QUOTE(deimina12 @ 2013 03 15, 10:39)
sveikos visos didvyres, kurios ismaitino tiek ilgai savo turtelius!
mane tuoj uzpuls neviltis del mano silpnumo, neryzto
vis nepavyksta mums susiimti ir baigti tuos begalinius beskaiciaus naktinius kelimusis
mielos mamos, sorry neturiu kada skaityti visos temutes, bet gal kuri galetu pasufleruoti, gal kuom patept (.)(.) kad nebenoretu zisti
jau ir skysciu nebegeriu, bet ji kazka susiranda:)
na mums nera tiek daug amziaus 1.3 bet as pati esu jau issekusi, kraujo tyrimai blogi mano, bemieges visos naktys, as zinoma nesiskundziu, nes jauciau pareiga ir begalini nora maitinti, bet jau nebegaliu, o plius dar turiu ir auksta kr.spaudima, reikalingi vaistai, nes daznokai jau pradejo greitosios pas mumis lankytis...
dienionio maitinimo "atsisakem" jei galima taip pavadinti, migdomes lauke, vezime, bet dar pati , kad uzmigtu tai be sansu
bet va kaip nakti,,,man galvosukis,,kolkas neissprendizmas.
aciu visoms skyrusioms laiko paskaityti ir patarti
Deimina,
Dar praeita savaite jauciausi lygiai taip pat kaip ir tu. Nesibaigiantys naktiniai kelimaisi, kartais ir kas pusvalandi jau vare is proto, nors dienomis nutraukti zindyma sekesi visai lengvai, bet nakti vis nedrisdavau, ir taip pastoviai neissimiegojusi, pavargusi.
Bet viena diena nusprendziau kad jau negali sitai testis ir pasiryzau nuimti visus pries miega ir naktinius maitinimus, taip pat perkelti mazyli i lovyte visai nakciai.
Na ir dabar po triju tokiu naktu sakau kad verta buvo, ir jauciuosi tokia rami kad toliau bus tk geriau.
Pamaitinu pries miega misinuku, ir guldau i lovyte. Jis nenori, zyzia arba verkia, bet as ji visaip raminu, lovytej, paimu ant ranku vel i lovyte, dar soske duodu zodziu pagal situacija. Pirma nakti kelesi tris kartus, antra - keturis, trecia - du. Bet matau kaip jam lengviau darosi uzmigti be papo
Ka noriu pasakyti, kad man padejo pasiryzti ta mintis, kad pasikankinsim kelias naktis, bus sunku ziauriai, bet tai bus PASKUTINES TOKIOS NAKTYS. Tai man suteikia stiprybes. Kol kas tik trecia para ir kol kas dar atsikelus nelengva uzmigdyti, bet jau dabar as jauciuosi zymiai geriau.
Ir noriu pabrezti, kad as tikrai nepalieku vaiko vieno verkti ar klykti, jei tik jis ima rimciau verkti imu ant ranku, jei guli lovytej - duodu savo ranka, ar glostau visaip bandydama parodyti, kad mama salia.
Na gal padrikai cia issdesciau savo mintis, bet gal tau ar kam nors jos pades