Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Vezzo @ 2012 06 03, 09:04)
Ir iš vis. Kadangi temoj radau info, kad MK sudėtyje naudojamas vazelinas, paklausiau aplamai, o ne jūsų konkrečiai - gal kas žinot, kaip čia taip išeina, kad brangioj kosmetikoj naudojama pigi sudedamoji dalis - vazelinas

Kad daug prašmatnių ir brangių ar vaistinėse parduodamų dermatologinių brand'ų naudoja vazeliną ar kitas pigias ir nenatūralias medžiagas, tačiau kainos jų gerokai prašoka ir MK ir vaistinėse parduodamą kosmetiką. Tai man rodos naujiena neturėtų tai būt.

QUOTE(Vezzo @ 2012 06 03, 19:42)
kam tą nuodingą chemiją ant savęs krautis?

O kuo ana nuodinga? Rr šiaip, odos ir funkcija tokia- apsauginė, tai ji nuo žalingo kosmetikos poveikio apsaugo ir kraują ir vidaus organus biggrin.gif O jei rimtai natūrali kosmetika nėra panacėja - kai kam ji suteikia mažesnį efektą ir tinka prasčiau nei ta cheminė nuodinga kosmetika. kiekvienas renkasi ką nori ir kas labiau prie širdies ar namie verdamą ar Kristianoj pirktą Dior kremą.

O į temą, ką tik įsigijau šį bei tą iš MK - žiūrėsiu kaip čia viskas bus, nes natūrali kosmetika per metus nepasiteisino. Na, šiaip dienai taip atrodo, tai mėginsiu kas bus dabar smile.gif
Įsigyta ir pabandyta: kūno losjonas- labai patiko ir prausiklis nedžiovina ir kol kas lyg geriau plauna nei gasulo molis. Dar liko damušt natūralių produktų likučiai iki kol pradėsiu naudot MK, o paskui jau stebėsiu ir laikui bėgant atsirinksiu kas prie ko geriau.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2012 06 14, 13:26)
Kad daug prašmatnių ir brangių ar vaistinėse parduodamų dermatologinių brand'ų naudoja vazeliną ar kitas pigias ir nenatūralias medžiagas, tačiau kainos jų gerokai prašoka ir MK ir vaistinėse parduodamą kosmetiką. Tai man rodos naujiena neturėtų tai būt.
O kuo ana nuodinga?  Rr šiaip, odos ir funkcija tokia- apsauginė, tai ji nuo žalingo kosmetikos poveikio apsaugo ir kraują ir vidaus organus biggrin.gif O jei rimtai natūrali kosmetika nėra panacėja - kai kam ji suteikia mažesnį efektą ir tinka prasčiau nei ta cheminė nuodinga kosmetika. kiekvienas renkasi ką nori ir kas labiau prie širdies ar namie verdamą ar Kristianoj pirktą Dior kremą. 

O į temą, ką tik įsigijau šį bei tą iš MK - žiūrėsiu kaip čia viskas bus, nes natūrali kosmetika per metus nepasiteisino. Na, šiaip dienai taip atrodo, tai mėginsiu kas bus dabar smile.gif
Įsigyta ir pabandyta: kūno losjonas- labai patiko ir prausiklis nedžiovina ir kol kas lyg geriau plauna nei gasulo molis. Dar liko damušt natūralių produktų likučiai iki kol pradėsiu naudot MK, o paskui jau stebėsiu ir laikui bėgant atsirinksiu kas prie ko geriau.

Butu idomu, kad pabandziusi savo pastebejimais pasidalintumete 4u.gif
Atsakyti
Laba,
girdėjau, kad yra kažkokia MK priemonė, padedanti panaikinti pigmentines dėmes.
Gal galite pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2012 06 14, 12:26)
- Kad daug prašmatnių ir brangių ar vaistinėse parduodamų dermatologinių brand'ų naudoja vazeliną ar kitas pigias ir nenatūralias medžiagas, tačiau kainos jų gerokai prašoka ir MK ir vaistinėse parduodamą kosmetiką. Tai man rodos naujiena neturėtų tai būt.
- - O kuo ana nuodinga?  Rr šiaip, odos ir funkcija tokia- apsauginė, tai ji nuo žalingo kosmetikos poveikio apsaugo ir kraują ir vidaus organus biggrin.gif O jei rimtai natūrali kosmetika nėra panacėja - kai kam ji suteikia mažesnį efektą ir tinka prasčiau nei ta cheminė nuodinga kosmetika. kiekvienas renkasi ką nori ir kas labiau prie širdies ar namie verdamą ar Kristianoj pirktą Dior kremą. 

