Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas. 8-oji tema.

Vilka11, manau, kad tavo mazylis dar nepasiruoses. as savaja bandziau nujunkyti kelis kartus, bet klykdavo, neislaikydavo mano nervai ir duodavau, o si karta nebuvo ir nereikejo.
tai va dabar mes jau 2 paros ir 3 val be pieno.diena be jokiu problemu, visai nereikia,o va nakti ... pirma nakti atsibudo du kartus ir prase niam niam, truputi paverke, bet padainavau, paglosciau nugaryte, daviau atsigerti vandens ir uzmigo. antra nakti kelesi 4 kartus, bet truputi paverkus labai greitai vel uzmigo. tas kelimasi manau jai yra ipratimas, nes zino,kad nakti bet kada gales uzvalgyti mano pienuko, o dabar kai nera tai vis tiek keliasi. kartais galvoju, kad gal naktim duoti pieno, o dienom ne, bet tada tas nujunkymas dar kelis men uzsitestu, o gal butu paskui dar sunkiau nujunkyti, ji susipainiotu kaip cia dienom nera, o naktim yra. na, bet kadangi tiek jau atkentejom, manau, kad dar kokia dienele kita ir uzsimirs.
Atsakyti
Na ir aš čia atklydau. Jau porą naktų bandau nujunkyti rolleyes.gif Tiesiog nebegalėjau tverti, pavargau. Dieną dar kaip dieną - ryte, prieš pietų miegą ir prieš vakarinį miegą valgo, bet naktį doh.gif Nuo 3 iki 9 kartų net...Pažinda, matyt prasibudina kiek, atsidūsta, kad užmigt negali, ir vėl link krūties ropoja biggrin.gif Jau beveik 15 mėnesių dukrai, ir vakarienės normaliai pavalgo, tikrai ne alkis kaltas, o pripratimas. Jau 15 mėn su nuolatiniu miego trūkumu aš blush2.gif Na ir rėkdomės. Ir priekaištauja, ir reikalauja, ir verkia, ir dūsauja patamsy priekaištingai žiūrėdama. Nepasiduodu, tai kaip koks žvėriukas iš multiko visom keturiom apsivynioja apie ranką ir miega.Po kokių 20 min vėl keliasi ir vėl reikalauja. Suprantu, kad vaikui reikia mano artumo, bet miegam beveik visą naktį kartu, ir apkabinu, ir glostau, ir paniūniuoju, bet rimtai pervargus jaučiuosi - kartais kaip kokia erkutė įsisiurbia ir po pusę nakties burnoj spenelį pralaiko rolleyes.gif Kažin, kiek čia dar tokių naktų bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avytė kvadratu @ 2013 02 24, 14:49)
Na ir aš čia atklydau. Jau porą naktų bandau nujunkyti rolleyes.gif Tiesiog nebegalėjau tverti, pavargau. Dieną dar kaip dieną - ryte, prieš pietų miegą ir prieš vakarinį miegą valgo, bet naktį  doh.gif Nuo 3 iki 9 kartų net...Pažinda, matyt prasibudina kiek, atsidūsta, kad užmigt negali, ir vėl link krūties ropoja  biggrin.gif Jau beveik 15 mėnesių dukrai, ir vakarienės normaliai pavalgo, tikrai ne alkis kaltas, o pripratimas. Jau 15 mėn su nuolatiniu miego trūkumu aš  blush2.gif Na ir rėkdomės. Ir priekaištauja, ir reikalauja, ir verkia, ir dūsauja patamsy priekaištingai žiūrėdama. Nepasiduodu, tai kaip koks žvėriukas iš multiko visom keturiom apsivynioja apie ranką ir miega.Po kokių 20 min vėl keliasi ir vėl reikalauja. Suprantu, kad vaikui reikia mano artumo, bet miegam beveik visą naktį kartu, ir apkabinu, ir glostau, ir paniūniuoju, bet rimtai pervargus jaučiuosi - kartais kaip kokia erkutė įsisiurbia ir po pusę nakties burnoj spenelį pralaiko  rolleyes.gif Kažin, kiek čia dar tokių naktų bus  g.gif

