Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas. 8-oji tema.

QUOTE(famille @ 2013 03 09, 17:31)
Dabar operacija nesunki, ims biopsiją, bet gyd.liepė neduoti net pienuko, nes bus bendra nejautra, tai net nežinau ar galiu keisti...Įtariu reiks kažkaip atlaikyti tą naktį, bet įtariu bus labai sunku, labai jau verks verysad.gif
O kaip jūsiškis be pienuko išgyveno?

Mano maziui dare tyrimus akiu su bendra nejautra, itarinejo negerus dalykus-4,5men, 6men, 9 men ir 1,5metuku, tai visada 3 nakties paskutini karta maitindavau, o darydavo 8-9 ryto. Labai pergyvendavau, kaip cia jis istvers, bet prabudavo tikrai neblogai, svarbu paciai mamai stengtis kiek imanoma ramesnei buti (aisku, lengva cia patarti). Pasiteiraukit dar karteli, negi tikrai nuo 12 nakties? Mums ir Kauno ir Viniaus medikai taip pat del valgymo liepe.
Atsakyti
sveikos visos didvyres, kurios ismaitino tiek ilgai savo turtelius!
mane tuoj uzpuls neviltis del mano silpnumo, neryzto
vis nepavyksta mums susiimti ir baigti tuos begalinius beskaiciaus naktinius kelimusis
mielos mamos, sorry neturiu kada skaityti visos temutes, bet gal kuri galetu pasufleruoti, gal kuom patept (.)(.) kad nebenoretu zisti
jau ir skysciu nebegeriu, bet ji kazka susiranda:)
na mums nera tiek daug amziaus 1.3 bet as pati esu jau issekusi, kraujo tyrimai blogi mano, bemieges visos naktys, as zinoma nesiskundziu, nes jauciau pareiga ir begalini nora maitinti, bet jau nebegaliu, o plius dar turiu ir auksta kr.spaudima, reikalingi vaistai, nes daznokai jau pradejo greitosios pas mumis lankytis...
dienionio maitinimo "atsisakem" jei galima taip pavadinti, migdomes lauke, vezime, bet dar pati , kad uzmigtu tai be sansu
bet va kaip nakti,,,man galvosukis,,kolkas neissprendizmas.
aciu visoms skyrusioms laiko paskaityti ir patarti 4u.gif
Atsakyti
Deimina12, paskaitykit..jei randat laiko parašyti postą, tai manau rasit laiko ir temą permesti akimis..nėra daug prišnekėta juolab.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimina12 @ 2013 03 15, 10:39)
sveikos visos didvyres, kurios ismaitino tiek ilgai savo turtelius!
mane tuoj uzpuls neviltis del mano silpnumo, neryzto
vis nepavyksta mums susiimti ir baigti tuos begalinius beskaiciaus naktinius kelimusis
mielos mamos, sorry neturiu kada skaityti visos temutes, bet gal kuri galetu pasufleruoti, gal kuom patept (.)(.) kad nebenoretu zisti
jau ir skysciu nebegeriu, bet ji kazka susiranda:)
na mums nera tiek daug amziaus 1.3 bet as pati esu jau issekusi, kraujo tyrimai blogi mano, bemieges visos naktys, as zinoma nesiskundziu, nes jauciau pareiga ir begalini nora maitinti, bet jau nebegaliu, o plius dar turiu ir auksta kr.spaudima, reikalingi vaistai, nes daznokai jau pradejo greitosios pas mumis lankytis...
dienionio maitinimo "atsisakem" jei galima taip pavadinti, migdomes lauke, vezime, bet dar pati , kad uzmigtu tai be sansu
bet va kaip nakti,,,man galvosukis,,kolkas neissprendizmas.
aciu visoms skyrusioms laiko paskaityti ir patarti  4u.gif

Deimina,

Dar praeita savaite jauciausi lygiai taip pat kaip ir tu. Nesibaigiantys naktiniai kelimaisi, kartais ir kas pusvalandi jau vare is proto, nors dienomis nutraukti zindyma sekesi visai lengvai, bet nakti vis nedrisdavau, ir taip pastoviai neissimiegojusi, pavargusi.
Bet viena diena nusprendziau kad jau negali sitai testis ir pasiryzau nuimti visus pries miega ir naktinius maitinimus, taip pat perkelti mazyli i lovyte visai nakciai.

Na ir dabar po triju tokiu naktu sakau kad verta buvo, ir jauciuosi tokia rami kad toliau bus tk geriau.

Pamaitinu pries miega misinuku, ir guldau i lovyte. Jis nenori, zyzia arba verkia, bet as ji visaip raminu, lovytej, paimu ant ranku vel i lovyte, dar soske duodu zodziu pagal situacija. Pirma nakti kelesi tris kartus, antra - keturis, trecia - du. Bet matau kaip jam lengviau darosi uzmigti be papo

Ka noriu pasakyti, kad man padejo pasiryzti ta mintis, kad pasikankinsim kelias naktis, bus sunku ziauriai, bet tai bus PASKUTINES TOKIOS NAKTYS. Tai man suteikia stiprybes. Kol kas tik trecia para ir kol kas dar atsikelus nelengva uzmigdyti, bet jau dabar as jauciuosi zymiai geriau.
Ir noriu pabrezti, kad as tikrai nepalieku vaiko vieno verkti ar klykti, jei tik jis ima rimciau verkti imu ant ranku, jei guli lovytej - duodu savo ranka, ar glostau visaip bandydama parodyti, kad mama salia.

