Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas. 8-oji tema.

QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 04, 15:18)
oij kaip dziugu del jusu thumbup.gif
as niekaip nesiryztu dar .taijp nusikalu su juo per diena ,(jis lb aktyvus pas mane)  kad vakare tik noriu kristi i lova greiciau, o kai pagalvoju, apie koki supima nesiojima kol uzmigs, silpna pasidaro.. doh.gif

Kaip kad MrrMiau sakė, tikrai jei jau pasirįžtat - kelio atgal nėra. Puikiai žinau, kaip sunku pradėti, nusiteikti supimui, verkimui ir pan. Atrodo, na ne- dar šianakt bus kaip buvę,neturiu jėgų keisti kažką. Ir vis atidėdavau tą pienuko nutraukimą. Bet man pagelbėjo kaip skaiau vyras labai, o ir tas sunkumas tikrai netrunka amžinai. Mums žiūriu visoms tas pienuko nutraukimas atrodo kaip dižiausias baubas, o pavyksta visai neblogai ir daug lengviau nei galvojom, kad bus.
Ir mūsiškė (jau greitai bus mėnuo kaip nujunkinau) kaip MrrMiau rašė, pasidarė daug savarankiškesnė, aš daug linksmesnė, jau galiu daugiau laiko skirti sau. Išmiega dabar ramiai visą naktį savo lovytėje ir be prabudimų, tik keliasi kiek anksčiau, bet ir tai būna, visaip, kad ir ilgiau pamiega.
Dabar jau ramiai ir į (.) gali žiūrėti - juokiasi ir sako "papai" biggrin.gif

Tikrai reikia tik pasirišti tam ir viskas bus OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 04 gegužės 2012 - 22:43
QUOTE(Lietuva @ 2012 05 04, 22:42)

Tikrai reikia tik pasirišti tam ir viskas bus OK.

Man išvis niekas nepadėjo, viena naktį nešiodavau, vyras nei piršto nepajudino ir ištvėriau, o dabar tikrai galiu miegot kaip žmogus, vakar išmiegojo dukrytė visą naktį wub.gif Aš ir pati netikėdavau, kad dažniausiai 3 naktys ir jei neduosi mp, tai vaikas ir nebeprašys, nes jau supras, kad nebegaus. Rodos praėjo tik 11 dienų o dukra jau ir į krūtinę nebereaguoja taip audringai kaip anksčiau, nes aš tikrai bijojau vasaros prie vandens kai ji man pradėtų maudomuką tampyt, liest krūtinę. O manau ir pats vaikas jau geriau pailsi, o ir dieną pradėdavo miegot wub.gif Aš net kartais pagalvojau, kad gal reikėjo anksčiau susiimt, iš kitos pusės niekas nevyksta šiaip sau ir viskas savo laiku wub.gif
Dar labai labai svarbus dalykas, jei yra abejonių, neiko nebus. Pati daugybę kartų atrodo norėdavau, bet vis kažkas stabdydavo, jau draugė juokėsi, kad vis kalbu kalbu ir nieko nedarau. Bet pats paskutinis taškas buvo po dantų gydytojos ( turim sugedusių dantukų verysad.gif ) kai patepė fluoro laku liepe bent 12 val. neduot pieno produktų įskaitant mp, nuo tada nebedaviau naktim. Ir nuo tada kelio atgal nebebuvo, aš niekur neskubėjau, buvau pasiryžus, kad ir menesį atjunkinėt. Bet mačiau, kad dukra gerai reaguoja, net ašarų nebuvo daug. Manau, kad ji naktim zyzdavo dėl to, kad reikėjo išmokt kitaip miegot, o ne dėl mp, nes jo nelabai ir prašydavo.

Kažkodėl neleidžia daugiau cituot.. Miela mama kriste, mačiau, kad jūsų sūneliui dar tik 1,5m. dar mažiukas, jei norit tai ir žindykit wink.gif O dėl vaiko judrumo, patikėkit maniškė visa dieną juda, viena žaist nemoka, visur mane paskui tempiasi. Viskas turi pradžią ir pabaigą ir tik Jums spręsti kada 4u.gif visa d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 05 gegužės 2012 - 14:36
QUOTE(MrrMiau @ 2012 05 05, 16:34)
Man išvis niekas nepadėjo, viena naktį nešiodavau, vyras nei piršto nepajudino ir ištvėriau, o dabar tikrai galiu miegot kaip žmogus, vakar išmiegojo dukrytė visą naktį  wub.gif  Aš ir pati netikėdavau, kad dažniausiai 3 naktys ir jei neduosi mp, tai vaikas ir nebeprašys, nes jau supras, kad nebegaus. Rodos praėjo tik 11 dienų o dukra jau ir į krūtinę nebereaguoja taip audringai kaip anksčiau, nes aš tikrai bijojau vasaros prie vandens kai ji man pradėtų maudomuką tampyt, liest krūtinę. O manau ir pats vaikas jau geriau pailsi, o ir dieną pradėdavo miegot  wub.gif  Aš net kartais pagalvojau, kad gal reikėjo anksčiau susiimt, iš kitos pusės niekas nevyksta šiaip sau ir viskas savo laiku  wub.gif 
Dar labai labai svarbus dalykas, jei yra abejonių, neiko nebus. Pati daugybę kartų atrodo norėdavau, bet vis kažkas stabdydavo, jau draugė juokėsi, kad vis kalbu kalbu ir nieko nedarau. Bet pats paskutinis taškas buvo po dantų gydytojos ( turim sugedusių dantukų  verysad.gif  ) kai patepė fluoro laku liepe bent 12 val. neduot pieno produktų  įskaitant mp, nuo tada nebedaviau naktim. Ir nuo tada kelio atgal nebebuvo, aš niekur neskubėjau, buvau pasiryžus, kad ir menesį atjunkinėt. Bet mačiau, kad dukra gerai reaguoja, net ašarų nebuvo daug. Manau, kad ji naktim zyzdavo dėl to, kad reikėjo išmokt kitaip miegot, o ne dėl mp, nes jo nelabai ir prašydavo.

