QUOTE(Ga-aP @ 2013 01 09, 15:21)
Ir vasara buna sausiau, bet ziema ypac. T zona siek tiek blizga, bet labai nedaug. kazkada buvo pas mane MK konsultante, tai ji sake, kad mano oda labiau i normalia nei i misria. Man dabar tik kremo reikia, esu naudojusi velocity is MK, vasara, bet nelabai patiko, sausedavo vistiek skruostai. Amzius - 28.
Nelabai supratau kodėl naudojote Velocity sistemą, jeigu Jums pasakė, kad Jūsų oda labiau į normalią? Turėjote spuogelių labai daug? Ta sistema skirta spuoguotai jaunatviškai odai, Jums ir turėjo jaustis sausumas, nes jos sudetyje yra salicilo. O jei spuogelių neturėjote, arba tik vieną kitą, tada nelabai suprantu kodėl Jums ji buvo parinkta. Beje ką šiuo metu apskritai naudojate, kokia Jūsų priežiūra, sukonkretinkite. Esmė ta, kad jeigu naudojate labai nedaug priemonių ir ta priežiūra nėra reguliari tada pradžiai reikėtų pradėti naudoti Botanical effects sistemą, o paskui pereiti prie TimeWise sistemos, nes pagal metus ji būtų kaip ir geriau, bet gali ir per stipri būti. Tačiau nepasibandžius ir nematant negaliu nieko patarti gerai, nes paskui netiks. O Jūs bendraujate su savo konsultante, ji Jums parašo, paskambina? Galite su ja susitikti?