Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 22:49)
As ir nesiginciju, kad ir amino rugsciu ir antioksidantu gausu daug kur, bet as kalbejau apie ingredientus ieinancius i serumo sudeti, o ne apie kazka kita.  Labai aciu, kad issamiai nupasakojate visus terminus, bet as nesu nei medike, nei chemike tad paaiskinti visa tai palieku zmonems ismanantiems sia sriti, o as galiu pasakyti tik kas ieina i konkretu gamini. be to as parasiau pagrindinius ingredientus, kurie yra akcentuojami visur, tad ir radote ta nuoroda, nors remiausi visai ne sia informacija.

Pilna sudetis yra ant pakuotes jei domina daugiau ingredientu prasom pasiimkite dezute ir pasiskaitykite, ten rasite pilna sudeti. siuo metu neturiu galimybes atskanuoti jums dezutes.
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 22:49)
As ir nesiginciju, kad ir amino rugsciu ir antioksidantu gausu daug kur, bet as kalbejau apie ingredientus ieinancius i serumo sudeti, o ne apie kazka kita.  Labai aciu, kad issamiai nupasakojate visus terminus, bet as nesu nei medike, nei chemike tad paaiskinti visa tai palieku zmonems ismanantiems sia sriti, o as galiu pasakyti tik kas ieina i konkretu gamini. be to as parasiau pagrindinius ingredientus, kurie yra akcentuojami visur, tad ir radote ta nuoroda, nors remiausi visai ne sia informacija.

rašydama, kad amino rūgščių ir antioksidantų yra daug kur, norėjau pasakyti, kad jei už šias medžiagas nėra svarbesnių, tuomet nereikalinga pirkti prabangių serumų.

aš taip pat ne chemikė ir ne medikė - tas nebūtina, norint turėti elementarų supratimą, kiek didesnį nei "kremukas nuostabukas, odytė švelnytė"

kad įsitikinti, kurie ingredientai yra pagrindiniai, būtina žinoti pilną sudėtį eilės tvarka. Tai, kas akcentuojama visur, randam ir mes, bet norisi žinoti nurašytą nuo dėžutės, PILNĄ sudėtį. To ir buvo prašyta naudojančių šią priemonę.

Papildyta:
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 23:05)
Pilna sudetis yra ant pakuotes jei domina daugiau ingredientu prasom pasiimkite dezute ir pasiskaitykite, ten rasite pilna sudeti. siuo metu neturiu galimybes atskanuoti jums dezutes.

ne, nu doh.gif
JEI TURĖČIAU, TAI IR PASISKAITYČIAU - negi tai sunku suprasti.
Na, bet ačiū
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 27, 23:14)
rašydama, kad amino rūgščių ir antioksidantų yra daug kur, norėjau pasakyti, kad jei už šias medžiagas nėra svarbesnių, tuomet nereikalinga pirkti prabangių serumų.

aš taip pat ne chemikė ir ne medikė - tas nebūtina, norint turėti elementarų supratimą, kiek didesnį nei "kremukas nuostabukas, odytė švelnytė"

kad įsitikinti, kurie ingredientai yra pagrindiniai, būtina žinoti pilną sudėtį eilės tvarka. Tai, kas akcentuojama visur, randam ir mes, bet norisi žinoti nurašytą nuo dėžutės, PILNĄ sudėtį. To ir buvo prašyta naudojančių šią priemonę.
Papildyta:

ne, nu doh.gif
JEI TURĖČIAU, TAI IR PASISKAITYČIAU - negi tai sunku suprasti.
Na, bet ačiū

nurasyti as galiu, bet tai yra vertimas is anglu kalbos, tad ir tiksliu terminu nerandama apibudinimui, o pats pirmas ingredientas yra vanduo.
Papildyta:
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 23:17)
nurasyti as galiu, bet tai yra vertimas is anglu kalbos, tad ir tiksliu terminu nerandama apibudinimui, o pats pirmas ingredientas yra vanduo.

