Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 23, 17:28)
Zinokit bandau jau 4diena blakstienu ir antakiu seruma tai super!!!! thumbup.gif man jau jos israiskingesnes iskart atrodo nei, kad buvo anksciau. Isivaizduoju koks rezultatas bus po menesiuko blush2.gif  ax.gif kokie Jusu atsiliepimai ? smile.gif

Žinokit, merginos, tikrai geras produktas tas serumas. Naudoju jau daugiau nei menesį, aišku su pertraukomis, nes ne visada būdavo galimybė jį naudoti. Tai žinokit rezultatas yra wink.gif Blakstienos tikrai pailgėjo, ypatingai apatinės (tepu ir apatines blakstienas, nors instrukcijoje nenurodo, kad jas reikia tepti), apskritai blakstienos pasidarė šiek tiek tankesnės. Antakiams irgi super, nes kaip tik tas laikas, kai juos atauginėju, nes noriu keisti jų formą, tai tose vietose kur lėčiau augo plaukeliai serumas paskatino augimą. Tikrai nerealu. Rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 08 27, 09:50)
Žinokit, merginos, tikrai geras produktas tas serumas. Naudoju jau daugiau nei menesį, aišku su pertraukomis, nes ne visada būdavo galimybė jį naudoti. Tai žinokit rezultatas yra wink.gif Blakstienos tikrai pailgėjo, ypatingai apatinės (tepu ir apatines blakstienas, nors instrukcijoje nenurodo, kad jas reikia tepti), apskritai blakstienos pasidarė šiek tiek tankesnės. Antakiams irgi super, nes kaip tik tas laikas, kai juos atauginėju, nes noriu keisti jų formą, tai tose vietose kur lėčiau augo plaukeliai serumas paskatino augimą. Tikrai nerealu. Rekomenduoju!

Tikra tiesa smile.gif as pradejusi naudoti buvau skeptiska, bet dabar tikiu, kad rezultatai super smile.gif thumbup.gif juolab, kad ir kaina prieinama ir kiekis didesnis, nei kitu priemoniu tokio pat efektyvumo smile.gif
Atsakyti
O man įdomu kuo serumo efektyvumas skiriasi nuo paprasto ricinos aliejaus efektyvumo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 12:18)
Tikra tiesa smile.gif as pradejusi naudoti buvau skeptiska, bet dabar tikiu, kad rezultatai super smile.gif thumbup.gif  juolab, kad ir kaina prieinama ir kiekis didesnis, nei kitu priemoniu tokio pat efektyvumo smile.gif

Mastau ir as apie ta "stebuklinga" seruma blakstienom, bet dar stabdausi... Gal kuri galetumet nurasyti nuo etiketes sio serumo sudeti? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 27 rugpjūčio 2012 - 12:20
QUOTE(Tasty @ 2012 08 27, 12:36)
O man įdomu kuo serumo efektyvumas skiriasi nuo paprasto ricinos aliejaus efektyvumo?  blush2.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2012 08 27, 13:20)
Mastau ir as apie ta "stebuklinga" seruma blakstienom, bet dar stabdausi... Gal kuri galetumet nurasyti nuo etiketes sio serumo sudeti? Buciau labai dekinga  4u.gif

ir man žiauriai įdomu. Jau seniau ruošiausi klaust, bet... Turiu ne kokios patirties šioj temoj su klausimais biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 27, 13:55)
ir man žiauriai įdomu. Jau seniau ruošiausi klaust, bet... Turiu ne kokios patirties šioj temoj su klausimais biggrin.gif.

as irgi turiu cia tokios patirties biggrin.gif
bet Jus klauskit, Ledokristaliukas manau tikrai atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 08 27, 12:36)
O man įdomu kuo serumo efektyvumas skiriasi nuo paprasto ricinos aliejaus efektyvumo?  blush2.gif

Serumas asmeniskai man tikrai daug geresnius rezultatus suteike jau per pirma savaite 4u.gif Pati buvau bandziusi ricinos alieju ir nelikau suzaveta jo rezultatu smile.gif O man nuo serumo jau pirma savaite matosi, kad blakstienos ir tvirtesnes ir apimtis dideja ir jau truputi pailgejo smile.gif jei bus idomu pradejau fotografuoti blakstienas kol nebuvau naudojusi serumo ir nufotografuosiu po menesio naudojimo, nes taip rekomenduojama, kadangi rezultatai pasimato tik po menesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 15:21)
Serumas asmeniskai man tikrai daug geresnius rezultatus suteike jau per pirma savaite  4u.gif  Pati buvau bandziusi ricinos alieju ir nelikau suzaveta jo rezultatu smile.gif O man nuo serumo jau pirma savaite matosi, kad blakstienos ir tvirtesnes ir apimtis dideja ir jau truputi pailgejo smile.gif jei bus idomu pradejau fotografuoti blakstienas kol nebuvau naudojusi serumo ir nufotografuosiu po menesio naudojimo, nes taip rekomenduojama, kadangi rezultatai pasimato tik po menesio  4u.gif