- kol yra kas perka, tol ir naudoja. Kita vertus, jei naudotų normalias, kokybiškas medžiagas - beveik įsivaizduoju, kiek tada gaminys kainuotų blink.gif. Belieka naudoti vazeliną už 20 centų ir pasakoti, kad jis padaro stebuklą už 1000 litų biggrin.gif
- -oi, gal nepradedam - ilga pamoka gautųsi, o ir ne į temą. Vienintelė tiesa, beje, daug kartų išdiskutuota ir net aš jai pritariu - kiekvienas renkasi ką nori.

Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2012 06 17, 18:06)
Laba,
Gal galite pakomentuoti  ax.gif

Tikrai vertas demesio produktas:) naudojamas su kremais turincius filtrus ir keliatas mano pazistamu zmoniu naudoja:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vezzo @ 2012 06 17, 18:52)
- kol yra kas perka, tol ir naudoja. Kita vertus, jei naudotų normalias, kokybiškas medžiagas - beveik įsivaizduoju, kiek tada gaminys kainuotų blink.gif. Belieka naudoti vazeliną už 20 centų ir pasakoti, kad jis padaro stebuklą už 1000 litų  biggrin.gif
- -oi, gal nepradedam - ilga pamoka gautųsi, o ir ne į temą. Vienintelė tiesa, beje, daug kartų išdiskutuota ir net aš jai pritariu - kiekvienas renkasi ką nori.

O kažkas pasakojo, kad vazelinas daro stebuklus? Aš lyg nepastebėjau. Juolab nesiruošiau jums oponuoti, tik pastebėjau, kad daug garsaus vardo brandų, kurie yra mielai perkami daugybės vartotojų, naudoja toli gražu ne pačias brangiausias, natūraliausias ir kokybiškiausias medžiagas.
Ne, ne pamokų nereikia. aš tik kukliai su savo pastebėjimais- mane ant MK užkabino draugė, kadangi iš natūralios jokio žymesnio efekto negavau, o kažką naujo pamėginti pirštai niežtėjo tai ir mėginu.

Pagaliau išsitraukiau serumą Even complexion - naudojau tik porąkart ir ne su MK kremu ant viršaus, bet galiu parašyti pirmą įspūdį: susigeria labai lengvai ir greitai, oda tampa lygi, man panašu į praimerį net biggrin.gif Nors mano oda mišri ir jau vidurdienis- riebesnės zonos dar nė kiek neblizga. Pudra tepasi labai lengvai ir lygiai ir laikosi irgi puikiai. Tolimesniais įspūdžiais pasidalinsiu po kokio mėnesio.

Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2012 05 30, 16:03)
Medutis skirtas ne tik rankomis jis vadimas ypatingai drėkinantis naktinis kremas. Ir jis tikraitinka viskam smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2012 05 30, 17:01)
Ar galit imest to meducio nuoroda..nesuprantu apie kuri cia kalba visi  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(ligiukss @ 2012 05 30, 17:53)

QUOTE(Marla @ 2012 06 18, 12:58)
O kažkas pasakojo, kad vazelinas daro stebuklus?

taip, kažkas pasakojo, kad aukščiau minimas kremas ypatingai drėkina ir tinka tiesiog viskam, net ir kūdikiams. Toliau išvadas tenka daryti pačiai. Kadangi jo aprašyme nurodyta vazelinas ir vaškai, kaip medžiagos išsaugant ir atstatant drėgmę, tai matyt jos ir duoda tą didįjį efektą, dėl kurio taip giriamas kremas.

Beje, tarp kitko, vazelinas ant odos uždeda plėvelę, kuri neleidžia prarasti vandenį, tačiau per odą šalinami toksinai dėl tos pačios plėvelės negali pasišalinti ir nukeliauja į limfosistemą ar kepenis.

Betgi kiekvienas renkasi ką nori biggrin.gif

O MK gerbėjos ir konsultantės deja nesugeba apginti MK firmos gaminių gero vardo: kokybės, efektyvumo, naudos... Trūksta, trūksta "pasikaustymo"... Tegali išgirsti tik tiek: kremukas labai tiko odytei, ši kaukytė nuostabytė lotuliukas.gif Kompetencijos stoką, beje, pastebėjau ne tik čia, o ir bendraudama su konsultantėmis ir direktorėmis gyvai. O kokių "perliukų" yra tekę išgirsti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vezzo @ 2012 06 18, 15:12)
taip, kažkas pasakojo, kad aukščiau minimas kremas ypatingai drėkina ir tinka tiesiog viskam, net ir kūdikiams. Toliau išvadas tenka daryti pačiai. Kadangi jo aprašyme nurodyta vazelinas ir vaškai, kaip medžiagos išsaugant ir atstatant drėgmę, tai matyt jos ir duoda tą didįjį efektą, dėl kurio taip giriamas kremas.

