mano drauge iki siol negali ziureti i piena....o esme buvo ta koseje...mama virdama siek tiek pasvilde...tai todel ji iki siol negeria jo...
o maniskis matydamas, kad geria tetis...vis papraso is stiklines...ir geria siek tiek...bet mes kol kas ir MP geriam laaaaaaaaaaaaaaabai daug:)
O mums 1,5m ir kuo lengviausiai atsisakėm pienuko nei vaikui streso nei man, čia kai kurių pasisakymai matau "blogas būdas" patepiau pipirais ir jis pamatęs susiraukė, pauostė ir nepatiko jo kvapas, liežuviu prilietė skonis išvis nepatiko, ir taip patikrino dar gal 20kartų (be ragavimo ir uostymo, tik ar vaizdas nepasikeitė ), vakare vėl tas pats ir vėl be jo užmigo, beje mes MP 3kart valgydavom prieš pietų miegą, vakaro miegą ir 5val ryte, ir kuo ramiausiai be verkimų, zyzimų, net pati nesitikėjau, taip jis vis tikrino dar gal 5dienas, bet jau mačiau, kad čia jam pramoga, pakelia ir imituoja, kad tuoj tuoj ragaus ir pradeda juoktis poto dar kelias dienas jam reikėdavo bent prisiliest, prieš užmiegant kišdavo ranką, bet ir tai pakeičiau paduodama savo ranką, tai va jau antra diena užmiega laikydamas mano ranką ir apsikabinęs O jam pienukas tikrai buvo dalis pasaulio, net nesitikėjau visko taip lengvai
QUOTE(vilka11 @ 2012 09 06, 13:48)
Sveiki,as irgi mintimis kol kas pratinu save prie busimo maitinimo nutraukimo ir vis save pagaunu ties mintimis, kad gal reiketu kartais duoti karves pieno paragauti,nes nors mums 1.5 m jau dar neesame gere karves pienuko, ragaujame tik kosese. Viena diena taip ir padariau, kad matytumete vaiko reakcija .... Jis ir purtesi , ir spjaudesi ir kratesi, zodziu nesitikejau, kad taip baisiai nepatiks . Daugiau turbut nesiulisiu. MP skonio jam niekas nepakeis . Beje mano pirmi du vaikai iki metu buvo maitinami Mp , o karves pieno jokiais budais nevalgo iki siol, nors yra jau dideli. Jiems tinka kefiras, varske, grietine, o nuo pieno kvapo purtosi, gal ir maziukui taip bus....
karves piena reikia skesti ir virinti.na manau,kad skonis ne toks kaip mamos pienas.mano vaikas negeria net misinio.supyliau i kose ,nezinau kaip toliau elgsiuos.
KAi mano dukrytei buvo ~ 1m8men patepiau (.) (.) viduriu lasiukais ir pasakiau , kad papukas neskanus pasidare, ji patikejo man ir net nepanoro paragauti
l
aba,patarkit ka duoti vaikui 1,4m vietoi mp? Misinuka ar pienuka karvytes,ar gana arbatyciu?
papasakosiu kaip nutraukineju maitinima,valgem mp dauk per para iki 20kartu budavo ,kad ir po 40min ,na panele didele jau su visais dantukais beveik,galvoju gana, siandien ryte atsikele isterijos daviau (,)(,) ,popiet vel reik liule- isterijos. pasitepiau druskyte daviau spjove siulau sako neee ,uzmigom ant ranku teko supuot,vis papraso :per diena, duodu patepta su druskyte sako neee,bet neverke nebera isteriju,vakaras einam miegot be asaru gulames duodu (,)(,) net neima,paimu panesioju ir miegam man labai padejo pasitept su druskyte,ziuresim kaip nakti bus,tikrai bijau reik stiprybes,kantrybes
aba,patarkit ka duoti vaikui 1,4m vietoi mp? Misinuka ar pienuka karvytes,ar gana arbatyciu?
papasakosiu kaip nutraukineju maitinima,valgem mp dauk per para iki 20kartu budavo ,kad ir po 40min ,na panele didele jau su visais dantukais beveik,galvoju gana, siandien ryte atsikele isterijos daviau (,)(,) ,popiet vel reik liule- isterijos. pasitepiau druskyte daviau spjove siulau sako neee ,uzmigom ant ranku teko supuot,vis papraso :per diena, duodu patepta su druskyte sako neee,bet neverke nebera isteriju,vakaras einam miegot be asaru gulames duodu (,)(,) net neima,paimu panesioju ir miegam man labai padejo pasitept su druskyte,ziuresim kaip nakti bus,tikrai bijau reik stiprybes,kantrybes
Maitinimo nutraikimas man atrode kazkoks baisus dalykas. Mazius vis traukia ir traukia diena nakti. Bandziau tik diena neduot. Vakare nesupranta,kodel neduodu.1,8 men tvirtai nusprendziau baigt su maitinimu. Sugalvojau spenelius patept pomidoru, nes ju nemegsta. dar pasakiau, "fu, kaka". Uzteko keleto kartu ir baiges mano vargai.O ir mazius nestresavo! Dabar tik ant ranku prasosi pries uzmiegant. Pasupuoju ir nuluzta. Nors nakti keldavosi po keleta kartu, tik pirma nakti tekdavo supuot. Neduodavau nieko gert. Veliau visa nakti ismiegodavo pats.
Nutraukusi maitinimo, neduodu nei karves pieno, nei misinuku. Geria sultis, arbata, vandeni. O pienisku produktu ir taip gauna.
