Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(sauleszuikis @ 2012 09 10, 10:57)

O ar jau bandėte naują "TimeWise Repair" sistemą? Man asmeniškau jau prieš savatę teko išmėginti, ji nereali.

O gal jau lietuviškai kur galima pasižvalgyt?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2012 09 16, 14:36)
O gal jau lietuviškai kur galima pasižvalgyt?

Galima apie šią sistemą pasiskaityti kompanijos puslapyje: http://marykay.lt/

Arba konkrečiau: http://ecatalog.mary...timewise_repair
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 16 rugsėjo 2012 - 14:15
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 09 16, 15:15)
Galima apie šią sistemą pasiskaityti kompanijos puslapyje: http://marykay.lt/

Arba konkrečiau: http://ecatalog.mary...timewise_repair

Ačiū. Kažin nuo kokio amžiaus galima naudot?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2012 09 16, 16:00)
Ačiū. Kažin nuo kokio amžiaus galima naudot?

Kam virš 45 m., bet paakių kremą manau galima ir anksčiau moterims pasiūlyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 09 15, 16:22)
blakstienu ir antakiu serumas  wub.gif  wub.gif buvau prisiauginus blakstienas ir po nuemimo vaizdelis buvo  baisus verysad.gif ir pradejau naudot seruma nu dbr blakstienos pasaka  wub.gif ilgos,ilgos ! dar ir tusas Lash Love nerealiausias man !!  4u.gif  4u.gif ir dar pagirsiu skysta pudryte,be jos neisivaizduoju savo kasdienybes ! lengvute,issilaiko visa diena !!  wub.gif  wub.gif

as irgi naudoju ta seruma, tikrai blakstienos pasidare ilgesnes, tankesnes smile.gif reik tik tusa nauja gera isigyt ir bus liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leglute @ 2012 09 18, 12:23)
as irgi naudoju ta seruma, tikrai blakstienos pasidare ilgesnes, tankesnes smile.gif  reik tik tusa nauja gera isigyt ir bus liuks smile.gif

pabandykit riecianti is Mary Kay thumbup.gif
Atsakyti
Gal atsirastu norinčių sudalyvauti makiažo pamokėlėje su profesionalios visažistės pagalba išmokti darytis sau makiaža? smile.gif
Atsakyti
Kas bandėt MK liniją su rūgštimi? pasidalinkit įspūdžiais...ar pastebimai mažėja inkštyrų,ar sutraukia poras,ar neišsausina odos ir t.t.?
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, kaip reikia naudoti veido valiklį formulė nr.2. (mišriai odai). Ant sausos odos ar ant vandeniu sušlapintos? Ar nusiprausus turi jaustis taip, lyg ne tik kad nenusiplovus odos, o ja dar labiau "suriebalavus"/padengus kažkokiu apsauginiu sluoksniu? g.gif
Ir dar gal gali kas pasakyt kokia spalva iš dabartinių apsaugėlių panašiausia į senąją apsaugėlę beige400 (mišriai/riebiai veido odai)? Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2012 10 05, 10:53)
Norėčiau sužinoti, kaip reikia naudoti  veido valiklį formulė nr.2. (mišriai odai). Ant sausos odos ar ant vandeniu sušlapintos? Ar nusiprausus turi jaustis taip, lyg ne tik kad nenusiplovus odos, o ja dar labiau "suriebalavus"/padengus kažkokiu apsauginiu sluoksniu? g.gif
Ir dar gal gali kas pasakyt kokia spalva iš dabartinių apsaugėlių panašiausia į senąją apsaugėlę beige400 (mišriai/riebiai veido odai)? Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Geriausiai prausiklį naudoti ant sudrėkintos odos pamasažuojant ir tokiu būdu paskirstant priemonę. Dėl pačio jausmo po prausiklio, tai galbūt Jūsų oda labaiu į riebumą, nes šis prausiklis tinka nei labai sausai nei riebiai odai, todėl ir jaučiamas toks jausmas, kad jis lyg ir liko ant odos padengęs ją plėvele. Realiai jis turi tokią savybę, pati naudojau (vakar kaip tik pabaigiau), bet mano oda labiau į sausumą. Man diskomforto nesijausdavo. Galbūt jis Jums nelabai tinka.

Dėl skysto makiažo pagrindo tai sunku patarti, nes identiško atspalvio nėra reikėtų pasibandyti, gal kažkiek panašesnis Beige 4, nors... Žodžiu jei pirksite nepabandžiusi rizikuojate nusipirkti ne tą atspalvį. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 05 spalio 2012 - 11:41
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 10 05, 12:40)
Geriausiai prausiklį naudoti ant sudrėkintos odos pamasažuojant ir tokiu būdu paskirstant priemonę. Dėl pačio jausmo po prausiklio, tai galbūt Jūsų oda labaiu į riebumą, nes šis prausiklis tinka nei labai sausai nei riebiai odai, todėl ir jaučiamas toks jausmas, kad jis lyg ir liko ant odos padengęs ją plėvele. Realiai jis turi tokią savybę, pati naudojau (vakar kaip tik pabaigiau), bet mano oda labiau į sausumą. Man diskomforto nesijausdavo. Galbūt jis Jums nelabai tinka.

Dėl skysto makiažo pagrindo tai sunku patarti, nes identiško atspalvio nėra reikėtų pasibandyti, gal kažkiek panašesnis Beige 4, nors... Žodžiu jei pirksite nepabandžiusi rizikuojate nusipirkti ne tą atspalvį. Sėkmės  mirksiukas.gif

Labai Jums ačiū, kad taip išsamiai ir operatyviai atsakėte 4u.gif
O sakykite per kiek laiko galima grąžinti/pakeisti kompanijai netikusį gaminį?
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2012 10 05, 12:49)
Labai Jums ačiū, kad taip išsamiai ir operatyviai atsakėte 4u.gif
O sakykite per kiek laiko galima grąžinti/pakeisti kompanijai netikusį gaminį?

galima pakeisti arba grąžinti prekę per 14 d. nuo pirkimo arba susitarus su konsultante ir vėliau. Realiai turėtų priimti, jei sakys, kad negalima tai tada kreipkitės į konsultantų centrą. Aišku produkto neturi būti mažiau nei pusė buteliuko.
Atsakyti