QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 08:40)
Nu kad graudu labai Jau savaitė nemaitinu,vyrutis neprašė nei karto,tik kad užmigt tiek dieną,tiek nakčiai,turiu pagulėt su juo.Kitaip nesusitariam kol kas niekaip.. Manasis arbatas,vandenuką šiek tiek gert pradėjo tik virš metų.Iki tol buvo MP,tai ir naktį neima.Bet dabar jau ir nereikia nieko.Jei suverkia,paduodu jam ranką,matyt pajunta,kad ne vienas ir toliau miega.
O va aš vis dar gailiuosi ir labai ilgiuosi maitinimo..Net nesitikėjau,kad taip "suskysiu"
O va aš vis dar gailiuosi ir labai ilgiuosi maitinimo..Net nesitikėjau,kad taip "suskysiu"
Sveika, as galvojau, kad man vienai jau protelis visai susisuko su tais graudinimaisi, vien pamacius apie jo graudzias akutes , kai bandau paaiskinti, jog pienukas miega, kad kaskaip neduoti (.), pilnos akys asaru. Bandau diena siek tiek mazinti, nes paskutiniu metu tik mano pienu ir minta, o jam jau 1.9, man tuoj i darba. Paskaiciau , kad man lygiai tas pats as esu tapusi soske, su papu uzmiega, prabunda ir t.t. Dabar esame visa seima apsirge , kamuoja kvepavimo taku virusas, auksta temperatura, mazius sirgo tik para, o mes visi jau beveik savaite, bet nevalgo po to visai arba kasnis, arba nieko. Jau visai pasimeciau, norejau jau nutraukti maitinima, o dar liga prisikabino jau kaip ir sunkoka pasidare, bet jei negers pieno, tai visai sakes, nieko i burna neima, teks atjunkima atideti, o paciai pakenteti. Ko nepadarysi del vaiko.O jusu aplamai ar gerai valgydavo, nes mano ir preis liga nelabai valgiukas, pastoviai prie papo?