Kažkodėl neleidžia daugiau cituot.. Miela mama kriste, mačiau, kad jūsų sūneliui dar tik 1,5m. dar mažiukas, jei norit tai ir žindykit wink.gif O dėl vaiko judrumo, patikėkit maniškė visa dieną juda, viena žaist nemoka, visur mane paskui tempiasi. Viskas turi pradžią ir pabaigą ir tik Jums spręsti kada  4u.gif  visa d

Dantukai pradėjo gesti tikrai ne nuo Jūsų pienelio. Tai yra mitas, kad dantys genda, jei naktim maitini. Jau daugybę kur išaiškinta, kaip vaikutis žindžia ir kaip ten pienukas nuteka, negadindamas dantukų.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 05 05, 17:29)
Dantukai pradėjo gesti tikrai ne nuo Jūsų pienelio. Tai yra mitas, kad dantys genda, jei naktim maitini. Jau daugybę kur išaiškinta, kaip vaikutis žindžia ir kaip ten pienukas nuteka, negadindamas dantukų.

Aš skaičiau apie mp labai daug, kad nekenkia ir bla bla, bet radau ir info kad jei dantys nepakankamai nuvalyti ir lieka maisto apnašų, tuomet jau ir mp prisideda prie gedimo verysad.gif Maniškė labai mėgdavo vietojh soskės čiulpti, kad įrodys, kad tuo metu pieno nebudavo burnoje ir jis neskalaudavo dantų ? Kitaip nežinau kaip paaiškint, nes mišinių ji neikad negėrė. O prieš naktinį miegą visada išvalydavau dantukus. Nieks nepasakys dėl ko sugedo, bet manau, kad pastovus krūties čiulpimas naktimis tikrai nepagerino jų būklės.
Atsakyti
Sveikutes,
As irgi ruosiuosi nutraukti maitinima krutimi, mano dukrytei 1metai ir 8 meniasiai kruti duodu migdant nakciai, bet ji galima sakyti visa nakti issistverusi ir miega su tuo papu, neleidzia nei apsiversti ar net pajudeti, ciulptuko nepripazyta, o va dabar jinai ir diena pradejo reikalauti kruties. Labiausiai bijau ne vaiko riksmu ir irzlumo, o to diskomforto del perpildytos kruties. Tad atejau cia pasiteirauti ar verta ir ar galima nutraukiant maitinima kartu gerti ir laktacija stabdancias tabletes?
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2012 05 07, 18:06)
Sveikutes,
As irgi ruosiuosi nutraukti maitinima krutimi, mano dukrytei 1metai ir 8 meniasiai kruti duodu migdant nakciai, bet ji galima sakyti visa nakti issistverusi ir miega su tuo papu, neleidzia nei apsiversti ar net pajudeti, ciulptuko nepripazyta, o va dabar jinai ir diena pradejo reikalauti kruties. Labiausiai bijau ne vaiko riksmu ir irzlumo, o to diskomforto del perpildytos kruties. Tad atejau cia pasiteirauti ar verta ir ar galima nutraukiant maitinima kartu gerti ir laktacija stabdancias tabletes?

Manau tikrai neverta, jų pašalinis poveikis labai stiprus, o be to jau dukrytė didelė, žindot retai, didelė tikimybė, kad net nekietės, man visiškai nekietėjo mirksiukas.gif Aš iš pradžių irgi galvojau apei tabletes, gydytoja sakė kad tikrai stengtis apsieit, jas geriau gert tuo atveju kai būtina. Bandykit nuktraukt pamažu smile.gif Mano dukrytė elgėsi lygiai taip apt kaip Jūsų, o dabar jau išmiega visą naktį, kartais pabunda 1kart. Ir dienom pradėjo miegot 2 - 4 val wub.gif Aš jau gailiuos, kad anksčiau nenutraukiau. Dabar tiek laiko sau atsirado, anskčiau visiškai neturėjau jo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 08 gegužės 2012 - 09:30
QUOTE(MrrMiau @ 2012 05 08, 10:28)
Manau tikrai neverta, jų pašalinis poveikis labai stiprus, o be to jau dukrytė didelė, žindot retai, didelė tikimybė, kad net nekietės, man visiškai nekietėjo  mirksiukas.gif  Aš iš pradžių irgi galvojau apei tabletes, gydytoja sakė kad tikrai stengtis apsieit, jas geriau gert tuo atveju kai būtina. Bandykit nuktraukt pamažu smile.gif  Mano dukrytė elgėsi lygiai taip apt kaip Jūsų, o dabar jau išmiega visą naktį, kartais pabunda 1kart. Ir dienom pradėjo miegot 2 - 4 val  wub.gif Aš jau gailiuos, kad anksčiau nenutraukiau. Dabar tiek laiko sau atsirado, anskčiau visiškai neturėjau jo  4u.gif