O visu pirma jei zmogus nores suzinoti daugiau, tada jis ateis i susitikima ir dezutes gales tyrineti kiek tik nori. Konsultantai nera gydytojai ir tuo labiau negamina produkcijos patys, tad jie parduoda produkto veiksminguma, o ne ingredientus ir jiems nebutina zinoti visko atmintinai nuo a iki z. cia yra zmogaus teise rinktis. O su jumis as gincytis nenoriu ir tikrai nepradesiu 4u.gif Jus kaip matau esate nusiteikusi pries siuos gaminius tad cia Jusu teise rinktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledokristaliukas: 27 rugpjūčio 2012 - 22:31
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 23:20)
Papildyta:

O visu pirma jei zmogus nores suzinoti daugiau, tada jis ateis i susitikima ir dezutes gales tyrineti kiek tik nori. Konsultantai nera gydytojai ir tuo labiau negamina produkcijos patys, tad jie parduoda produkto veiksminguma, o ne ingredientus ir jiems nebutina zinoti visko atmintinai nuo a iki z. cia yra zmogaus teise rinktis. O su jumis as gincytis nenoriu ir tikrai nepradesiu  4u.gif Jus kaip matau esate nusiteikusi pries siuos gaminius tad cia Jusu teise rinktis smile.gif

nesupratau, koks vertimas? iš kokios kalbos į kokią? blink.gif kaip tai - rašo ant dėžutės, kad nežino, kaip apibūdinti? blink.gif
apibūdinimas būna kuo tiksliausias, nes sudėtis būna nurodyta pagal INCI

kad pirmas ingredientas vanduo, tai žinokit, kažkodėl nenustebinot lotuliukas.gif

apie konsultantus tai nesiplėskim - ne apie tai ši tema. Užtenka, kad aš žinau apie daugumos konsultantų visišką neišprusimą ir nekompetenciją. Apie ką su jais kalbėtis? Ir žinoti mintinai nebūtina, nors kai ką pageidautina. Tačiau būtina apibūdinti produkto veiksmingumą, ypač lyginant su kitų firmų analogiškais gaminiais, paaiškinti sudedamųjų dalių naudą, poveikį ir t.t. To jie man nepasakys. O tik dėžučių studijuot - na ne, laiko gal dėl tiek negaišiu. Tegul liks paslaptis to serumo sudėtis.

o ginčytis mums tiesiog nėra apie ką, todėl ir nesiginčysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 27 rugpjūčio 2012 - 22:52
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 27, 23:46)
nesupratau, koks vertimas? iš kokios kalbos į kokią? blink.gif kaip tai - rašo ant dėžutės, kad nežino, kaip apibūdinti? blink.gif

kad pirmas ingredientas vanduo, tai žinokit, kažkodėl nenustebinot lotuliukas.gif

apie konsultantus tai nesiplėskim - ne apie tai ši tema. Užtenka, kad aš žinau apie daugumos konsultantų visišką neišprusimą ir nekompetenciją. Apie ką su jais kalbėtis? Ir žinoti mintinai nebūtina, nors kai ką pageidautina. Tačiau būtina apibūdinti produkto veiksmingumą, ypač lyginant su kitų firmų analogiškais gaminiais, paaiškinti sudedamųjų dalių naudą, poveikį ir t.t. To jie man nepasakys. O tik dėžučių studijuot - na ne, laiko gal dėl tiek negaišiu. Tegul liks paslaptis to serumo sudėtis.

o ginčytis mums tiesiog nėra apie ką, todėl ir nesiginčysim smile.gif

kas tas INCI?
ko Jus taip pykstat?
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2012 08 28, 00:44)
1. kas tas INCI?
2. ko Jus taip pykstat?

1. www.google.lt
2. tai čia jūs taip sugalvojot
Kad nėra ko pykt. Greičiau juoktis iš to, kad tokia paslaptinga to serumo sudėtis ir kad pirmas ingrediantas - vanduo lotuliukas.gif. O šiaip tai dar labai keista, kaip jaunos moterys visai nemąsto, nei ką į burną deda, nei ką ant savo ar vaikų odos tepa. Tiesiog stebina sugebėjimas nematyti kosmetikos, farmacijos ir kitų gamintojų marketinginių triukų, nepasidomėti, kas gali būti panašaus efektyvumo, bet sveikiau ir žymiai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 15:35)
sio serumo sudetyje yra aminorugsciu, kurios maitina, gamina kiekvieno plauko pagrindinius komponentus - keratina ir proteina.
yra raudonojo dobilo ekstrakto, kuris yra puikiai zinomas, kad neutralizuoja laisvuosius radikalus trumpinancius plauko cikla.
taip pat yra tetrapeptidas-3 jis stiprina odos matrica. bet cia jau daugiau medicininiai terminai smile.gif

aciu, bet labai neissamiai atsaket i mano klausima, tiek info ir as pati radau, bet norejau suzinoti sio serumo sudeti, kuria raso ant pakuotes, nes pries nuspresdama ar verta pirkti si gamini uz tokia kaina noreciau zinoti smulkiau...

