Laba diena,
Tai štai pasakoju ilgiau panaudojus Even complexion serumą- naujų dėmelių nuo saulės neatsirado, viena didoka, atsirandanti jau ankstyvą pavasarį, net atrodo pašviesėjusi. Porų nekemša.
Apskritai oda atrodo labai "išsivaliusi" pastaruoju metu, sumažėjo inkštirų, net tie bjaurūs, smulkūs juoduliukai. Susitraukė poros. Dėl odos švarumo negaliu visų laurų užkabinti vien tik MK kosmetikai, nes vasarą, tvyrant tokiai drėgmei ir karščiams, odos būklė ir savaime pagerėja, bet manau, kad MK savo indėlį irgi įdėjo
Labai džiaugiuosi prausikliu mišriai sausai odai, kadangi mėgstu praustis vandeniu ir nemėgstu pienelių, man laaabai patinka odos pojūtis po šio prausiklio. Netraukia, netempia odos, ji nerausta ir nešerpetoja. Liuks tiesiog.
Pradėjau paakių kremą- ekonomiškas, lengvai paskirstomas, lengva, maloni konsistencija, lengvai įsigeria, nelieka jokio lipnumo ar riebumo, tik malonus sudrėkintos odos jausmas, nedirgina akių.
Kol kas tiek
i | Šiame skyrelyje dalinamės atsiliepimais apie priemones. Su platinimu/darbu susiję klausimai čia nepageidaujami. |
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 20, 17:10)
Šiame skyrelyje dalinamės atsiliepimais apie priemones. Su platinimu/darbu susiję klausimai čia nepageidaujami.
o tai kur uzduoti toki klausima???????
as antra karta uzsisakau Miracle set oda tikrai labai atsigavus !! anskciau vis spuogais mesdavo- dbr koks vienas mazytis per 2vi savaites atsiranda mano draugas irgi tepasi - tai jo prasymu ir uzsakiau rinkini vel ( nors pati norejau isbandyti Botanical serija) jis sako- bet mano veidas tikrai grazesnis ir as matau pojucius ant savo odos ir ant jo ir pudryte mineraline- puiki !!! labai graziai dengia
QUOTE(Adora_ @ 2012 07 22, 00:22)
as antra karta uzsisakau Miracle set oda tikrai labai atsigavus !! anskciau vis spuogais mesdavo- dbr koks vienas mazytis per 2vi savaites atsiranda mano draugas irgi tepasi - tai jo prasymu ir uzsakiau rinkini vel ( nors pati norejau isbandyti Botanical serija) jis sako- bet mano veidas tikrai grazesnis ir as matau pojucius ant savo odos ir ant jo ir pudryte mineraline- puiki !!! labai graziai dengia
Smagu girdeti, kad ir vyrukams patinka si produkcija
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 07 05, 11:08)
Gal jau kas nors isbande seruma blakstienoms?
jau po 2 savaičių naudojimo, galiu pasakyti, kad serumas tikrai sustiprino ir pagausino mano blakstienas , dabar laukiu kada ir antakiai suvešės
QUOTE(Arsa @ 2012 07 28, 22:20)
jau po 2 savaičių naudojimo, galiu pasakyti, kad serumas tikrai sustiprino ir pagausino mano blakstienas , dabar laukiu kada ir antakiai suvešės
as esu prisiauginus blakstienasx,bet greitu laiku nusiimsiu.jau isigyjau sia priemone ir as nes manau,kad tikrai prireiks po blakstienu nuemimo...
QUOTE(Adora_ @ 2012 07 29, 18:04)
as esu prisiauginus blakstienasx,bet greitu laiku nusiimsiu.jau isigyjau sia priemone ir as nes manau,kad tikrai prireiks po blakstienu nuemimo...
tikrai Jums jos prireiks ir pamatysite kaip atsigaus blakstienos
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 01, 14:34)
tikrai Jums jos prireiks ir pamatysite kaip atsigaus blakstienos
as irgi ruosiuosi pirkti ta priemone blakstienoms, nes dabar esu su priaugintom, o kai nusiimsiu, manau tikrai pravers
dar norejau paklausti, o kaip kaunietes konsultantes atsiimate prekes? man sake, kad nera Kaune tokios kaip sandeliavimo vietos, taigi, jei nori, tai gali uz 20 Lt atvezti tiesiai i namus, bet sakyciau juk brangoka jei del keliu tik priemoniu uzsakinesi ...
QUOTE(JonVytė @ 2012 08 05, 00:26)
as irgi ruosiuosi pirkti ta priemone blakstienoms, nes dabar esu su priaugintom, o kai nusiimsiu, manau tikrai pravers
dar norejau paklausti, o kaip kaunietes konsultantes atsiimate prekes? man sake, kad nera Kaune tokios kaip sandeliavimo vietos, taigi, jei nori, tai gali uz 20 Lt atvezti tiesiai i namus, bet sakyciau juk brangoka jei del keliu tik priemoniu uzsakinesi ...
Kaunietes siuntinukus siunciasi arba tiesiai i namus 23lt. arba pas savo direktores i kabinetus tai sumoki uz atvezima 5lt
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 08 05, 11:38)
Kaunietes siuntinukus siunciasi arba tiesiai i namus 23lt. arba pas savo direktores i kabinetus tai sumoki uz atvezima 5lt
o jei direktore is kt. miesto, tai belieka tik siustis
noriu patapt kosultante, ale kazkaip nesigauna man