Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 28, 11:52)
Kaip ir minejau kiekvienas zmogus turi savo pasirinkima. Siuo atveju Jusu yra toks, tad galiu tik pasveikinti ir palinketi sekmes, o asmeniskai man geriau geresni rezultatai, kad ir su nenaturalia produkcija. smile.gif

taip, turi turėti SAVO, o ne gamintojų ir platintojų brukamą pasirinkimą. Jei taip - viskas ok smile.gif
o dėl mano pasirinkimo - na, manęs tiesiog Marla paklausė, aš atsakiau. Niekam jo neperšu.
ir dar - gal neperskaitėte iki galo - man kai kurie rezultatai taip pat geresni su nenatūralia produkcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 28, 11:58)
taip, turi turėti SAVO, o ne gamintojų ir platintojų brukamą pasirinkimą. Jei taip - viskas ok smile.gif
o dėl mano pasirinkimo - na, manęs tiesiog Marla paklausė, aš atsakiau. Niekam jo neperšu.
ir dar - gal neperskaitėte iki galo - man kai kurie rezultatai taip pat geresni su nenatūralia produkcija smile.gif

gink dieve tikrai niekada nepersu zmonems, kad pirktu produkta blink.gif jei jam patinka prasau, jei ne tada niekada per prievarta nepirsiu smile.gif be to perskaiciau visa Jusu zinute ir maciau, kad naudojate ne tik naturalia kosmetika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledokristaliukas: 28 rugpjūčio 2012 - 11:06
ačiū už sudėtį, aš, kaip ir kava su citrina t.p,. domiuosi ja smile.gif o kiek laiko galioja tas serumas nuo atidarymo ir per kiek laiko (jei kasdien, kaip pagal instrukciją) susinaudoja?
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 28, 12:06)
gink dieve tikrai niekada nepersu zmonems, kad pirktu produkta blink.gif  jei jam patinka prasau, jei ne tada  niekada per prievarta nepirsiu smile.gif be to perskaiciau visa Jusu zinute ir maciau, kad naudojate ne tik naturalia kosmetika smile.gif

na, tą piršimą turiu galvoje netiesioginį, o tiesiog giriant produktą, nežinant apie jį nieko rimto arba tipo žinant ir "perdedant" bei pagražinant jo gaunamą efektą smile.gif. Labiau raginu pirkėjas neužkibti, nepasiduoti euforijai, nepatikėti stebuklais, o detaliai išsiaiškinti, kuo tas produktas toks ypatingas, ar nėra pigesnių, sveikesnių ir tiek pat arba ir labiau efektyvesnių.
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 08 28, 13:18)
ačiū už sudėtį, aš, kaip ir kava su citrina t.p,. domiuosi ja  smile.gif o kiek laiko galioja tas serumas nuo atidarymo ir per kiek laiko (jei kasdien, kaip pagal instrukciją) susinaudoja?

Nera uz ka smile.gif jo galiojimas yra 6mėn po atidarymo. Jei naudojama tik vakare, bet kasdien ir yra tepama abieju akiu blakstienos ir antakiai tai turi uztekti mazdaug 8savaitems. sunaudojimas priklauso nuo to ka ir kaip tepsite smile.gif nes reikia visai nedidelio kiekio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 28, 15:07)
Nera uz ka smile.gif jo galiojimas yra 6mėn po atidarymo. Jei naudojama tik vakare, bet kasdien ir yra tepama abieju akiu blakstienos ir antakiai tai turi uztekti mazdaug 8savaitems. sunaudojimas priklauso nuo to ka ir kaip tepsite smile.gif nes reikia visai nedidelio kiekio 4u.gif

O po to vėl reikia naudoti, ar efektas ilgalaikis?
Atsakyti
Norėčiau paklausti dėl drėkinančios gelinės kaukės. Ar tikrai ji verta dėmėsio? Tik norėčiau, kad atsakytų ne konsultantės, nes joms viskas stebuklinga mirksiukas.gif Gal kas bandė?
Atsakyti
As buvus konsultante, nutraukiu veikla, nes visgi neprilipo man produkcija, tai gal tiks mano nuomuone biggrin.gif Kauke is tikruju faina, jauciasi po jos, jog oda tikrai padrekinta. Duodavau klientem meginukus, tai irgi susidomedavo. nezinau ar tas toks malonus pjutis ir ilgiau naudojant islieka, nes as tik viena ar du kartus ja naudojau smile.gif
Atsakyti
aš t.p. buvusi konsultantė, naudojau šią kaukę kokius 5 kartus. tepdavau ją nakčiai ir palikdavau. iš tiesų, odą pridrėkina, bet kažkas labai stebuklingo (palyginus su kitomis drėkinančiomis kaukėmis), tai man nesijautė, bet tarkim, turiu atsiliepimų iš tų, kurioms virš 60m., tai sakė, jog labai pasijautė efektas, greičiausiai dėl to, kad tokių metų oda jau daugiau linkusi išsausėti ir prarasti drėgmę ax.gif
Atsakyti
merginos, o kodel esat buvusios konsultantes? ar kosmetika nepateisino jusu lukesciu ar nepatiko pats pardavimu principas?
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 08 28, 15:30)
O po to vėl reikia naudoti, ar efektas ilgalaikis?

Pačiai labai įdomu dėl efekto ilgalaikiškumo, pati dabar kaip tik šį produktą naudoju ir naudosiu kol sunaudosiu buteliuką, tada pasižiūrėsiu kiek toks efektas laikosi. Esmė ta, kad produktas tik neseniai atsirado, todėl visi jį tik dabar testuoja ir bando wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2012 08 28, 21:41)
merginos, o kodel esat buvusios konsultantes? ar kosmetika nepateisino jusu lukesciu ar nepatiko pats pardavimu principas?

man nepatiko produktų sudėtis ir kai kurie kiti dalykai, apie kuriuos čia nekalbėsiu, nes ne tam ši tema skirta. negaliu parduoti to, kas nepatinka schmoll.gif nors kelis produktus tebeturiu iki šiol, užsimerkiu į sudėtį biggrin.gif nes naudoju retai.
Atsakyti