Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas. 8-oji tema.

QUOTE(Julsita @ 2013 01 25, 08:40)
Nu kad graudu labai smile.gif Jau savaitė nemaitinu,vyrutis neprašė nei karto,tik kad užmigt tiek dieną,tiek nakčiai,turiu pagulėt su juo.Kitaip nesusitariam kol kas niekaip.. Manasis arbatas,vandenuką šiek tiek gert pradėjo tik virš metų.Iki tol buvo MP,tai ir naktį neima.Bet dabar jau ir nereikia nieko.Jei suverkia,paduodu jam ranką,matyt pajunta,kad ne vienas ir toliau miega.
O va aš vis dar gailiuosi ir labai ilgiuosi maitinimo..Net nesitikėjau,kad taip "suskysiu"  verysad.gif

Sveika, as galvojau, kad man vienai jau protelis visai susisuko su tais graudinimaisi, vien pamacius apie jo graudzias akutes , kai bandau paaiskinti, jog pienukas miega, kad kaskaip neduoti (.), pilnos akys asaru. Bandau diena siek tiek mazinti, nes paskutiniu metu tik mano pienu ir minta, o jam jau 1.9, man tuoj i darba. Paskaiciau , kad man lygiai tas pats as esu tapusi soske, su papu uzmiega, prabunda ir t.t. Dabar esame visa seima apsirge , kamuoja kvepavimo taku virusas, auksta temperatura, mazius sirgo tik para, o mes visi jau beveik savaite, bet nevalgo po to visai arba kasnis, arba nieko. Jau visai pasimeciau, norejau jau nutraukti maitinima, o dar liga prisikabino jau kaip ir sunkoka pasidare, bet jei negers pieno, tai visai sakes, nieko i burna neima, teks atjunkima atideti, o paciai pakenteti. Ko nepadarysi del vaiko.O jusu aplamai ar gerai valgydavo, nes mano ir preis liga nelabai valgiukas, pastoviai prie papo?
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 01 27, 16:32)
O jusu aplamai ar gerai valgydavo, nes mano ir preis liga nelabai valgiukas, pastoviai prie papo?

Jau kuo kuo,bet apetitu mes nesiskundžiam thumbup.gif Valgom viską,ir jau kartais pagalvoju,kad galėtų mažiau valgyt blush2.gif Kol kas nepatiko tik želė ir citrusiniai vaisiai,daugiau ką paduodu,tą valgo thumbup.gif O dėl mp,tai mes jau kuris laikas (.) imdavom tik einant miegot ir naktį,tai gal už tai vaikui didelės bėdos nebuvo,o va mamkai jau antra savaitė gedulas doh.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos, na, si temuke patapo aktuali ir man...
Noreciau iki kovo -balandzio nujunkyti savo princa.
Dienos maitinimu jau seniai atsisakeme, gal pries 3-4 menesius - kai isejau i darba.
Liko tik vakariniai ir naktiniai valgymai, bet man iskilo dilema - kokiu maitinimu atsisakyti dabar - naktiniu ar prie miega.... Pries miega jau atsisakiau duoti 3 pars, labai patenkintas nebuvo, bet ir asaro nesimate. Taciau nakti dabar prabunda net 3 kartus (kol buvo vakarinis naktinimas prabusdavo tik 1) O man juk ryte i darba, ir tokios linksmos naktys man blaivaus proto diena neprideda... Is kitos puses keisti taktika, duoti prie miega, neduoti nakti tikrai tikrai nepraeis ramiai... doh.gif o i darba vis dar reikia...
Tvirtai nusprendziau nujunkyti, nes esu jau be galo pavargusi, tiek nuo darbo, tiek nu naktiniu pamainu... Maitinimas man net kartais kelia fizini diskomforta speneliuose, nors tokiu "nuciulpimu" nera, kruties tikrai nekanda...
Del graudinimosi, tai tikrai jo nera, bent jau kol kas nejauciu. Jis buvo, kai tureju nutraukti dieninius maitinimus del negalejimo kiekviena diena atvaziuoti pas vaika...
Atsakyti
Labukas...jau ir as noreciau nustoti maitinti, mums 2,4metai ir man tenka net dvi burnytes maitinti, dvi mergaiciukes ax.gif mes jau "toli" pazenge: abi valgo tik vakarais, viena dar ir nakti, paprastai 1karta stengiames, kita mergaite jau metus apseina be naktinio pienelio, nes miegas jai svarbiau uz viska thumbup.gif visi mane spaudzia: gana jau, bet matau, kaip vienai mergaitei tas pienas toks reikalingas, kad vis atidedu nutraukima...
Atsakyti
Papasakosiu ir aš 4u.gif

