radau, kad ir atmintį silpnina ir kad vienas iš stipriausių tokio pobūdžio vaistų. Tikėjausi, kad gal galima pradėti nuo silpnesnių.
Ačiū už palaikymą