Gal kuri kita mergaite galetu parasyti sudeti? Be jokiu vertimu, tiesiog taip, kaip raso ant pakuotes: aqua, .... Galima ir i AZ jei nenorima viesinti gaminio sudeties. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 08 28, 08:40)
aciu, bet labai neissamiai atsaket i mano klausima, tiek info ir as pati radau, bet norejau suzinoti sio serumo sudeti, kuria raso ant pakuotes, nes pries nuspresdama ar verta pirkti si gamini uz tokia kaina noreciau zinoti smulkiau...

Gal kuri kita mergaite galetu parasyti sudeti? Be jokiu vertimu, tiesiog taip, kaip raso ant pakuotes: aqua, ....  Galima ir i AZ jei nenorima viesinti gaminio sudeties.  4u.gif

Man nesunku prasau :)Aqua,butylene glycol, acetyl tetrapeptide-3, trifolium pratense flower extract, betaine,sodium pca, hydroxyethylcellulose, serine, threonine, proline,arginine, glycine,alanine,lysine,glutamic, acid,sorbitol,propylene glycol,citric acid,sodium citrate, disodium edta,dextran,triethanolamine,diazolidinyl urea, methylparaben,propylparaben.
Prasau jei Jums tai pades. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 27, 18:25)
Tikriausiai klausiančiam įdomu, ne tik kiek ir kokių konservantų yra, bet ir kokiu eiliškumu surašytos medžiagos - tada galima spręsti apie tam tikrų medžiagų kiekį gaminyje.

QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 27, 23:46)

Kaip keista, kažkada dirbau su sveikatos centru notifikuojant ir sertifikuojant produktus kosmetikos. Bet INCI/ant buteliuko esantis ingredientų eiliškumas sąraše neatspindėjo realybės, kai buvo tikslinamas kai kurių ingredientų kiekis formulėje. Dabar tais sąrašais nebepasitikiu smile.gif

Beje, kavasucitrina, klausimas (nekimbu į plaukus) kokiai kosmetikai teikiate pirmenybę?
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2012 08 28, 10:28)
Kaip keista, kažkada dirbau su sveikatos centru notifikuojant ir sertifikuojant produktus kosmetikos. Bet INCI/ant buteliuko esantis ingredientų eiliškumas sąraše neatspindėjo realybės, kai buvo tikslinamas kai kurių ingredientų kiekis formulėje. Dabar tais sąrašais nebepasitikiu smile.gif

Beje, kavasucitrina, klausimas (nekimbu į plaukus) kokiai kosmetikai teikiate pirmenybę?

Puikiai pritariu Jums nes eiliskumas ne visada atspindi realybe. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 28, 09:54)
Man nesunku prasau :)Aqua,butylene glycol, acetyl tetrapeptide-3, trifolium pratense flower extract, betaine,sodium pca, hydroxyethylcellulose, serine, threonine, proline,arginine, glycine,alanine,lysine,glutamic, acid,sorbitol,propylene glycol,citric acid,sodium citrate, disodium edta,dextran,triethanolamine,diazolidinyl urea, methylparaben,propylparaben.
Prasau jei Jums tai pades. 4u.gif

na, pagaliau bigsmile.gif
kažkiek aiškumo yra, bet kai aš ne chemikė ir ne medikė, tai reikia ilgesnio laiko pasinagrinėti. Beje, išsiaiškinti įmanoma ir tikrai naudinga.
QUOTE(Marla @ 2012 08 28, 10:28)
1. Kaip keista, kažkada dirbau su sveikatos centru notifikuojant ir sertifikuojant produktus kosmetikos. Bet INCI/ant buteliuko esantis ingredientų eiliškumas sąraše neatspindėjo realybės, kai buvo tikslinamas kai kurių ingredientų kiekis formulėje. Dabar tais sąrašais nebepasitikiu smile.gif

