QUOTE(Amour @ 2012 08 29, 07:36)
Kodel gi ne? Ar studentes nenori buti grazios? Ir stengiasi, perka simtus kremu, o rezultatas nulio vertas. Susumuokit tu visokiu buteliuku kainas ir gausit dar daugiau nei mokat uz kokybiska Mary Kay sistema
Neturint pinigeliu siuo metu, visada galima prekes isigyti issimoketinai, dalimis
Netgi patinkanti kremuka ar sistema gauti nemokamai, dovanu!
Nera ko pulti, na, bet jei jau kilo si mintis, tai ne be priezasties
Is tiesu, tai JUSU PROBLEMA, kad uzsidare ratelis, nutrauket veikla, neispardavet prekiu... O kad norit dabar pigiau parduoti, tai priestaraujate kompanijos filosofijai, kenkiate ivaizdziui, nupiginate kokybiska produkcija. Zinoma, jums pavyks, bet atminkite, viskas grizta bumerangu, turetumete gerbti praejusi gyvenimo etapa ir mokytis is klaidu...
nu zinokit net nupurte nuo to Jusu posto!
PIRMAS DALYKAS! kokia studente,, kurios tevai gyvena kaime, ji nuomojasi baraka ir gauna apie 300 Lt stipendija gali pirkti tokia kosmetika? Gal Jums su matematika ne kas? toks zmogus turi pragyventi ant kruopu menesi.
ANTRAS DALYKAS! Is kur Jus zinoit kokia kosmetika as naudoju? As lygiai taip pat kaip ir Jus gerbiamoji esu MK ala grozio konsultante, nusipirkau startini rinkini grynai del saves, mamos ir seses, o ne del platinimo nerealiais kiekiais tiksl, taip kol kas man si kosmetika tinka, ziuresim kas bus toliau. Turiu nuostabu darba, kuri dievinu, uzdirbu ten pakankamai pinigu ir jauciuosi laiminga, man nereikia skaityti itaigiu knygu, isivelti i kazkokia nenormalia euforija ir net artimiausiems zmonems del didesnio pardavimo knisti prota.
Esu ne karta susidurusi su MK konsultantais, tai galiu pasakyti, kad juokas ima nuo tos ju euforijos ir uzsiburimo. Tik labai idomu ar pacios MK konsultantes nenaudoja kitu kompaniju produktu???
tai va Jums ir gris viskas bumerangu, jei dar siais laikais pradesite issimoketinai kosmetika kisti
siaubas kazkoks
aplamai Jus isivaizduojate kokia dabar ekonomine situacija?
ai ir dar pabaigai... o Jus savo mamai parduodate Mary Kay kosmetika su 40 proc. antkainiu???