Uzejau papasakot ir as savo istorija
Kazkada, pries koki pusmeti, buvau ilindus i sita temuke ir paskaiciau, kaip viena mamyte rase, kad vis sakydavo vaikui pries nakti,kad pienuko nebera, kad vaikutis turi nakti ramiai miegoti ir nesikelti, nezadinti mamytes,tevelio ir kaimynu.. Kazkas tokio. Tada juokingai nuskambejo, bet istrigo atminty. Kadangi manes speneliu tepimai pipirais ar garstyciom visai nezavejo
, nusprendziau bandyti "burimo" technika:
dar turiu pasakyti, kad maniskiui jau tuoj 2metukai, tai jis daug ka labai gerai supranta. zodziu, nuejom pirma nakti miegoti (visada uzmigdavo su (.)), vietoj mp pasiuliau paskaityti knygute, o po to pasakiau, kad dabar uzgesinsiu sviesa ir abu miegosim. jis man sako : "niam". as paaiskinau, kad jis gere gere pienuka ir isgere visa, baigesi, nera.. paverke gal 5min, tada atsigule salia manes, pasivarte ir uzmigo. pirma nakti kelesi 2 kartus, viena karta verke trumpai, antra - tik pasedejo ir vel atsigule. sekancias dvi naktis kelesi tik po karta, bet jau nebeverke
zodziu, naktys dabar - pasaka
, nes visi miegam (anksciau keldavosi n kartu, labai reikedavo mp). su pietu miegeliu kiek sunkiau, kartais iki valandos neuzmiega, bet vis tiek galu gale nuluzta.
pirma savaite vis paprasydavo (.), bet as vel graziai paaiskindavau,kad nebera, duodavau ko nors atsigerti ar koki vaisiu, jogurta ir pamirsdavo
dabar eina antra savaite ir jau nebepraso (.) visiskai, pradejo geriau valgyti
.
dziaugiuosi, kad maitinau ilgai, bet galu gale pavyko susitarti graziai ir be asaru, nebuvo nei man, nei jam skausmingas sitas reikalas. manau, sulaukiau tinkamo laiko.
visoms mamytems sekmes ir stiprybes