Mano dukrytei beveik 2.5 m. Iki vakar maitinau MP, kol nesusirgau baisinga pūlinga angina ir privalėjau pradėt gerti antibiotikus...
MP ryžausi nutraukti verysad.gif
Beje, jei tokia situacija būtų buvusi žymiai anksčiau, tikrai nestabdyčiau pienelio gamybos ir po antibiotikų kurso maitinčiau toliau, bet dabar jau mergina didelė, vis neprisiruošdavau pradėti nujunkymo procesą + man pačiai čia toks kaifas wub.gif

Naktimis dukrytė jau seniai nevalgo, buvo likę dieniniai maitinimai (kiek nori), o kai nuo rudens pradėjo eiti į darželį, MP gaudavo tik ryte ir vakare ax.gif

Taigi vakar, kai gavau receptą antibiotikams, prieš pietų miegelį tiesiog pasakiau dukrytei, kad "pienukas prarūgo, kad pasidarė nebeskanus..." Gražiai paaiškinau, kad didelės mergytės pienuko nebevalgo, kad valgo tik maži vaikučiai...
Dar paklausiau "nori paragauti?" Sako "ne, taigi prarūgęs"
doh.gif lotuliukas.gif
Tik vat pietų miegelio nemiegojo (dabar mes namie, ne darželyje) verysad.gif

Šiandien antra diena be MP. Pietų miegelio vėl nemiegojo verysad.gif
Apie pienuką per šią dienelę paklausė vienąkart, bet atsakiau "taigi nebėra" ir viskas, pokalbis baigtas bigsmile.gif

Mergičkos nuotaika tikrai nepasikeitė, jokių nervų ar įkyrių prašymų nėra thumbup.gif

Tik vat nerimastingai mąstau, kas bus su krūtine, kolkas guzų nėra, netempia, bet ( . ) ( . ) tokios "pritvinkę" g.gif

- - -

Tikrai nesutinku su nuomone, kad kuo ilgiau maitinsi tuo bus sunkiau atpratinti wink.gif
Na, bent jau mano atveju mergina viską suprato, mes pakalbėjom ir viskas puiku wub.gif

- - -
O vat man trūksta TO labai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 09 vasario 2013 - 23:17
QUOTE(~Beauty~ @ 2013 02 09, 23:15)
Papasakosiu ir aš 4u.gif

Mano dukrytei beveik 2.5 m. Iki vakar maitinau MP, kol nesusirgau baisinga pūlinga angina ir privalėjau pradėt gerti antibiotikus...
MP ryžausi nutraukti verysad.gif
Beje, jei tokia situacija būtų buvusi žymiai anksčiau, tikrai nestabdyčiau pienelio gamybos ir po antibiotikų kurso maitinčiau toliau, bet dabar jau mergina didelė, vis neprisiruošdavau pradėti nujunkymo procesą + man pačiai čia toks kaifas wub.gif

Naktimis dukrytė jau seniai nevalgo, buvo likę dieniniai maitinimai (kiek nori), o kai nuo rudens pradėjo eiti į darželį, MP gaudavo tik ryte ir vakare ax.gif

Taigi vakar, kai gavau receptą antibiotikams, prieš pietų miegelį tiesiog pasakiau dukrytei, kad "pienukas prarūgo, kad pasidarė nebeskanus..." Gražiai paaiškinau, kad didelės mergytės pienuko nebevalgo, kad valgo tik maži vaikučiai...
Dar paklausiau "nori paragauti?" Sako "ne, taigi prarūgęs"
doh.gif  lotuliukas.gif
Tik vat pietų miegelio nemiegojo (dabar mes namie, ne darželyje) verysad.gif