Beje, tarp kitko, vazelinas ant odos uždeda plėvelę, kuri neleidžia prarasti vandenį, tačiau per odą šalinami toksinai dėl tos pačios plėvelės negali pasišalinti ir nukeliauja į limfosistemą ar kepenis.

O MK gerbėjos ir konsultantės deja nesugeba apginti MK firmos gaminių gero vardo: kokybės, efektyvumo, naudos... Trūksta, trūksta "pasikaustymo"... Tegali išgirsti tik tiek: kremukas labai tiko odytei, ši kaukytė nuostabytė lotuliukas.gif Kompetencijos stoką, beje, pastebėjau ne tik čia, o ir bendraudama su konsultantėmis ir direktorėmis gyvai. O kokių "perliukų" yra tekę išgirsti... doh.gif

Man patiko faktas, kad nera jokiu sertifikatu kuriuos galetu pateikti MK . Giliai nustebinta buvau g.gif
Atsakyti

Nežinau, nereik ironuzuot ir tiek persūdyt, nors aš, pripažinsiu, tiek niekad nesigilinau ir perliukų nežvejojau. Pažiūrėjau tą "medučio", nuorodą man konsultantė jo visiškai neakcentavo, bet įsivazduoju, kad jis skirtas tik lokaliems nusausėjusiems odos lopinėliams, kulnams ir alkūnėms, kas produkto anotacijoje parašyta ir kam jau 100 metų mamos ir močiutės tą vazeliną naudojo. Ir abejoju ar per suragėjusį ar ragėjantį sluoksnį kas nors šalinasi. Ten tiesiog mirusių ląstelių kapinynas biggrin.gif Panaudoji, paminkštėjo ir toliau gali keist produktą, ten niekur neakcentuojama, kad tepti didelius odos plotus.
Dėl kainos taip, sutinku, kad kaip tokiam produktui ji aukštoka.

P.S. MK, nei kokios kitos kosmetikos fanatų ir gerbėjų būriui nepriklausau, aklai neginu, tik išsakau ir savo nuomonę dėl vienos ar kitos pozicijos, ar tikslinuosi dėl tam tikros info, nes man tiesiog tai įdomu.

P.P.S. jau saulelė vakarop, o veidas vis dar matinis, kas labai džiugina
Atsakyti

Produktai patys uz save kalba thumbup.gif as su niekuo kitu odos neisigydau kaip tik su MK, nes esu linkusi i akne, tad produktais dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2012 06 17, 17:06)
Laba,
Gal galite pakomentuoti  ax.gif

aš kažkada buvau jau rašiusi, bet vėl pakomentuosiu butent savo potyrius. Turiu ir pigmentiniu dėmiu, ir strazdanu, ir naudojau ir ta esencija ir kartu kauke balinančia, tai periode nuo rudens iki pavasario tie visi negerumai veide ir taip pašviesėja, naudojant tuos produktus gal kiek ir pabala jie, bet kad visiškai panaikintu tai nea schmoll.gif kaip žinoma pavasario-vasaros laikotarpiu balinančiu priemoniu visai nepatariama naudoti. tai taip ir gyvenu su tais gėriais rolleyes.gif
Atsakyti
Aš galiu pasakyti tikrai, kam patinka tas ir naudoja. O bandyti nieko nekainuoja, parduotuvių lentnos taip pat pilnos visko ir kiekviena prekė ar produktas randa vartotoją, bet juk nepuolam visko niekinti ir kišti savo nuomonės kitiems. Atsirenkam viską patys. O čia vis apie tą patį, bloga, pigi ir t.t. nei mes visko iki galo žinom nei ką, nei tų ekologiškų, nei bio produkt ir sudėties iki galo nežinom. Ir vėl pasikartosiu kiekvienas renkasi tai kas jam patinka ir tinka smile.gif Manau geriausia kalbėti čia apie produktus o ne apie sudėtis
Aį savo veido pasikeitimais labai patenkinta, ko ekiologiška produkcia man nepadarė nors išbandyta daug ir įvairių, tik gaila, kad pinigų niekas negrąžino jai netinka. O MK viską keičia smile.gif
Atsakyti