Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas. 8-oji tema.

QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 10 17, 19:52)
Jei kr. būklė įprasta (nėra tvinkimo, tynimo, guzų) palik viską natūraliai savieigai.  4u.gif

Kaip ir viskas gerai. Tik po 4 dienu vienoj kruty jauciu kazkoki guziuka verysad.gif , kitoj viskas gerai. Lanai tikiuosi, kad savaime dings
Atsakyti
Sveiki,

Mano dukrytė (jai 11 mėn.) jau savaitė negeria mano pienuko dienom,valgo tik naktim.Bet turiu įtarimą, kad tuoj ir naktim nevalgys... Ir mano krūtys dar niekaip nesupranta, kad reikia gaminti pienuko mažiau. Dar ryte nieko, bet vakare jie būna pilni pieno... Vakar jau nusitraukiau šiek tiek, nes neiškenčiau skausmo. Jeigu nustotų ir naktim valgyt ar man nusitraukt po šiek tiek pienuko, ar palikti, kad pats dingtų? Bijau, kad nepasigaučiau mastito.
Ir kaip dėl tolesnio maitinimo mažylės? Reiktų jai duot pieno gėrimo vaikučiams nuo 1 metų, ar prie karvės pieno pratinti? Neįsivaizduoju ką daryt doh.gif
Atsakyti
Mazutee24
Susisiek tel. su mama-mamai. Aptarsit situaciją, ir sudėliosit visus taškus ant "i" mirksiukas.gif
http://www.pradzia.o...tacija-zindymas
Atsakyti
sveikos, mamos,
noriu patarimo. Baigiam valgyti MP. Jau para, kaip nedaviau papuko vaikeliui. Jis laikosi nblogai, mano viena krūtis taip pat nieko, o kita atrodo suplyš... Ką daryti? Ar imtis kažkokių priemonių, kad nskaudėtų, ar tiesiog laukti, kol savaime viskas praeis?
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2012 08 27, 20:47)
<...> tai manau,kad isgelbes darzelis,jau antra savaitele lankom...ir valgo ten gerai,ir miega, bet grizus namo, ojjjj kaip nusunkia  mama blink.gif

va va, pas mus tas pats doh.gif

Dukrytei 2 m. 1 mėn.

Vis dar maitinu MP (tik naktimis nebe).
Norėčiau jau nebemaitinti, nes pradėjom vesti į darželį, ten tenka užmigti be MP... Be to, dažnai pasiimti jos negaliu, o jei pasiima vyras ar močiutė - lekia namo ir ieško manęs, t.y. pienuko ( . ) ( . ) .... Ir šiaip jau kuo toliau, tuo daugiau nepatogumų sukelia...
Deja, kažkur skaičiau, kad nutraukti maitinimo negalima, kai vaikui yra koks pašalinis stresas... Pradėjo eiti į darželį, tada liga "pagavo". Beveik mėnesį sirgo, savaitė darželyje - ir vėl serga. Kai dabar ji serganti ir irzli, vis prašo pienuko - na, kaip gi galiu kategoriškai imt ir nutraukti? doh.gif verysad.gif

Ech, reikėjo tą padaryti vasaros pabaigoje, prieš vedimą į darželį... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 31 spalio 2012 - 22:17
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 10 31, 22:07)
Ech, reikėjo tą padaryti vasaros pabaigoje, prieš vedimą į darželį... verysad.gif

Manau nesulauksi tinkamo laiko, nes jei ne viena, tai kita bus.

As taip tempiau: vasara irgi rekomenduoja nenutraukt maitinimo. Paskui darzelis. Kai pripratom prie darzelio, pradejo dygti net sesi dantukai. As pradejau eiti i darba ir pamaciau, kad su sveikata ne kas darosi. Tad teko baigineti su maitinimu. Dar tik kelios dienos, bet labai daug rekimo ir pykimo. Nors pries tai jau valgydavom tik ryte ir vakare pries miega. Bet kas tris dienas jauciasi pagerejimas ir ejimas i prieki, tad ir tikiuosi kad jau greit nebesikankins ir pats ir teveliams duos atsipusti biggrin.gif

Sekmes visoms bandancioms nutraukti maitinima mirksiukas.gif Daug daug kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,noriu pasidalint savo patirtim nutraukiant maitinima mirksiukas.gif Panelei buvo 1,5 metuku ir MP buvo labai megiamas ir pavalgyt ir nusiramint ir siaip kaip nera ka veikti visais atvejais tik MP,jau galvojau,kad niekada nepaleis....Viena diena gavus drauges patarima, ant krutines angliuko pagalba nusipiesiau piktus veidukus,nuo to karto baigesi musu maitinimas,vis atnaujindavau piesinukus,panelyte pamatydavo ir jau prisiglausti nenorejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2012 11 02, 18:43)
Sveikos mamytes,noriu pasidalint savo patirtim nutraukiant maitinima mirksiukas.gif Panelei buvo 1,5 metuku ir MP buvo labai megiamas ir pavalgyt ir nusiramint ir siaip kaip nera ka veikti visais atvejais tik MP,jau galvojau,kad niekada nepaleis....Viena diena gavus drauges patarima, ant krutines angliuko pagalba nusipiesiau piktus veidukus,nuo to karto baigesi musu maitinimas,vis atnaujindavau piesinukus,panelyte pamatydavo ir jau prisiglausti nenorejo ax.gif

geras, nejau taip lengvai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pieva* @ 2012 10 31, 18:37)
sveikos, mamos,
noriu patarimo. Baigiam valgyti MP. Jau para, kaip nedaviau papuko vaikeliui. Jis laikosi nblogai, mano viena krūtis taip pat nieko, o kita atrodo suplyš... Ką daryti? Ar imtis kažkokių priemonių, kad nskaudėtų, ar tiesiog laukti, kol savaime viskas praeis?

pas mane tas pats blink.gif biskiuka bandyk rankom nusitraukti pienuko, dek kopusto lapa i liemenuka ant tos kruties ir paracetamolio isgerk-laikomes abi 4u.gif as nuo naktinio maitinimo jau bandau atpratint. diena be papulio jau istempiam.
Atsakyti
Mums labai sunkiai sekesi su vyresniuoju... Dabar bandau nutraukt ir su mazyliu... istempiam diena, nakti niekaip...
Atsakyti
pastebejau,kad mums labai neblogai veikia,jei spenelius patepu pipirais ar druska riebiau. tada eka,kad fuuu ir neima. po kiek laiko vel bando ir vel patrinu spenelius kuo nors. kazkaip taip tempiam. bet papuliai tai mano kencia del tinimo ir guzavimosi schmoll.gif vis nusitraukt biskiuka tenka
Atsakyti
patarkit kaip nakti nuimti maitinimus keliames buna , buna 2 ar 3 kart sykius per nakti , buna tik paniurzga ir vel uzmiega, bet kitus sykius klykia kaip skerdziamas , gyvenu siuo metu su tevais , nenoriu kad jis rektu ir prizadintu visus , neismanau ka daryti,uzmigti pats ismoko garstyciu pagalba, o nakti griebia ir patepta garstyciom, tinka biggrin.gif galiu kit kuo patepti, bet kas is to reks vistiek, hmm. gal vezime migdyti, bet visa nakti velgi nepatogu bus ten miegoti, bet gal nieko keliom naktim?pasupciau gal uzmigtu g.gif
mum 2 m beja
Atsakyti