As net nebuvau pagalvojus apie pasalini poveiki doh.gif
Na dabar jei dienos metu neduodu, tai prisipildo, o vakare jau net degina. Na, bet tai bus tik kelias dienas.
Man pazystama patare viena toki gan idomu buda, spenelius patepti briljantine zaluma(zelionka) tai kai vaikas pamate tokia israiska padare ir sako graudziu balsu popa, popa... As jai atsakiau tai va Arina kandziojasi tai mamai ir popa, tai vat kolkas nelenda.
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2012 05 08, 10:00)
As net nebuvau pagalvojus apie pasalini poveiki doh.gif
Na dabar jei dienos metu neduodu, tai prisipildo, o vakare jau net degina. Na, bet tai bus tik kelias dienas.
Man pazystama patare viena toki gan idomu buda, spenelius patepti briljantine zaluma(zelionka) tai kai vaikas pamate tokia israiska padare  ir sako graudziu balsu popa, popa... As jai atsakiau tai va Arina kandziojasi tai mamai ir popa, tai vat kolkas nelenda.

jei matot , kad kietėja, tada neskubėkit nuimti naktinių žindymų. O to būdo su briliantine žaluma tai nepatariu daryt, kam vaiką kankint.
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 05 08, 12:19)
jei matot , kad kietėja, tada neskubėkit nuimti naktinių žindymų. O to būdo su briliantine žaluma tai nepatariu daryt, kam vaiką kankint.

Jo krutys pripilnejo sukietejo, tai pati neiskenciau, kaip ne kaip nuvaliau ta zaluma ir ikisau, nu negaliu kai man toks diskomfortas, tai ir man buvo gera ir vaikui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O kodel nepatariat?
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2012 05 09, 12:14)
Jo krutys pripilnejo sukietejo, tai pati neiskenciau, kaip ne kaip nuvaliau ta zaluma ir ikisau, nu negaliu kai man toks diskomfortas, tai ir man buvo gera ir vaikui biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
O kodel nepatariat?

Aš irgi nepatarčiau teplioti nei žaluma, nei pipirais kokiais. Geriau atsisveikinimo etapas tegul vaikučiui nesuteikia visokių tokių neskanybių schmoll.gif
geriau retinkit maitinimus. Pagal Jūsų pasakojimą, matau, kad Jūsų (.)(.) dar nepasiruošę nutraukti pienuko gamybą. Per kokį mėnesiuką, kitą mažinkit ir kai jau nebekietės bent 12 val. jau bus gerai. Ir gaslėsit pagalvoti apie nutraukimą.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 05 09, 21:51)
Aš irgi nepatarčiau teplioti nei žaluma, nei pipirais kokiais. Geriau atsisveikinimo etapas tegul vaikučiui nesuteikia visokių tokių neskanybių  schmoll.gif
geriau retinkit maitinimus. Pagal Jūsų pasakojimą, matau, kad Jūsų (.)(.) dar nepasiruošę nutraukti pienuko gamybą. Per kokį mėnesiuką, kitą mažinkit ir kai jau nebekietės bent 12 val. jau bus gerai. Ir gaslėsit pagalvoti apie nutraukimą.

kaip galvojate , ar galeciau staigiai nutraukti ir dienini ir naktini maitinimus ..?jei uzmigdau vezime , tai ir nepraso papo per visadiena , tik kad nemoka uzmigti kitaip.. o krutys per visa diena man ir nesukieteja .. jau senai nuo 1 metuku . nzn kaip butu para nedavus bet jauciu nebutu jokio diskomforto. g.gif

vyras grys atostogu, galvoju i ta tarpa ir baigti ta zindyma , nes poto nesirysiu vel viena budama . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 10, 08:05)
kaip galvojate , ar galeciau staigiai nutraukti ir dienini ir naktini maitinimus ..?jei uzmigdau vezime , tai ir nepraso papo per visadiena , tik kad nemoka uzmigti kitaip.. o krutys per visa diena man ir nesukieteja .. jau senai nuo 1 metuku . nzn kaip butu para nedavus bet jauciu nebutu jokio diskomforto.  g.gif

vyras grys atostogu, galvoju i ta tarpa ir baigti ta zindyma , nes poto nesirysiu vel viena budama .  blush2.gif

Aš siūlyčiau pirma baigti dieninius žindymus, po to naktinius 4u.gif iškart neduodant nei naktį nei dieną gali ir kietėt ir jums sunku psichologiškai ir vaikui 4u.gif
Atsakyti