Na tai stiprybes visoms mamytems!
Nutraukusi maitinimo, neduodu nei karves pieno, nei misinuku. Geria sultis, arbata, vandeni. O pienisku produktu ir taip gauna.
Na tai stiprybes visoms mamytems!
Atėjau pasiguosti. Mes valgom tik vakare ir nakti, bet tos naktys baigia mane pribaigti. Nebegaliu, reikia rašyti darbą ir neiišsimiegojimas negelbsti. Kiek bandau neduot rėkia, jei susitaiko su ta mintim tada miega šalia ir negaliu iškelt į lovytę. Bandysiu Jūsų būdus, pasitepti kuo nors, gal padės....
QUOTE(Parduotuke @ 2012 03 09, 23:29)
Mergaites, as ir noriu paprasyti jusu patarimo,kaip man nutraukti zindyma. O mano mergaitei 1 m. 2 men., diena stengiuosi jau neduoti, nuo kokiu 7 ryto iki 7 vakaro, bet daznai kisa rankas, drasko bliuskas jei prieina prie krutines ir jau kokia savaite taip. O vakare jau isviso zirzia, isterikuoja, stengiuosi visaip uzimti, viena vakara palikau seneliams vakare porai valandu, kad vis uzsiims, atpras nuo papulio, bet tas dvi valandas praverke, Vakare gulam su papuliu ir miegam visad prie papulio ir atsikeliam su papuliu, nes kitaip rekimai ir isterijos. Patarkit ka daryti
Papildyta:
Dar norejau pridurti, kad ji tokia jautri nuo gimimo, nes gime pridusus. Pastebejau, kad net vakarienes nevalgo, kad tik gautu pazindyti ir tas zindymas greiciau nusiraminimas, prabudineja kas 15-30 min. ir reikia jai papulio. Miega aisku su mumis.
Papildyta:
Dar norejau pridurti, kad ji tokia jautri nuo gimimo, nes gime pridusus. Pastebejau, kad net vakarienes nevalgo, kad tik gautu pazindyti ir tas zindymas greiciau nusiraminimas, prabudineja kas 15-30 min. ir reikia jai papulio. Miega aisku su mumis.
Siaubas, toks vaizdas, jog apie savo vaika skaityciau. Kartais netenku kantrybes ir norisi nutraukt maitinima. Bet zinau, kad pati vel kentesiu. Pries savaite operavo mano maziuke, tai para nezindziau. Galvojau, kad sprogs krutys. Nutraukt niekaip negalejau, nes vis salia dukryte prase papu, o jai negalmejo. Tai ir taip kartais blogai, ir taip blogai.
sveikos,
mums 9men.1 metuku noreciau nutraukti maitinima,nes pavargau nakti minimum 10 kart keltis.
o ar duodate nakti pagerti konors?
mums 9men.1 metuku noreciau nutraukti maitinima,nes pavargau nakti minimum 10 kart keltis.
o ar duodate nakti pagerti konors?
Mums tai labai nekas gaunasi su maitinimo nutraukimu. Suneliui 1,6 metuku, koki menesi palaipsniui nutraukinejau, gavosi labai gerai, be asaru, be isteriju, viskas savaime. Diena jau nebevalge, uzmigdavo supuojamas, pries nakties miegeli irgi. Likes buvo tik naktinis maitinimas.
Isskridome i siltus krastus savaitelei, na ir prasidejo-ten nevalge beveik nieko, isskyrus MP ir diena, ir nakti.
Grizus namo susirgo, karsciavo, atsisake ir gerti, ir valgyti, liko tik MP. Tai visa laime, nes butu teke gultis i ligonine ir lasinti skyscius. Pieno gamyba pas mane uzsivede kaip turi buti.
Dabar jau pasveiko, bet sekioja ir dienom prasineja, rubus plesia, kad uzmigtu be MP, niekaip nepavyksta. Tai ir nebezinau, kaip geriau, ar dar maitinti kuri laika ir tada baigineti, ar per daug jo nepaisyti ir baigti greiciau. Siai dienai man malonumo jau maza belike is tokio maitinimo, tik diskomfortas, krutys baisiai jautrios, vos ne kaip tik gimusi maitinant. Kaip manote?
Isskridome i siltus krastus savaitelei, na ir prasidejo-ten nevalge beveik nieko, isskyrus MP ir diena, ir nakti.
Grizus namo susirgo, karsciavo, atsisake ir gerti, ir valgyti, liko tik MP. Tai visa laime, nes butu teke gultis i ligonine ir lasinti skyscius. Pieno gamyba pas mane uzsivede kaip turi buti.
Dabar jau pasveiko, bet sekioja ir dienom prasineja, rubus plesia, kad uzmigtu be MP, niekaip nepavyksta. Tai ir nebezinau, kaip geriau, ar dar maitinti kuri laika ir tada baigineti, ar per daug jo nepaisyti ir baigti greiciau. Siai dienai man malonumo jau maza belike is tokio maitinimo, tik diskomfortas, krutys baisiai jautrios, vos ne kaip tik gimusi maitinant. Kaip manote?
QUOTE(zuikaa @ 2012 10 17, 19:39)
Noreciau jusu patarimo. Jau papuka valgydavom tik naktim, dabar kelios dienos jau naktim nebevalgom. ar reikia kazka daryti(nutraukineti) piena ar palikti ir jis savaime turi dingti?
Jei kr. būklė įprasta (nėra tvinkimo, tynimo, guzų) palik viską natūraliai savieigai.