Sveikutes, mane irgi domina si kosmetika, tik nesuprantu kur galeciau pamatyti gaminiu kainas?
QUOTE(Gretucka @ 2012 06 20, 12:33)
Sveikutes, mane irgi domina si kosmetika, tik nesuprantu kur galeciau pamatyti gaminiu kainas?
prasau
http://marykay.lt/
QUOTE(Gretucka @ 2012 06 20, 12:33)
Kainas visada gali pamatyti pas profesionalia konsultante ir tada tikrai zinosi, kad pitaikys tinkama produkta, nes tai atliekama pamokeliu metu
QUOTE(ligiukss @ 2012 06 19, 21:18)
Aš galiu pasakyti tikrai, kam patinka tas ir naudoja. O bandyti nieko nekainuoja, parduotuvių lentnos taip pat pilnos visko ir kiekviena prekė ar produktas randa vartotoją, bet juk nepuolam visko niekinti ir kišti savo nuomonės kitiems. Atsirenkam viską patys. O čia vis apie tą patį, bloga, pigi ir t.t. 1. nei mes visko iki galo žinom nei ką, nei tų ekologiškų, nei bio produkt ir sudėties iki galo nežinom. 2. Ir vėl pasikartosiu kiekvienas renkasi tai kas jam patinka ir tinka 3. Manau geriausia kalbėti čia apie produktus o ne apie sudėtis
Aį savo veido pasikeitimais labai patenkinta, ko ekiologiška produkcia man nepadarė nors išbandyta daug ir įvairių, tik gaila, kad pinigų niekas negrąžino jai netinka. O MK viską keičia
Aį savo veido pasikeitimais labai patenkinta, ko ekiologiška produkcia man nepadarė nors išbandyta daug ir įvairių, tik gaila, kad pinigų niekas negrąžino jai netinka. O MK viską keičia
1. kai ką žinom. Sertifikuota natūralia ar/ir ekologiška produkcija (ECOCERT, BDIH, NaTrue ir kt.) galima pasitikėt - nelengvai ir nepigiai gaunami tie sertifikatai, kad kažką falsifikuot ir rizikuot jų netekt. Tik va, kas yra bio produkt - nežinom
2. kartokitės - ir aš jau mažiausiai 5 kartus tą rašiau
3. . O jūs parduotuvėj perkat pvz. dešrytę ir kalbat tik kokia ji skani ir kaip gerai jaučiatės, jos pavalgius? Jus nedomina sudėtis, pvz., kad ta dešrytė pagaminta iš mechaniškai atskirtos mėsos (mėsos ir nuograndų nuo kaulų masė su sausgyslėmis ir kt.), kraujo plazmos, subproduktų (odos, pažandžių, uodegų ir pan.), aišku, ir natrio gliutamato - kaipgi be jo ir t.t.? . Jus nedomina tai, kad kaina neatitinka sudedamųjų dalių kainos ir kokybės?
Na, bet kiekvienas renkasi tai, kas jam patinka
QUOTE(Vezzo @ 2012 06 20, 21:44)
1. kai ką žinom. Sertifikuota natūralia ar/ir ekologiška produkcija (ECOCERT, BDIH, NaTrue ir kt.) galima pasitikėt - nelengvai ir nepigiai gaunami tie sertifikatai, kad kažką falsifikuot ir rizikuot jų netekt. Tik va, kas yra bio produkt - nežinom
3. . O jūs parduotuvėj perkat pvz. dešrytę ir kalbat tik kokia ji skani ir kaip gerai jaučiatės, jos pavalgius? Jus nedomina sudėtis, pvz., kad ta dešrytė pagaminta iš mechaniškai atskirtos mėsos (mėsos ir nuograndų nuo kaulų masė su sausgyslėmis ir kt.), kraujo plazmos, subproduktų (odos, pažandžių, uodegų ir pan.), aišku, ir natrio gliutamato - kaipgi be jo ir t.t.? . Jus nedomina tai, kad kaina neatitinka sudedamųjų dalių kainos ir kokybės?
ir as sakau, kad reikia ziureti ka tept ant saves ir ka valgyt reik ziuret..
o ne tik as valgau sveikai ir ekologiskai, o tepu bruda ant saves logikos jokios..
Tada nustokite kvėpuoti, turbūt namie neturite nei telefonų mobilių, nei interneto nei televozoriaus, o kaip kompiuteris bėkit nuo jo kuo greičiau jis ir kenkia. Žiūrim viską ir kontroliuojam viską
QUOTE(ligiukss @ 2012 06 20, 22:20)
Tada nustokite kvėpuoti, turbūt namie neturite nei telefonų mobilių, nei interneto nei televozoriaus, o kaip kompiuteris bėkit nuo jo kuo greičiau jis ir kenkia. Žiūrim viską ir kontroliuojam viską
nugi kartojatės, moterys. Jau bent kelis kartus buvo apie orą ir mobilius. Dar apie arklį ir vyžas tik vieną kartą tebuvo
Žodžiu. Vis galvoju, kad baigėm, bet ir vėl randu kažką tokio - rašyt bele rašyt. Jei nėra argumentų, galima ir patylėti - niekas gi neverčia pasisakinėt
Atsiliepimai apie Vit C
laukiu
laukiu
QUOTE(ligiukss @ 2012 06 21, 15:36)
Asmeniskai as pati naudoju ir man patinka, nes su juo sprendziu odos problemyte
Merginos,ka pasiulytumet dviem moteriskem 76metu? susidomejo MK ir nezinau ka pasiulyt tokiam amziui.....
Kas bandet MK kremine pudra, ar patiko? Sako uztenka metams tubeles