Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(egzotishka @ 2012 08 28, 22:51)
man nepatiko produktų sudėtis ir kai kurie kiti dalykai, apie kuriuos čia nekalbėsiu, nes ne tam ši tema skirta. negaliu parduoti to, kas nepatinka  schmoll.gif nors kelis produktus tebeturiu iki šiol, užsimerkiu į sudėtį  biggrin.gif nes naudoju retai.

o jei ne paslaptis, kokia sudedamoji dalis nepatiko?
Atsakyti
mineralinis aliejus, vazelinas, skystas parafinas, daugumoje produktų bent keli parabenai bei kiti ingredientai, o labiausiai nepatiko ilgas galiojimas...man nereikia kremo, kuris galioja 3m. nuo pagaminimo, ir bent du metus nuo atidarymo. tuo labiau, kai tų produktų per dieną naudoji ne vieną, o mažiausiai 4-5 ir dar du kartus. jei yra alternatyva natūralesnė, tuomet renkuosi ją. mirksiukas.gif
Atsakyti
As nebesu konsultante del dvieju priezasciu. Viena, mazesnes reiksmes, kaip jau ir buvo mineta del sudeties. Kol tuo nesidomejau, viskas buvo gerai. Nors dabar grizau i jau anksciau isbandyta tinklinio marketingo kompanija. Ten irgi nera naturalus produktai, bet man arciau sirdies, kokybe nenusileidzia, dar net geresne, o ir kainos zymiai priimtinesnes. Kaip vienam pristatyme esu girdejusi, jog MK yra antros kartos kosmetika, o as dirbu su trecios. Ketvirta karta, tai jau visa ekologiska ir naturali kosmetika.
Kitta priezastis, tai, jog uzsidare mano klienciu ratas. Pradzia buvo puiki, bet nepavyko gauti rekomendaciju..O tas ratelis liko labai mazas, nes pati dar jauna, drauges studentes ir jos neiperka tokiu produktu smile.gif
P.s. jei ka domina, tai dar turiu likuciu, labai noreciau parduoti nedidelem kainom, nes pas mane tik vieta uzima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shypsenyte: 28 rugpjūčio 2012 - 22:13
QUOTE(shypsenyte @ 2012 08 28, 23:12)
As nebesu konsultante del dvieju priezasciu. Viena, mazesnes reiksmes, kaip jau ir buvo mineta del sudeties. Kol tuo nesidomejau, viskas buvo gerai. Nors dabar grizau i jau anksciau isbandyta tinklinio marketingo kompanija. Ten irgi nera naturalus produktai, bet man arciau sirdies, kokybe nenusileidzia, dar net geresne, o ir kainos zymiai priimtinesnes. Kaip vienam pristatyme esu girdejusi, jog MK yra antros kartos kosmetika, o as dirbu su trecios. Ketvirta karta, tai jau visa ekologiska ir naturali kosmetika.
Kitta priezastis, tai, jog uzsidare mano klienciu ratas. Pradzia buvo puiki, bet nepavyko gauti rekomendaciju..O tas ratelis liko labai mazas, nes pati dar jauna, drauges studentes ir jos neiperka tokiu produktu smile.gif
P.s. jei ka domina, tai dar turiu likuciu, labai noreciau parduoti nedidelem kainom, nes pas mane tik vieta uzima..

na taip, kainos tai tikrai ne studentems doh.gif
o aisku cia ne i tema, bet kokioje dabar tinklinio marketingo kompanijoje dirbate?
Atsakyti
Atrasysiu as jums i AZ, o tai tuoj cia uzsipuls mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2012 08 29, 08:47)
na taip, kainos tai tikrai ne studentems doh.gif
o aisku cia ne i tema, bet kokioje dabar tinklinio marketingo kompanijoje dirbate?

Kodel gi ne? Ar studentes nenori buti grazios? Ir stengiasi, perka simtus kremu, o rezultatas nulio vertas. Susumuokit tu visokiu buteliuku kainas ir gausit dar daugiau nei mokat uz kokybiska Mary Kay sistema mirksiukas.gif Neturint pinigeliu siuo metu, visada galima prekes isigyti issimoketinai, dalimis smile.gif Netgi patinkanti kremuka ar sistema gauti nemokamai, dovanu! biggrin.gif

QUOTE(shypsenyte @ 2012 08 29, 08:49)
Atrasysiu as jums i AZ, o tai tuoj cia uzsipuls mane biggrin.gif

