Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas. 8-oji tema.

QUOTE(Julsita @ 2013 02 14, 11:39)
Atsisakyti MP mums pavyko visai lengvai,o va miegojimo kartu vis dar niekaip  schmoll.gif

Mane jau pačią erzina miegojimas kartu ax.gif O kokius metodus taikei atpratinti nuo MP?
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 02 14, 11:56)
O kokius metodus taikei atpratinti nuo MP?

Vieną vakarą tiesiog nedaviau ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 02 14, 13:30)
Vieną vakarą tiesiog nedaviau ir viskas  smile.gif

biggrin.gif Skamba taip paprastai..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 02 14, 22:53)

Man irgi atrodo taip paprasta, bet pabandzius.....
As irgi jau uz 2 men. eisiu i darba, paskutiniu metu isvis toks papinis pasidare - valgyti nenori, duok jam pienuko, naktimis po N kartu keliasi, na ir miega kartu. Viskas butu kaip ir gerai, bet jau per daznai diena pradejo valgyti, o ir naktimis, kaip kudikis....Jai ne darbas, tai gal dar tenpciau taip toliau, bet bijau, kad visai jau bus liudna, kai nebus ir mamos ir pienuko.
As irgi galvoju - neduosiu atpras....Labai verkia, praso, zodziu neatlaiko mano sirdis..., taip ir tesiam toliau.
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 02 14, 22:53)

Taip ir buvo,ko aš visai nesitikėjau.Būčiau gal dar anksčiau pabaigus,bet vis bijojau net pradėt,nes atrodė ,kad jau toks prisirišęs,bus baisi tragedija.O tos tragedijos buvo geros 15-20 min pirmą vakarą ir naktį porą sykių po kleias minutes.Ir viskas.Tikrai.Sekančią dieną,einant pietų miegelio,net nepaprašė smile.gif
Atsakyti
Na, pirmiausia pati turiu nusiteikti, kad nebūtų nuolaidžiavimų iš gailesčio vaikui..Kol kas maitinsiu iki balandžio, bet po truputį stengsiuos mažiau duoti (.)(.), užsimanius MP nukreipsiu dėmesį per žaidimus ir duosiu arbatėlės atsigert..Jei matysiu, kad veikia, imsimės antro žingsnio - visiško MP nutraukimo ax.gif
Nepabandžius nežinosiu kaip veikia, o bandyti reikia..
Atsakyti
Mamytės, reikėtų skubios pagalbos.
mano merginai jau greit bus 2 metukai ir šiandien po eilinės nemiegotos nakties, kažkaip ekspromtu sugalvojau, kad nebeduosiu pieno blush2.gif užsiklijavau spenelius pleistru ir pasakiau, kad mamai popa. kelis kartus mažylė pakartojo, kad mamai popa lele am ne ( mamai skauda ir lelė pieno negaus biggrin.gif ) visą dieną nedaviau, o dabar tiek prisikaupė pieno, kad priliesti negaliu kaip skauda, (kai neliečiu tai jokio skausmo nejaučiu). tai ka man dabar daryti ar šiek tiek nusitraukti, ar laukti kas bus rytoj iš ryto g.gif
ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obelėlė @ 2013 02 22, 20:17)
mano merginai jau greit bus 2 metukai ir šiandien po eilinės nemiegotos nakties, kažkaip ekspromtu sugalvojau, kad nebeduosiu pieno blush2.gif  užsiklijavau spenelius pleistru ir pasakiau, kad mamai popa. kelis kartus mažylė pakartojo, kad mamai popa  lele am ne ( mamai skauda ir lelė pieno negaus biggrin.gif  ) visą dieną nedaviau, o dabar tiek prisikaupė pieno, kad priliesti negaliu kaip skauda, (kai neliečiu tai jokio skausmo nejaučiu). tai ka man dabar daryti ar šiek tiek nusitraukti, ar laukti kas bus rytoj iš ryto g.gif
ačiū už patarimus  4u.gif

Aš tai truputį nutraukčiau, kad dingtų tas nemalonus tempimas.
Atsakyti
QUOTE(Obelėlė @ 2013 02 22, 21:17)
mano merginai jau greit bus 2 metukai ir šiandien po eilinės nemiegotos nakties, kažkaip ekspromtu sugalvojau, kad nebeduosiu pieno blush2.gif  užsiklijavau spenelius pleistru ir pasakiau, kad mamai popa. kelis kartus mažylė pakartojo, kad mamai popa  lele am ne ( mamai skauda ir lelė pieno negaus biggrin.gif  ) visą dieną nedaviau, o dabar tiek prisikaupė pieno, kad priliesti negaliu kaip skauda, (kai neliečiu tai jokio skausmo nejaučiu). tai ka man dabar daryti ar šiek tiek nusitraukti, ar laukti kas bus rytoj iš ryto g.gif

žinoma kad kažkiek nutraukit. pienuko kieki reik pamazu mazinti .. nes dabar taip staigiai jeigu sugalvojot vaikui neduot tai krutine juk vistiek gamina pienuka. rolleyes.gif
Atsakyti
<...> tai ka man dabar daryti ar šiek tiek nusitraukti, ar laukti kas bus rytoj iš ryto g.gif

nusitraukite truputuką, kad netemptų, baisu, ka po to nesusidarytų guzai ir nebūtų kokio uždegimo 4u.gif

- - -

Na va, aš jau nemaitinu lygiai 2 savaites verysad.gif
Su dukryte pakalbėjom, ji suprato, kad "pienukas prarūgo" ir nei sekundei nebuvo problemų... Labiausiai bijojau, kas bus su ( . ) ( . ) , bet mano didžiausiai nuostabai - viskas ok bigsmile.gif Po paros gal tiktai nusitraukiau porą mililitrų (labai labai nedaug) ir viskas bigsmile.gif Kelias dieneles dar buvo krūtys tokios popilnės, o dabar jau viskas čiki - viskas grįžo į savo vėžias thumbup.gif

Atsakyti
Viena krūtis pilna, bet neskauda, iš kitos nusitraukiau 100ml pasirodė, kad suminkštėjo, bet po valandos vėl smarkiausiai tempia ir skauda. einu dar nusitraukti, kažin ką naktį daryti g.gif
Atsakyti

Sveika, diena tai pavyksta isaiskinti dar kazka, nors kartais manajam dar ir asaru buna jai neduodu, bet kaip nakti? Ar neverke?
As bandziau ir pleistru klijuoti, ir zelionke tepti- prieina paziuri, paciupineja ir lupa pleistra lauk, jai neduodu - rekia...Gal jam dar nelaikas? Gal dar ankstoka? Nors mums jau 1,10m. Nes ziuriu, kad cia beveik visoms gan lengvai ir be isteriju pavyko atpratinti. cool.gif
Atsakyti