Na gal padrikai cia issdesciau savo mintis, bet gal tau ar kam nors jos pades 4u.gif
Atsakyti
gerb FLIKA, jei visi tik skaitytu ir nediskutuotu, forumas netektu prasmes
prasau jusu pagalbos, bei patarimo, o ne patikslinimo, kad atsakymai i man rupimus klausimus kazkur...kazkur yra. .

skrite, aciu uz rasta laika atsakyti
zinok panasi situacija klostosi ir pas mus
jau dvi paros visiskai be pieno. pirma naktis kelimasis kas valanda, vakar naktis jau kelemes kas dvi valandas
verkiam, supames, vaikstom, vakare iki velumos zaidziam, vartom knygeles, dar maudemes, kad visiskai nuluztu
jau ramiau ir man, kad kazkas gaunasi
ACIU
Atsakyti
Dziugu girdeti, taip ir toliau. smile.gif

Opas mus ketvirta naktis - vel keturi kelimaisi. Bet pastebiu, kad dabar nesvarbu kiek kartu keliasi, svarbu kad vis lengviau ir lengviau atsikeles pats uzmiega thumbup.gif

Oj dar vis negaliu patiketi, kad taip gerai mums sekasi, ir pas mane pienukas jau beveik pasibaige, be skausmu, temperaturu ir guzu.
Ech kokia as laiminga, ir energijos kiek clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skrite: 18 kovo 2013 - 10:17
Na va, mes jau ne tik naktinio, bet ir vakarinio maitinimo atsisakėm. Liko rytinis apie 6,30, vienas nubudus apie 8 ir prieš pietų miegą. Galvojau, bus sunkiau. Tiesiog dariau eksperimentą. Vieną vakarą arbatytės pasiūliau, pati šalia irgi arbatą gėriau lovoj, tai ji matyt didelė labai pasijuto, atsigėrė, dar bandė po naktiniais lįsti, bet sakiau, kad nebėra pieno, tai apkabinus krūtį užmigo. Vakar jau siūliau paprastą pienuką iš buteliuko. Kažkaip visada ji labai keistai reaguoja - tai meta per pusę kambario su visu buteliuku, vakar buvo ilgas piktas ''neeee''. Na ne tai ne, padėjau šalia buteliuką, vėl pasakiau, kad papukas yra, bet pienuko jame dabar nėra. Truputį pavirkšnojo (gal porą minučių), paglostė krūtį, apsivertė ant pilvo ir labai greit užmigo. Naktį tiesa miegojo itin prastai, blaškėsi, inkštė, nenuostabu - 4 dantys vienu metu dygsta - bet prašyt neprašė. Dabar jau galvoju, kad jei koks reikalas bus, galėsiu ir su savo mama vakaroti palikt - ir vakare nebereikia pieno, ir naktį. Beveik 1,4 metukų maniškei, noriu iki 1,5 metų visai nujunkyti ax.gif
Atsakyti
Avytė kvadratu, su pasiekimais ploja.gif Šaunuolės abi friends.gif

Maniškis naktį man bemiegant pats susiranda (.Y.) ir geria MP doh.gif
Atsakyti
trecia naktis sunkoka...asaru daug, arbatos buteliuka sviedzia kur toliau, sunku ir man labai, kai maziuke tiek verkia, bet kelio atgal nera, o ir nenoriu jos klaidinti
nakciai vilkiu golfa su kaklu, nes per naktinuku iskirpte plesia ir iesko, o su golfu nepavyksta
3 valandas sianakt supau, nugarytei ir rankytem sakes doh.gif
pas teti atsisako ant ranku eit, bandziau sleptis kitam kambary, bet rekimas ojoj..
bet po 3 valandu virkavimo uzmigo ir ismigo 5 valandas be pabudimu! o tai mums jau pasiekimas
su nerimu laukiu dar vienos nakties...
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie nutraukiančiųjų būrio. Kol kas stengiamės kiek įmanoma mažinti dienos metu, pastangų daug įdėti reikia... Naktys tai kokios porą savaičių - klaikios g.gif Visą naktį ji žindžia, mano miegas išvis nekokybiškas, negaliu normaliai pamiegoti...
Beja, mums 1m. 10mėn. smile.gif
Atsakyti
O mūsų trečias vakaras be pieno tiesiog neįtikėtinas buvo. Rašiau, kad naktinį maitinimą jau užrišom, vakarinį dabar baiginėjam. Vieną vakarą arbatytė, kitą - sviedė pieno butelį. Trečią (vakar) atsigulė, pasiplepėjom, paskui ėmė savo rankutes tyrinėti. Galvoju, na kada gi jau užsireikalaus ''dozės'' biggrin.gif O ji pasivertė ant šoniuko ir užmigo. Stebuklai kažkokie, bet jau trečias vakaras be pieno, ir užmiega labai greitai.
Atsakyti
O mums pirmas rytas, kai maziukas atsikele su sypsena, o ne su asaromis.

Tik vat kad soske pradejo imti tai mums cia didziule naujiena. Tokio amziaus jau kiti atimineja soske,o maniskis tik paragavo jos, bet ima tik nakti, matyt vis dar reikia ciulpimo.

Deimina, stiprybes ir kantrybes jums 4u.gif Kaip si naktis?
Atsakyti