Labukas,
Tai jums dar ne taip ir daug, palyginus su mums.....mums jau beveik du metai. O taip pat be miego... doh.gif Pilnai sutinku, kad tai ne alkio jausmas, o tiesiog pripratimas ir mamos artumas. Maniskis irgi kaip erkute prisisiurbia ir vietoj zinduko kencia mano (.), kartais tai jau erzina, nes kai geria pilna (.), jausmas normalus, bet kai tuscia, tai man nelabai jau patinka. Dabar kalasi dantukai, iskarto 4 kruminiai, tai ir taip naktinejimas jau tapo norma, bet be (.)visai nemoka uzmigti. Tai taip ir miegame - keliames, geriame, ciulpieme.....Bandant neduoti nesiduoda guodziamas, jokie glostymai jam netinka- stumdosi, musasi, va tokie mes esame. Dar truputi su naktiniu atjunkimu tempiu guma, nes suprantu, kad taip paprastai tai nepavyks, pradedu maziau duoti dienomis, nors tai labai nepaprasta, tik kur nors prisedu mazius iskart supranta, kad galima susirangyti ant keliu ir gauti pienuko. Tenka visaip nukreipti demesi , kartais net ir paverkia, bet bandau duoti tik pries dienini ir naktini maitinima. Ai dar tiesa diena miegant irgi buna prabunda kelis kartus, o prabudes praso pienuko, pageria ir vel uzmiega, atsikeles vel reikalauja, nes buna kartais nekokia niuotaika, tai tuomet koncertas.. doh.gif Nezinau kaip nuo tu dieniniu pabudimu ir papinejimosi atpratinti, cia mums irgi sekasi sunkokai...
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 02 24, 16:30)

biggrin.gif Lyg apie mano vaiką rašytumėt - ir mušasi, ir glostoma nesileidžia, kai užeina kapriziukas. Ir per pietų miegą lygiai taip pat keliskart keliasi užtraukti po keletą gurkšniukų. Ir mane irgi erzina spenelio žindimas nuolatinis - ligoninėj po gimdymo ne taip nukramčius buvo, kaip kad dabar, net peršti kartais - mirksta ir mirksta burnytėj. O dar kartais kanda doh.gif Bet taip, jūsų vaikutis didesnis, jums dar sunkiau dėl nemiegotų naktų. Na tikiuosi užrišim bent naktinius pasičiulpimus. smile.gif
Atsakyti
Pabandžiau "pažaisti" su vaiku ir neduoti (.)(.) doh.gif Klykė kaip skerdžiamas, kando..o.nedaviau tik tuomet, kai jis dienos metu užsimanė atsigerti..bijau pagalvot kas bus kai rimtai nujunkyti pasiruošiu..Stogas man su visom čerpėm nulėks hihihi.gif
Daugiau nežaisiu šitaip..Griebsim jau tik jautį už ragų kokį gegužės mėnesiuką..Vasarą nebenoriu jau maitint..
Atsakyti
Sekmes ir kantrybes, tau Flika 4u.gif
as jau trecia savaite vaikstau su pleistru uzklijuotais speneliais ir maniske nuolat tikrina, liepia atsisekti, laizo, prisiglaudzia ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Obelėlė @ 2013 03 07, 12:20)
Sekmes ir kantrybes, tau Flika 4u.gif
as jau trecia savaite vaikstau su pleistru uzklijuotais speneliais ir maniske nuolat tikrina, liepia atsisekti, laizo, prisiglaudzia ir pan. doh.gif

Prireiks man jos doh.gif wink.gif
Kaip gaila tų mažiukų,kai jie šitaip elgias, glaudžias,myluoja (.)(.) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 03 07, 13:17)
Prireiks man jos doh.gif wink.gif
Kaip gaila tų mažiukų,kai jie šitaip elgias, glaudžias,myluoja (.)(.) smile.gif

drinks_cheers.gif
Mes jau antras mėnuo be (.Y.),neprašo,bet kai migdosi,rankytę būtinai turi uždėt man ant krūtinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 07, 13:33)
Mes jau antras mėnuo be (.Y.),neprašo,bet kai migdosi,rankytę būtinai turi uždėt man ant krūtinės  smile.gif