Supratau, ačiū 4u.gif Individualu..
Tikiuosi, fotografuojate nedažytas, nes aš mačiau jau ir po mėnesio rezultatų, bet ten dažytos, tai aš esu iš tų, kurios skirtumo nemato biggrin.gif Nuotraukose jos man atrodo TIESIOG padažytomis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 08 27, 13:20)
Mastau ir as apie ta "stebuklinga" seruma blakstienom, bet dar stabdausi... Gal kuri galetumet nurasyti nuo etiketes sio serumo sudeti? Buciau labai dekinga  4u.gif

sio serumo sudetyje yra aminorugsciu, kurios maitina, gamina kiekvieno plauko pagrindinius komponentus - keratina ir proteina.
yra raudonojo dobilo ekstrakto, kuris yra puikiai zinomas, kad neutralizuoja laisvuosius radikalus trumpinancius plauko cikla.
taip pat yra tetrapeptidas-3 jis stiprina odos matrica. bet cia jau daugiau medicininiai terminai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tasty @ 2012 08 27, 15:29)
Supratau, ačiū  4u.gif  Individualu..
Tikiuosi, fotografuojate nedažytas, nes aš mačiau jau ir po mėnesio rezultatų, bet ten dažytos, tai aš esu iš tų, kurios skirtumo nemato  biggrin.gif  Nuotraukose jos man atrodo TIESIOG padažytomis  g.gif  biggrin.gif

Oj ne tikrai dazyti net nemeginu nes tikrai rezultato nesimatys smile.gif blakstienos visiskai nedazytos bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 15:35)
sio serumo sudetyje yra aminorugsciu, kurios maitina, gamina kiekvieno plauko pagrindinius komponentus - keratina ir proteina.
yra raudonojo dobilo ekstrakto, kuris yra puikiai zinomas, kad neutralizuoja laisvuosius radikalus trumpinancius plauko cikla.
taip pat yra tetrapeptidas-3 jis stiprina odos matrica. bet cia jau daugiau medicininiai terminai smile.gif
Papildyta:

Oj ne tikrai dazyti net nemeginu nes tikrai rezultato nesimatys smile.gif blakstienos visiskai nedazytos bus  4u.gif

Jei kas zinote seruma Revitalash, kurio kiekis 2,5ml., o kaina 350lt. Tai Mary Kay serumas lyginamas su juo, tik MK serumo kiekis 4,5ml., o kaina 150lt. super ar ne taip ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 27, 15:35)

visų pirma, čia nėra nei vieno medicininio termino schmoll.gif. Biologiniai, na, dar cheminiai.

visų antra,
- amino rūgščių yra tikrai labai daug kur, kad ir įvairiuose aliejuose, alavijo sultyse ir pan.
- Antioksidantų gausu įvairiuose augaluose, ne tik raudoname dobile. Be to, antioksidantų molekulės kiek per didelės kad pereitų epidermį ir neutralizuotų laisvuosius radikalus. Ir aplamai, ko gero daugiau būtų naudos iš amino rūgščių, gaunamų ne išoriškai, o su maistu.
- skambus išsireiškimas "odos matrica" yra tiesiog tarpląstelinė medžiaga - tai mukopolisacharidai, hialurono rūgštis, chondroitinsulfatas, baltymai ir proteoglikanai. Tetrapeptidas-3 yra baltymas, tai kažkuria dalimi stiprina tą matricą, bet tik dalinai (taip aš suprantu).

visų trečia, žmogus prašė pilnos sudėties, o nuorodą
http://kosmetikaman....g...&pages_id=6
gali ir pats internete susirasti. Tikriausiai klausiančiam įdomu, ne tik kiek ir kokių konservantų yra, bet ir kokiu eiliškumu surašytos medžiagos - tada galima spręsti apie tam tikrų medžiagų kiekį gaminyje.

tad, jei nesunku, gal galima pilną sudėtį 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 08 27, 18:25)
visų pirma, čia nėra nei vieno medicininio termino schmoll.gif. Biologiniai, na, dar cheminiai.

visų antra,
- amino rūgščių yra tikrai labai daug kur, kad ir įvairiuose aliejuose, alavijo sultyse ir pan.
- Antioksidantų gausu įvairiuose augaluose, ne tik raudoname dobile. Be to, antioksidantų molekulės kiek per didelės kad pereitų epidermį ir neutralizuotų laisvuosius radikalus. Ir aplamai, ko gero daugiau būtų naudos iš amino rūgščių, gaunamų ne išoriškai, o su maistu. 
- skambus išsireiškimas "odos matrica" yra tiesiog tarpląstelinė medžiaga - tai mukopolisacharidai, hialurono rūgštis, chondroitinsulfatas, baltymai ir proteoglikanai. Tetrapeptidas-3 yra baltymas, tai kažkuria dalimi stiprina tą matricą, bet tik dalinai (taip aš suprantu).

visų trečia, žmogus prašė pilnos sudėties, o nuorodą
http://kosmetikaman....g...&pages_id=6
gali ir pats internete susirasti. Tikriausiai klausiančiam įdomu, ne tik kiek ir kokių konservantų yra, bet ir kokiu eiliškumu surašytos medžiagos - tada galima spręsti apie tam tikrų medžiagų kiekį gaminyje.

tad, jei nesunku, gal galima pilną sudėtį 4u.gif

As ir nesiginciju, kad ir amino rugsciu ir antioksidantu gausu daug kur, bet as kalbejau apie ingredientus ieinancius i serumo sudeti, o ne apie kazka kita. Labai aciu, kad issamiai nupasakojate visus terminus, bet as nesu nei medike, nei chemike tad paaiskinti visa tai palieku zmonems ismanantiems sia sriti, o as galiu pasakyti tik kas ieina i konkretu gamini. be to as parasiau pagrindinius ingredientus, kurie yra akcentuojami visur, tad ir radote ta nuoroda, nors remiausi visai ne sia informacija.
Atsakyti