Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Adora_ @ 2012 07 01, 16:32)
Merginos,ka pasiulytumet dviem moteriskem 76metu? smile.gif susidomejo MK ir nezinau ka pasiulyt tokiam amziui.....  g.gif

Labai sunku aišku taip patarti, bet aš asmeniškai pasiūlyčiau TimeWise produktus sausai normaliai odai (prasusiklį ir jaunystę pratęsiančią emulsiją) bei kaukę su hialiuronu (jei oda sausesnė ir raukšlėta), o jei oda pigmentuota tada pasiūlyčiau, skaistinančią šviesinančią kaukę. Tokį variantą rekomenduoju, nes pati neseniai tokio amžiaus moteriai parinkinėjau veido odos priežiūros sistemą. Sėkmės. Aišku čia tik mano patarimai, gali jais ir nepasinaudoti, žiūrėk pati pagal situaciją. Gal ji iš vis norės tik kasdienės priežiūros, tada Botanical Effects siūlyk. Be to prieš parduodant duok išsibandyti produktus.
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 07 01, 18:21)
Labai sunku aišku taip patarti, bet aš asmeniškai pasiūlyčiau TimeWise produktus sausai normaliai odai (prasusiklį ir jaunystę pratęsiančią emulsiją) bei kaukę su hialiuronu (jei oda sausesnė ir raukšlėta), o jei oda pigmentuota tada pasiūlyčiau, skaistinančią šviesinančią kaukę. Tokį variantą rekomenduoju, nes pati neseniai tokio amžiaus moteriai parinkinėjau veido odos priežiūros sistemą. Sėkmės. Aišku čia tik mano patarimai, gali jais ir nepasinaudoti, žiūrėk pati pagal situaciją. Gal ji iš vis norės tik kasdienės priežiūros, tada Botanical Effects siūlyk. Be to prieš parduodant duok išsibandyti produktus.

o kuri kauke su hialiuronu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 07 01, 22:00)
o kuri kauke su hialiuronu? smile.gif

TimeWise drėkinanti maitinanti kaukė želė
Papildyta:
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 01, 16:35)
Kas bandet MK kremine pudra, ar patiko?  4u.gif Sako uztenka metams tubeles  g.gif

Sveika, šio produkto tikrai tiek užtenka, tačiau tai nuo daugelio dalykų priklauso, kaip ir su kuo ją tepsi, aš reguliaraiai kasdien ir pan. Man asmeniškai jos užtenka 7 mėn., mano mamai metams
Atsakyti
Kas bandet MK kremine pudra, ar patiko?  4u.gif Sako uztenka metams tubeles  g.gif

Sveiki man jau 6mėn kai naudoju ir dar daugiau kaip pusė yra, naudoju kasdien smile.gif
Atsakyti

Man taip pat uztenka 7men., o mano tetai uztenka beveik metams smile.gif
Atsakyti

Be to tai dar priklauso ir nuo to ar sausai/normaliai ar mišriai/riebiai odai skirta priemonė, nes jų konsistensija skiriasi.
Atsakyti
Merginos,kaip del prekiu grazinimo??? viena mergina nori pirkti pudra,pagrinda ir bijo prasaut su spalvom- jei netiktu grazintu.... ar galima taip????
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 07 02, 21:34)
Merginos,kaip del prekiu grazinimo??? viena mergina nori pirkti pudra,pagrinda ir bijo prasaut su spalvom- jei netiktu grazintu.... ar galima taip????

Drąsiai tai galima padaryti, jei tik yra pirktas produktas galima jį grąžinti ir pakeisti nauju tokiu pačiu arba tokiu kokiu nori kitu atitinančiu kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 02 liepos 2012 - 20:54
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 07 02, 11:24)
TimeWise drėkinanti maitinanti kaukė želė
Papildyta:
Sveika, šio produkto tikrai tiek užtenka, tačiau tai nuo daugelio dalykų priklauso, kaip ir su kuo ją tepsi, aš reguliaraiai kasdien ir pan. Man asmeniškai jos užtenka 7 mėn., mano mamai metams

QUOTE(ligiukss @ 2012 07 02, 12:21)
Sveiki man jau 6mėn kai naudoju ir dar daugiau kaip pusė yra, naudoju kasdien smile.gif

QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 07 02, 12:22)
Man taip pat uztenka 7men., o mano tetai uztenka beveik metams smile.gif

QUOTE(sauleszuikis @ 2012 07 02, 12:25)
Be to tai dar priklauso ir nuo to ar sausai/normaliai ar mišriai/riebiai odai skirta priemonė, nes jų konsistensija skiriasi.

ACIU visoms uz atsakymus, kaip supratau, uztenka 7-12men thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 01, 15:35)

prisidėsiu ir aš prie komentaru mirksiukas.gif aš naudojau lygiai metus viena tubele bigsmile.gif tepdavau na beveik kiekviena diena, išskirus gal savaitgalius bet nevisus wub.gif naudoju matini atspalvi mišriai/riebiai odai, išspaudžiu maždaug 1 cm juostele kremo ir tepu pirštais mirksiukas.gif manau, kas naudoja teptuka/kempinele išnaudoja greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2012 07 03, 07:56)
prisidėsiu ir aš prie komentaru  mirksiukas.gif aš naudojau lygiai metus viena tubele  bigsmile.gif tepdavau na beveik kiekviena diena, išskirus gal savaitgalius bet nevisus  wub.gif naudoju matini atspalvi mišriai/riebiai odai, išspaudžiu maždaug 1 cm juostele kremo ir tepu pirštais  mirksiukas.gif manau, kas naudoja teptuka/kempinele išnaudoja greičiau  4u.gif

Butent thumbup.gif tepant pirstukais apsaugeles isnaudojama daug maziau wink.gif ir graziau pasidengia smile.gif Taip pat pasildoma tarp pirstuku ir tipenimais dengiama odyte wink.gif igudus viskas vyksta labai greitai ir graziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 07 03, 11:58)
Butent thumbup.gif  tepant pirstukais apsaugeles isnaudojama daug maziau wink.gif ir graziau pasidengia smile.gif Taip pat pasildoma tarp pirstuku ir tipenimais dengiama odyte wink.gif igudus viskas vyksta labai greitai ir graziai  ax.gif

Nežinau, man tai ir su teptuku viskas super wink.gif
Atsakyti