Nera ko pulti, na, bet jei jau kilo si mintis, tai ne be priezasties mirksiukas.gif Is tiesu, tai JUSU PROBLEMA, kad uzsidare ratelis, nutrauket veikla, neispardavet prekiu... O kad norit dabar pigiau parduoti, tai priestaraujate kompanijos filosofijai, kenkiate ivaizdziui, nupiginate kokybiska produkcija. Zinoma, jums pavyks, bet atminkite, viskas grizta bumerangu, turetumete gerbti praejusi gyvenimo etapa ir mokytis is klaidu...
Atsakyti
įdomiai pasisuko tema... Ypač pamąstyti verčia buvusių konsultančių pasisakymai...
QUOTE(Amour @ 2012 08 29, 07:36)
Kodel gi ne? Ar studentes nenori buti grazios? Ir stengiasi, perka simtus kremu, o rezultatas nulio vertas. Susumuokit tu visokiu buteliuku kainas ir gausit dar daugiau nei mokat uz kokybiska Mary Kay sistema  mirksiukas.gif Neturint pinigeliu siuo metu, visada galima prekes isigyti issimoketinai, dalimis  smile.gif Netgi patinkanti kremuka ar sistema gauti nemokamai, dovanu!  biggrin.gif
Nera ko pulti, na, bet jei jau kilo si mintis, tai ne be priezasties  mirksiukas.gif Is tiesu, tai JUSU PROBLEMA, kad uzsidare ratelis, nutrauket veikla, neispardavet prekiu... O kad norit dabar pigiau parduoti, tai priestaraujate kompanijos filosofijai, kenkiate ivaizdziui, nupiginate kokybiska produkcija. Zinoma, jums pavyks, bet atminkite, viskas grizta bumerangu, turetumete gerbti praejusi gyvenimo etapa ir mokytis is klaidu...

vuo bigsmile.gif. Štai ir agresyviojo marketingo ypatumai biggrin.gif
Ir ta nepamatuota euforija, atsieit įtaigūs išvedžiojimai ir jokių normalių, rimtų argumentų... Va, nuo tokių konsultančių/platintojų/pardavėjų reikėtų bėgti neatsigręžiant smile.gif.
Ir VISKAS GRĮŽTA BUMERANGU bigsmile.gif. Neužmirškite, buvę konsultantės, ir karminių dalykų rolleyes.gif
Bet jūs, Amour, taip pat to nepamirškite... ax.gif
Atsakyti
Kodel gi ne? Ar studentes nenori buti grazios? Ir stengiasi, perka simtus kremu, o rezultatas nulio vertas. Susumuokit tu visokiu buteliuku kainas ir gausit dar daugiau nei mokat uz kokybiska Mary Kay sistema  mirksiukas.gif Neturint pinigeliu siuo metu, visada galima prekes isigyti issimoketinai, dalimis  smile.gif Netgi patinkanti kremuka ar sistema gauti nemokamai, dovanu!  biggrin.gif
Nera ko pulti, na, bet jei jau kilo si mintis, tai ne be priezasties  mirksiukas.gif Is tiesu, tai JUSU PROBLEMA, kad uzsidare ratelis, nutrauket veikla, neispardavet prekiu... O kad norit dabar pigiau parduoti, tai priestaraujate kompanijos filosofijai, kenkiate ivaizdziui, nupiginate kokybiska produkcija. Zinoma, jums pavyks, bet atminkite, viskas grizta bumerangu, turetumete gerbti praejusi gyvenimo etapa ir mokytis is klaidu...

nu zinokit net nupurte nuo to Jusu posto!

PIRMAS DALYKAS! kokia studente,, kurios tevai gyvena kaime, ji nuomojasi baraka ir gauna apie 300 Lt stipendija gali pirkti tokia kosmetika? Gal Jums su matematika ne kas? toks zmogus turi pragyventi ant kruopu menesi.

