QUOTE(vilka11 @ 2012 08 13, 14:01)
Sveiki, net malonu skaityti kaip jums sauniai pavyko atsisakyti pienuko
Manes si procedura dar vis laukia , vien pagalvojus kraupu darosi. As taip pamazu jauciu nutraukti maitinimo nesugebesiu, vien del tos priezasties, kad (.) ne vien maistas, bet tai dar ir geriausias draugas, nusiraminimo vieta ir pan. Pribega gurksi pageria ir ramu, pas mus tokiu papinejimusi net nesuskaiciuosi per diena, neduodu koncertas Zoziu su nerimu laukiu tos dienos kai teks atsisakyti (.) ir tiesiog nezinau kaip tai teks padaryti , kad maziau kentetu lialius, o tuo paciu ir mano psihika.
Tik neskubekit (nebent turit tam priezasti). Pajusit, kada jus ir jusu vaikiukas jau busit pasiruose. Man antrodo, kad pamazu nutraukti kaip tik yra geriau ir jums, ir mazyliui. Ne taip staigiai dingsta tas malonumas ir nusiraminimas. Nors cia, aisku, kiekvienos mamos pasirinkimas. Manes si procedura dar vis laukia , vien pagalvojus kraupu darosi. As taip pamazu jauciu nutraukti maitinimo nesugebesiu, vien del tos priezasties, kad (.) ne vien maistas, bet tai dar ir geriausias draugas, nusiraminimo vieta ir pan. Pribega gurksi pageria ir ramu, pas mus tokiu papinejimusi net nesuskaiciuosi per diena, neduodu koncertas Zoziu su nerimu laukiu tos dienos kai teks atsisakyti (.) ir tiesiog nezinau kaip tai teks padaryti , kad maziau kentetu lialius, o tuo paciu ir mano psihika.
As nepradejau nutraukineti tol, kol dukruzei nebuvo sueje 1.5metu. Tada ji jau pilnai valge ivairu maista. Ir buvo galima jai duoti visokiu vaisiu, dziuveseliu, sulciu ir tt.
Pradzioj viso labo pabandydavau atideti viena toki pavalgyma, kai pribega tik vienam gurksniui. Ar knygute imdavom skaityti, ar dziuveseli duodavau, ar obuolio skiltele - kazka, ka ji tuo metu labai megdavo. Atidedu keliom minutem - kartais pamirsdavo, kartais vel (.) prasydavo. Tada jau duodavau (.) Taip po truputi ir sumazinau iki 2 maitinimu per diena, ir 1-2 per nakti.
Sekmes jums.