Sveikinu su antru mėnesiuku 4u.gif wub.gif
Atsakyti
O mes pagaliau pagaliau atsisakėm naktinių maitinimų. Lengva nebuvo, bet tikėjausi, kad dar sunkiau bus. Pirmas naktis ir mušė mane, ir reikalavo, nepešus nieko guldavo šalia, numigdavo ir vėl nuo pradžių. Man padėjo tokia gudrybė - pajusdavau, kad jau ji ieško, tai versdavausi ant pilvo. Mažiukė imdavo draskyt nugarą, patamsy nelabai gal supranta kas ten kaip, aš sakydavau, kad nėra naktį ir viskas. Tai ji jaučiu suprato, kad naktim dabar mama kažkur nusiima ir pasideda krūtinę biggrin.gif . Keltis naktim dar keliasi, bet nebeprašo, užtenka nugarytę ar galvytę paglostyt. Jau net porą naktų savo lovytėj iki paryčių išmiegojo. Aišku, pajaučiu, kad kniurza, per grotas įkišu savo ranką, glostau, kartais ir užmiegu taip - visa dvigulėj lovoj, ranka lovytėj. Keliasi dabar jau su beveik visišku išsibudinimu apie 6 ryto, bet tai toks laimėjimas, kad nemoku apsakyti. Tada pažinda, kartais dar įminga, kartais nebe, bet jau ir aš išsimiegu daugiau. Paskui dar valgo keliskart - ir atsikėlus, ir prieš pietų miegą, ir vakare.
Atsakyti
QUOTE(Avytė kvadratu @ 2013 03 07, 14:01)
O mes pagaliau pagaliau atsisakėm naktinių maitinimų. Lengva nebuvo, bet tikėjausi, kad dar sunkiau bus. Pirmas naktis ir mušė mane, ir reikalavo, nepešus nieko guldavo šalia, numigdavo ir vėl nuo pradžių. Man padėjo tokia gudrybė - pajusdavau, kad jau ji ieško, tai versdavausi ant pilvo. Mažiukė imdavo draskyt nugarą, patamsy nelabai gal supranta kas ten kaip, aš sakydavau, kad nėra naktį ir viskas. Tai ji jaučiu suprato, kad naktim dabar mama kažkur nusiima ir pasideda krūtinę  biggrin.gif . Keltis naktim dar keliasi, bet nebeprašo, užtenka nugarytę ar galvytę paglostyt. Jau net porą naktų savo lovytėj iki paryčių išmiegojo. Aišku, pajaučiu, kad kniurza, per grotas įkišu savo ranką, glostau, kartais ir užmiegu taip - visa dvigulėj lovoj, ranka lovytėj. Keliasi dabar jau su beveik visišku išsibudinimu apie 6 ryto, bet tai toks laimėjimas, kad nemoku apsakyti. Tada pažinda, kartais dar įminga, kartais nebe, bet jau ir aš išsimiegu daugiau. Paskui dar valgo keliskart - ir atsikėlus, ir prieš pietų miegą, ir vakare.

Sveikinu su pasiekimais!!
Galbūt atsigulus ant pilvo, vaikas nebejaučia ir pienuko (.Y.) kvapo g.gif
Aš irgi laukiu kada išsimiegosiu viena lovoje..nors miegam gerai, bet vi tiek ne tas pats, kai vaikas šalia miega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 03 07, 14:16)
Sveikinu su pasiekimais!!
Galbūt atsigulus ant pilvo, vaikas nebejaučia ir pienuko (.Y.) kvapo g.gif
Aš irgi laukiu kada išsimiegosiu viena lovoje..nors miegam gerai, bet vi tiek ne tas pats, kai vaikas šalia miega ax.gif

biggrin.gif Tai ir aš kaip katė dabar naktim - ir taip išsidrebiu, ir kitaip. Pagaliau šonai nebeskauda iš ryto nuo prisitaikėliško gulėjimo biggrin.gif . Metai ir trys mėnesiai naktinių maitinimų, užteks jau. Su dieniniais beveik visai nevargina, tik kartais nesmagu, kad ir prie svečių kada susigalvojus kariasi ant kelių ir plėšia bliuskes doh.gif
Atsakyti