QUOTE(vilka11 @ 2013 05 18, 21:36)
Labas, skaitau kaip apie savo vaika..
Patikek, tokiu vaiku yra.................mano tai tikrai toks. Bandau mazinti maitinimus, tai sekasi sunkiai, irgi jokie aiskinimai, skanestu davimai, zaidimai nieko nepadeda, reikaluja ir tiek. Sunkiausia tai naktimis. Siandien mane muse, kandziojo, draskesi, kaip zveriukas.... baisu. Diana issitepiau paulius zelionke, tai ateina, parodau, kad popa, tai ie neprase visa diena. zodziu apsieome be isterijos priepuoliu. Pries miega daviau paderti, o kas bus nakti, tai dar laukiam........
Patikek, tokiu vaiku yra.................mano tai tikrai toks. Bandau mazinti maitinimus, tai sekasi sunkiai, irgi jokie aiskinimai, skanestu davimai, zaidimai nieko nepadeda, reikaluja ir tiek. Sunkiausia tai naktimis. Siandien mane muse, kandziojo, draskesi, kaip zveriukas.... baisu. Diana issitepiau paulius zelionke, tai ateina, parodau, kad popa, tai ie neprase visa diena. zodziu apsieome be isterijos priepuoliu. Pries miega daviau paderti, o kas bus nakti, tai dar laukiam........
bent jau ne aas viena tokia....o ka toliau daryt?kazkaip nupratinti tai reikia?maniskei pasakai man popa t pradeda juoktis....zkoks kosmaras.nakti visai neduodi....maniskei tai daviua siandien nes 20 kartu klyke tai kelis sykis neapsikentus daviau.sakiau nors kuri laika bus ramu....o siandien tai lauke kalbedama su kaimyne pasemiau ant ranku...tai sugebejo issilupti papa ir dar kaimynei parode....mano papai jau reklamuojami....