QUOTE(Parduotuke @ 2012 03 18, 13:47)
Aciu labai labai uz palaikyma ir padrasinima
Gal skambes kvailai, bet del aplinkiniu jau pati galvoju gal reikia drastiskai nustoti maitinti, nes bijau, kad paskui iki kokiu 4 metu reiks. Man atrodo, kad kuo toliau - tuo labiau jai to papulio reikia...Ir kad tas sviesiasnis laikotarpis (kai pati nelabai nores) niekad neateis. Zodziujauciuosi kvaila ir pasimetus
Gal skambes kvailai, bet del aplinkiniu jau pati galvoju gal reikia drastiskai nustoti maitinti, nes bijau, kad paskui iki kokiu 4 metu reiks. Man atrodo, kad kuo toliau - tuo labiau jai to papulio reikia...Ir kad tas sviesiasnis laikotarpis (kai pati nelabai nores) niekad neateis. Zodziujauciuosi kvaila ir pasimetus
Tikrai nesi kvaila, manau, kad tik maza dalis mamu tvirtai tvirtai zino, kaip geriau pasielgti, ypac maitinimo klausimu, nes tai vis delto labai diskutuotinas dalykas. Vieniems atrodo vienaip, kitiems kitaip. Pasipasakosiu trumpai, gal pagelbesiu.
Mano suneliui dabar 11 men, dar maitinu. Buvo toks tamsus periodas ir man- labai sunkiai sekesi pripratinti prie kieto maisto, verciausi per gtalva, stengiausi isiulyti pagal rekomendacijas, laiku ir tinkamuai grudus, mesa ir darzoves. Paskui, galvojau, kad maitinimas MP kisa koja ir del to jis valgo prastai, mazinau dieninius maitinimus, tada nakti kas pusvalandi keldavosi, pavargau, pykau ant saves, kad nesugebu, nemoku ir t.t.
Ir zinai, situacija pagerejo, kai nustojau save statyti i kitu sugalvotus remus. Nusiraminau pati, susivokiau, kad sitas etapas yra toks siai dienai ir kitoks jis nebus. Pradejau duoti diena dazniau MP, nebekreipiu demesio, kiek suvalgo koses, kartais ir visai nevalgo, uzmiega su papu burnoj ir tvarkoj, jei tik jam taip gerai
Ramybes ir dar karta ramybes, labiausiai tuos leliukus neigiamai veikia mamytes nuogastavimai ir nerimas. Viskas praeina ir tai praeis