Šiandien antra diena be MP. Pietų miegelio vėl nemiegojo verysad.gif
Apie pienuką per šią dienelę paklausė vienąkart, bet atsakiau "taigi nebėra" ir viskas, pokalbis baigtas bigsmile.gif

Mergičkos nuotaika tikrai nepasikeitė, jokių nervų ar įkyrių prašymų nėra thumbup.gif

Tik vat nerimastingai mąstau, kas bus su krūtine, kolkas guzų nėra, netempia, bet ( . )  ( . ) tokios "pritvinkę" g.gif

- - -

Tikrai nesutinku su nuomone, kad kuo ilgiau maitinsi tuo bus sunkiau atpratinti wink.gif
Na, bent jau mano atveju mergina viską suprato, mes pakalbėjom ir viskas puiku wub.gif

- - -
O vat man trūksta TO labai verysad.gif

Kaip saunu, kad be stresu sugebejote pabaigti maitinima, dziaugiuosi uz jus labai, sveikite greiciau... smile.gif
Tik va rasote, kad naktiniu valgymu buvo nebelike, o kaip jus tai padarete? Mane labiausiai ir neramina tie naktiniai papinejimai, nes greit i darba, teks man ir naktimis dirbti, o kaip sunelis likes su teciu bus? Tuo labiau labai daug prisigeria nakti pienuko, po to iki 12 negaliu nieko pusryciu ikisti, gaunasi jau pietus valgome, su grafiku visiskas jovalas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2013 02 09, 23:15)

1.Tik vat nerimastingai mąstau, kas bus su krūtine, kolkas guzų nėra, netempia, bet ( . )  ( . ) tokios "pritvinkę" g.gif

- - -

2Tikrai nesutinku su nuomone, kad kuo ilgiau maitinsi tuo bus sunkiau atpratinti wink.gif

- - -
3.O vat man trūksta TO labai verysad.gif

1.Mes jau turbūt mėnesis be pienuko.Tai aš nutraukinėju.Vis dar doh.gif Tik tiek,kad jau išsiretinau.Dabar nutraukiu kas 3 paros.Paskutinį sykį tepritraukiau 60ml,o tempimas buvo,kad maniau mažiausiai puslitris bus..Tai nežinau kiek dar čia bus,bet,spėju,kad man ir TO labai trūksta,ilgiuosi,tai ir nenustoja pienukas visai gamintis..Bet kaip nors...
2.Mums ir pavyko visai lengvai,bet žinau ir priešingų atvejų..Sesuo dukrytę maitini iki 3 metų.Tai paskutinis vos ne pusmetis buvo mėginimai įvairiais būdais,kokius tik išgirdo..Galiausiai suveikė toks:atėjo toks dėdė į svečius,žaidė su mergaite,o išeidamas "išsinešė"papulius.Tai tas dėdė paskui dar labai ilgai buvo priešasNR1,nors prieš tai didelis draugas buvo smile.gif
3. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 02 10, 09:02)
Kaip saunu, kad be stresu sugebejote pabaigti maitinima, dziaugiuosi uz jus labai, sveikite greiciau... smile.gif
Tik va rasote, kad naktiniu valgymu buvo nebelike, o kaip jus tai padarete? <...>

Seniau jau apie tai rašiau:
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 11 09, 16:54)
<...>
Ot su naktiniais nebuvo problemų - tiesiog vienąkart (gal prieš kokį pusmetį, gal daugiau) pasakiau,kad "dabar naktimis pienuko nebebus" ir viskas, nuo tos minutės ir neprašė, nereikėjo thumbup.gif

Na, keliskart buvo, žinoma, nubudusi, sakydavo "mamyte, noriu pienuko", bet pasakydavau, kad nebėra, tai šiek tiek pasimuistydavo ir užmigdavo....

