QUOTE(vilka11 @ 2013 03 20, 18:12)
Labai gaila, kai mamos anksti turi grizti i darba, kai vaikams jos labai reikalingos. Man irgi i darba jau uz nepilno menesio. Kol kas nuuinkti nelabai sekasi, labai jau man sunelio gaila, nors jam jau beveik dveji.
Sekmes ir kantrybes jums nuosirdziai linkiu
Mano atveju reikia rinktis arba zindymas arba darbas. Sirdis pasirinktu zindyma, buvima su vaiku iki mokyklos, gimdyma viena vaikuti po kito, bet bet bet.... gyvenimas yra toks, kad dar reikia ir tureti is ko pavalgyti, kur gyventi ir tuos vaikucius islaikyti.
Na as stengiuosi nedaryti is to problemos, kitiems buna ir blogiau. As laiminga, kad turejau galimybe zindyti NET iki beveik 9 men.
O del to kad pienas vaikuciui yra visas pasaulis tai nesutkciau, devyniu menesiu vaikelis tai ne naujagimis.
Va kad mama jam visas pasaulis tai sutinku
Ir jums sekmes ir istvermes
Deimina, kaip jusu nakteles slenka?
Papildyta:
QUOTE(Eglute22 @ 2013 03 20, 19:57)
Dabar mūsų didžiausia bėda - kaip užmigti dienos miegui ir nakčiai be krūties. Atrodo, neįmanoma...
Sėkmės!
Man tai labai padejo supama lovyte. Iki tol irgi tik ant kruties uzmigdydavau.
Dabar paguldau i lovyte, pasupuoju, na ir kazkaip iminga. Pirma savaite tai uzmigdavo maksimum 20 minuciu, bet as ji neversdavau daugiau, bet po to vis ilgejo ilgejo tas miegelis, dabar ismiega apie 2 val. Kas man pries menesi butu pasakes, kad taip bus, buciau nepatikejus
As pirmiau ismokiau dienini miegeli be kruties miegoti, ir kai jau ramiai su tuo susitvarkem, tada emiausi naktinio.
Dabar nakti keliasi tris kartus, bet uztenka ideti ciulptuka, duoti ranka jam palaikyti, ir vel miega.