2. Beje, kavasucitrina, klausimas (nekimbu į plaukus) kokiai kosmetikai teikiate pirmenybę?

1. na, tikiu, kad visko gali būti, bet nors kažkuo reikia pasitikėti ax.gif. Šiaip tai aš nei pati savimi nepasitikiu, tai ką jau apie kitus... biggrin.gif. Logiškai galvojant, tas eiliškumas gali būti tik "pagražintas" gamintojo, žodžiu - ant gaminio pakuotės gali būti kiek geresnis variantas, o realiai gali būti tik blogiau smile.gif

2. įvairiai. Kremai, makiažo valikliai, aliejinės kaukės plaukams - tik savo gamybos ir aišku, iš natūraliai kosmetikai leidžiamų medžiagų ir priedų, naudojant gerus (šalto spaudimo, nerafinuotus) aliejus, hidrolatus ir aktyvius priedus. Šampūnai, kondicionieriai, makiažo pagrindas, muilai, dušo želė - natūralios kosmetikos gamintojų. Dezodorantas - be aliuminio druskų. Plaukų dažai ne patys natūraliausi, bet be amoniako, rezorcinolio ir parabenų, su sertifikuotais ekologiškais ir natūraliais ingredientais. Lūpų blizgiai - natūralios kosmetikos gamintojų. Blakstienų tušas, plaukų lakas - ne natūralūs, eiliniai cheminiai. Tiesiog, apie tušą esu skaičiusi įvairių nuomonių ir supratau, kad su natūraliais kol kas susilaikysiu smile.gif. Plaukų lako esu pati išbandžiusi įvairaus, bet neradau gero netūralaus. Gal dar pasiseks smile.gif. Na, net nežinau, ką dar nepaminėjau...

Tiesiog laikausi nuostatos, kad jeigu įmanoma rasti cheminei kosmetikai kuo įmanoma natūralesnį atitikmenį, tai būtinai tuo pasinaudosiu smile.gif. Jei nerandu - ką gi, nesilaikysiu paranojiškai įsikabinusi natūralumo ir tik natūralumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 28, 11:19)
na, pagaliau bigsmile.gif
kažkiek aiškumo yra, bet kai aš ne chemikė ir ne medikė, tai reikia ilgesnio laiko pasinagrinėti. Beje, išsiaiškinti įmanoma ir tikrai naudinga.

1. na, tikiu, kad visko gali būti, bet nors kažkuo reikia pasitikėti ax.gif. Šiaip tai aš nei pati savimi nepasitikiu, tai ką jau apie kitus... biggrin.gif. Logiškai galvojant, tas eiliškumas gali būti tik "pagražintas" gamintojo, žodžiu - ant gaminio pakuotės gali būti kiek geresnis variantas, o realiai gali būti tik blogiau smile.gif 

2. įvairiai. Kremai, makiažo valikliai, aliejinės kaukės plaukams - tik savo gamybos ir aišku, iš natūraliai kosmetikai leidžiamų medžiagų ir priedų, naudojant gerus (šalto spaudimo, nerafinuotus) aliejus, hidrolatus ir aktyvius priedus. Šampūnai, kondicionieriai, makiažo pagrindas, muilai, dušo želė - natūralios kosmetikos gamintojų. Dezodorantas - be aliuminio druskų. Plaukų dažai ne patys natūraliausi, bet be amoniako, rezorcinolio ir parabenų, su sertifikuotais ekologiškais ir natūraliais ingredientais. Lūpų blizgiai - natūralios kosmetikos gamintojų. Blakstienų tušas, plaukų lakas - ne natūralūs, eiliniai cheminiai. Tiesiog, apie tušą esu skaičiusi įvairių nuomonių ir supratau, kad su natūraliais kol kas susilaikysiu smile.gif. Plaukų lako esu pati išbandžiusi įvairaus, bet neradau gero netūralaus. Gal dar pasiseks smile.gif. Na, net nežinau, ką dar nepaminėjau...

Tiesiog laikausi nuostatos, kad jeigu įmanoma rasti cheminei kosmetikai kuo įmanoma natūralesnį atitikmenį, tai būtinai tuo pasinaudosiu smile.gif. Jei nerandu - ką gi, nesilaikysiu paranojiškai įsikabinusi natūralumo ir tik natūralumo smile.gif

Kaip ir minejau kiekvienas zmogus turi savo pasirinkima. Siuo atveju Jusu yra toks, tad galiu tik pasveikinti ir palinketi sekmes, o asmeniskai man geriau geresni rezultatai, kad ir su nenaturalia produkcija. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledokristaliukas: 28 rugpjūčio 2012 - 10:52