QUOTE(Julsita @ 2013 02 10, 09:25)
<...> Tai paskutinis vos ne pusmetis buvo mėginimai įvairiais būdais,kokius tik išgirdo..Galiausiai suveikė toks:atėjo toks dėdė į svečius,žaidė su mergaite,o išeidamas "išsinešė"papulius... <...>

Geeeras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 10 vasario 2013 - 10:21
Sveikos,
jungiuosi ir as i jusu buri smile.gif
Nutraukti maitinima nusprendziau tvirtai, nes jau paciai su sveikata ne kas. Isvargino amzinas neissimiegojimas, plauku slinkimas..
Maniskei mergytei pusantru metuku, dieniniu maitinimu atsisakem pries 3 ar 4 menesius. Tad liko vakarinis uzmiegant ir nakti - kiek nori. Galvoju, kad pirmiausia reiketu atimti tuos naktinius maitinimus, bet net neisivaizduoju, kaip ta padaryti. Nes jeigu tiesiog neduodu, meginu glostyt, niuniuot - tai prasideda isteriskas klykimas doh.gif Vietoj pieno gauti vandens ar arbatos taip pat atsisako g.gif Butu idomu isgirsti naudingu patarimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sampara @ 2013 02 12, 14:01)
Sveikos,
jungiuosi ir as i jusu buri smile.gif
Nutraukti maitinima nusprendziau tvirtai, nes jau paciai su sveikata ne kas. Isvargino amzinas neissimiegojimas, plauku slinkimas..
Maniskei mergytei pusantru metuku, dieniniu maitinimu atsisakem pries 3 ar 4 menesius. Tad liko vakarinis uzmiegant ir nakti - kiek nori.  Galvoju, kad pirmiausia reiketu atimti tuos naktinius maitinimus, bet net neisivaizduoju, kaip ta padaryti. Nes jeigu tiesiog neduodu, meginu glostyt, niuniuot - tai prasideda isteriskas klykimas  doh.gif Vietoj pieno gauti vandens ar arbatos taip pat atsisako  g.gif Butu idomu isgirsti naudingu patarimu  ax.gif

Draugė pasakojo,kad ir niekaip nesusitarė,neėmė nei vandens,nei arbatėlės,reikalavo krūtis ir viskas.Bet kadangi ji jau tvirtai buvo apsisprendus užbaigt maitinimą,tai nedavė ir viskas.Vaikinas isteriškai klykė,kol pervargęs užmigo. Naktį pabudo,negavo-vėl tas pat. Ir taip dvi naktis.Trečią,sakė jau neprireikė. O kita pažįstama sakė,kad taip visos savaitės prireikė
Atsakyti
Sveikos,

mums 1 metai ir 4 mėnesiai..Vis dažniau susimąstau nutraukti MP, bet abejoju..Bijau kas darysis...Nes vaikas tooookkkkssss papinčius, baisu..Žinau, kad man reikia tvirtai nuspręsti, bet..Iki balandžio-gegužės dar maitinti norėčiau, o vėliau jau tikrai imsiuos priemonių..
Juolab noriu pratinti miegoti atskirai, lovytėje, nes miegam kartu blush2.gif nuo gimimo..Tad kol nerišiu reikalo su MP, tol bandymai miegoti atskirai matysiu kaip ausis be veidrodžio doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 02 14, 11:22)
Sveikos,

mums 1 metai ir 4 mėnesiai..Vis dažniau susimąstau nutraukti MP, bet abejoju..Bijau kas darysis...Nes vaikas tooookkkkssss papinčius, baisu..Žinau, kad man reikia tvirtai nuspręsti, bet..Iki balandžio-gegužės dar maitinti norėčiau, o vėliau jau tikrai imsiuos priemonių..
Juolab noriu pratinti miegoti atskirai, lovytėje, nes miegam kartu blush2.gif nuo gimimo..Tad kol nerišiu reikalo su MP, tol bandymai miegoti atskirai matysiu kaip ausis be veidrodžio  doh.gif  mirksiukas.gif

Atsisakyti MP mums pavyko visai lengvai,o va miegojimo kartu vis dar niekaip schmoll.gif
Atsakyti