ANTRAS DALYKAS! Is kur Jus zinoit kokia kosmetika as naudoju? As lygiai taip pat kaip ir Jus gerbiamoji esu MK ala grozio konsultante, nusipirkau startini rinkini grynai del saves, mamos ir seses, o ne del platinimo nerealiais kiekiais tiksl, taip kol kas man si kosmetika tinka, ziuresim kas bus toliau. Turiu nuostabu darba, kuri dievinu, uzdirbu ten pakankamai pinigu ir jauciuosi laiminga, man nereikia skaityti itaigiu knygu, isivelti i kazkokia nenormalia euforija ir net artimiausiems zmonems del didesnio pardavimo knisti prota.
Esu ne karta susidurusi su MK konsultantais, tai galiu pasakyti, kad juokas ima nuo tos ju euforijos ir uzsiburimo. Tik labai idomu ar pacios MK konsultantes nenaudoja kitu kompaniju produktu???

tai va Jums ir gris viskas bumerangu, jei dar siais laikais pradesite issimoketinai kosmetika kisti doh.gif siaubas kazkoks doh.gif aplamai Jus isivaizduojate kokia dabar ekonomine situacija?

ai ir dar pabaigai... o Jus savo mamai parduodate Mary Kay kosmetika su 40 proc. antkainiu??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JonVytė: 29 rugpjūčio 2012 - 09:07
QUOTE(Tasty @ 2012 08 28, 15:30)
O po to vėl reikia naudoti, ar efektas ilgalaikis?

Jei Jums pakaks poveikio, kuris bus po menesio galite nebenaudoti, bet jei norite tvirtu ir graziu blakstienu galite naudoti nuolat, tol kol pasieksite Jums norima rezultata wink.gif as pati tikrai neapsiribosiu menesiuku 4u.gif
Kaip ir sake viena lankytoja kiek auksciau apie ilgalaikiskuma dar negalime pasakyti, nes pacios bandome ir ziuresime kaip ilgai issilaiko rezultatai, bet is poveikio manau, kad turetu buti geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledokristaliukas: 29 rugpjūčio 2012 - 10:20
Is tiesu prajuokino pasisakymas del studenciu..Mano mama sios kosmetikos nepirko ir net nenaudojo vien del to, kad jai per brangu nors butu viska gavusi konsultanto kaina. Lygiai ta pati ar net dar geresni efekta galima pasiekti ir su zymiai pigesniais produktais. Vyresnes moterys susidomi, nes isivaizduoja, kad naudodamos isliks ilgai jaunos. Bent mano tokia patirtis buvo smile.gif
O kosmetikos kokybe, tuo jos isaukstinimu pradejau abejoti, kai per mokymus pasisukus kalbai apie naturalia kosmetika, direktore pasake, jog ji karves sudo sau ant veido neteps, geriau jau chemija. Tad nieko nuostabaus, kad cia taip uzsipuolamos merginos, kai prasideda kalbos apie sudeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2012 08 29, 11:18)
Is tiesu prajuokino pasisakymas del studenciu..Mano mama sios kosmetikos nepirko ir net nenaudojo vien del to, kad jai per brangu nors butu viska gavusi konsultanto kaina. Lygiai ta pati ar net dar geresni efekta galima pasiekti ir su zymiai pigesniais produktais. Vyresnes moterys susidomi, nes isivaizduoja, kad naudodamos isliks ilgai jaunos. Bent mano tokia patirtis buvo smile.gif
O kosmetikos kokybe, tuo jos isaukstinimu pradejau abejoti, kai per mokymus pasisukus kalbai apie naturalia kosmetika, direktore pasake, jog ji karves sudo sau ant veido neteps, geriau jau chemija. Tad nieko nuostabaus, kad cia taip uzsipuolamos merginos, kai prasideda kalbos apie sudeti smile.gif

kai kažkada čia kilo klausimas dėl MK, kaip natūralios ar ekologiškos produkcijos sertifikatų, paprašiau pažįstamos konsultantės, kad paklaustų kaip ten viskas yra pas savo direktorę. Ir ką - atsakymas: natūralios kosmetikos IŠ VISO NĖRA blink.gif doh.gif. Ir nesupratau - nekompetencija ar įžūlus melas, siekiant prigauti kokią naivuolę...
Atsakyti

Nu nesusilaikysiu, JUOKDARES jus su savo tokiais pasisakymais ir mastymu biggrin.gif turiu viena pazystama, kuri (beje irgi labai dievina MK nes gi daug kainuoja lotuliukas.gif ) isivaizduoja, jog jeigu kosmetika super brangi tai 8 pasaulio stebuklas yra biggrin.gifD nu grynai juokdares, i sudetis paziurekit ir pamatysit kad ta sudetis nelabai ir skiriasi nuo tu papigiasku, visokio "s" prikrautos, o mokate kelis kartus brangiau biggrin.gif ir dar aikcioja "oj kaip prabangu ir auksta kokybe" biggrin.gif linksma jusu naivuoliu postus skaityti biggrin.gif aciu uz demesi biggrin.gifD
Atsakyti