Sveikos gyvos , mamos,
Atsiprašau, jei jau bus apie tai kalbėta, bet pakolkas nelabai turiu laiko skaityti visų temų, tad visgi pasiklausiu jūsų patarimų, tikiuosi kas bus su tuo susidūręs
Mano bernužėliui 1m.8mėn. Žindau maždaug 3-4kartus per parą. Kartą prieš pietų miegelį, prieš naktinį miegelį ir naktį apie du tris kartus. O būna tokių naktų, kad žinda kone kas valanda. Norėčiau pradėti nujunkyti. Pirmiausia turbūt dėl to, kad taip pasakė jau du medikai. Kraujo tyrimas rodo, kad yra per mažai leukocitų. Nuolat kimba moteriškos bėdelės, o normaliai išsigydyti neina, nes daugelio vaistų žindant negalima (ginekologės teigimu). O ir aš pati nenoriu prikimšti chemijos į pienelį ir juo maitinti savo vaiką. Nekalbu apie aplinkinių spaudimą ir tyčiojimąsi, kad tokį "arklį" maitinu. Jau nebereaguoju į tas kalbas. Tiesiog tie žmonės man atrodo neišprusę ir tiek. Pati žinau visus teigiamus žindymo aspektus. Bet ėmiau ir susirūpinau, kai man pasakė, kad jei noriu sustiprinti organizmą, turiu nutraukti žindymą.
Tad pirmas klausimas būtų toks: Ar išties dėl sveikatos būsenos reikia nutraukti žindymą? Ar iš tiesų žindymas sekina organizmą?
Ir antras klausimas: kokiu būdu nujunkyti tokio amžiaus vaiką?
Mano sūnus labai užsispyręs ir labai labai prisirišęs prie pienelio. Pienelio nedavimas jam tolygu mamos nemeilei. Jau bandžiau ne kartą sakyti, kad gal nereikia pieniuko, gal kitą kartą, kad jau didelis, tai sulaukdavau tokių širdį veriančių ašarų ir isterijų,kad elementariai negalėjau kankinti vaiko.
Ačiū už atsakymus
Papildyta:
QUOTE(famille @ 2013 03 09, 14:25)
Mums 1.5 m. Mums ir liepė v.chirurgas tiek nevalgyti, tai nuo 24 val. iki ryto ir gaunasi iki 12 val. Bet vis tiek bus labai labai sunku...
Sveikutė,
O kokia operacija bus?
Mano sūnų operavo du kartus. Operacija irgi vyko iš ryto (apie 9-10val). Kieto maisto liepė neduoti nuo vakaro, pasakiau,kad žindau ir maniškis valgo naktį daug kartų. Tai leido paskutinį kartą pažindyti 3 val. Kad būtų bent 5 val iki operacijos. Mamos pienelis juk labai lengvai ir greitai susivirškina. Bet aišku dar daug kas priklauso nuo to, kokia operacija.