Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2012 06 04, 10:52)
Jei jus taip puikiai viska zinot, tai ko dar klausinejat.

ne, nu... doh.gif
lotuliukas.gif
Reikės paklausti bendradarbių, draugų, namiškių - kažin aš tikrai taip nesuprantamai kalbu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 21:43)
As dabar jau jos pati laukiu, nusipirkau.. ir tikiuosi ir toliau naudodama nenusivilsiu..  4u.gif beja, bandysiu laikyt per nakti.. nes nebandziau per nakti.. jazmarija, jei nepatiks, tai labai nemuskit... paskutiniu metu daznai naudoju sia fraze, nes ziuriu mergaites nusiperka tai ta, tai ta pagal mano rekomendacijas.. gera konsultante buciau lotuliukas.gif ir buvau.. kazkada.. tik NEKENCIU siulyt zmonem per prievarta, ko prekyboje pvz reikalauja..

Amber,viskas ok su ta kauke 4u.gif su MB laikem per nakti smile.gif tai veideliai aksominiai smile.gif kazko daugiau dar nespejau pastebet 4u.gif
Atsakyti
Kas galit pasakyti apie naujus vasaros lakus, ir blizgius kaip jie laikosi?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2012 06 05, 10:53)
Kas galit pasakyti apie naujus vasaros lakus, ir blizgius kaip jie laikosi?

Lakai visai nieko o blizgiai siaip sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 06 05, 11:07)
Lakai visai nieko o blizgiai siaip sau smile.gif

Man tas žalias labai patiko spalva sakau vasarai būtu labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2012 06 05, 12:36)
Man tas žalias labai patiko spalva sakau vasarai būtu labai gražu smile.gif

Siaip laku visos spalvytes visai man patinka, nes visas turiu tai taip idomiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 06 03, 21:48)
taip, žinoma, mes visos susimokėm ir specialiai jus puolam  lotuliukas.gif  įdomumo dėlei pasakysiu, kad šiaip esu baigusi mediciną ir pagal specialybę esu gydytoja, ir dar šiuo metu studijuoju kosmetologiją, kurią kitais metais baigsiu. chemija domiuosi nuo mokyklos laikų, o kosmetinę chemiją ir medžiagotyrą studijavau dar pirmame kurse, ir dar jei taip įdomu egzaminą išlaikiau 9. jums tikrai reikia pasimokyti kultūros ir tolerancijos, nes vis komentuojat ne į temą  doh.gif atsakykit-ar per savo grožio pamokėles irgi reaguojate ir taip panašiai atsakinėjate, kai klientės klausia apie sudėtį?kenksmingumą?natūralumą?ar užduoda kitus provokuojančius jus klausimus. jus irgi siūlote joms nusipirkti vyžas, arklį?nesugebate atsakyti į klausimus nežeminant. jūs peršate nuomonę, kad visos, kurios nenaudoja MK yra kažkokios atsilikėlės ir pan. gėda, kad dirbate MK konsultante.

Mielai Jus pakviesiu i pamokele,ir leisiu spresti apie mano profesionaluma.Sunku israsti dvirati is naujo,ir jei jau studijavot ir tiek moketes tai turetumet zinoti kad kosmetologijos salone ir kosmetika toli grazu nenaturali.Ir tas ramuneles ir alavijus neuzdesi ant sausos odos,reikes ir vandenuko ir aliejuko,taip kad ir juos sujungt reikes.Vienas ka pastebejau buvo minimas tik vazelinas ir tada kokia kremo kaina butu.Kas gincyjo kad to vazelino nera tame kreme ? Nei viena,bet tai viena is daugelio (!!!) sudetiniu daliu. Bet tikriausiai ir kitos jums neitiks.Kosmetikos salone pardavinejama kosmetika tik is vieno ingrediento ? Jei jau skaiciuojat tai skaiciuokit viska,o kitaip tai yra maksimos bananai.Ir tos konsultantes cia ne prie ko.Jei zmogus ruko,desras valgo,ar dar prie fabriko dumijancio gyvena,tai ka jau jam pakenks kiek ten procentu per oda pakliunanciu medziagu ? 70 % ? Neturiu grazios odos nuo prigimimo,negaliu gerais genais pasigirti,bet zinau kad moku save prisiziuret.Ir kad kosmetika Mary Kay yra profesionali ar naturali,apie tai nebuvo niekur nei mano nei kitos rasyta.Si kosmetika skirta moteriai kasdienai namuose.Tokia kaip dermabrazija atliekama salonuose kitu budu,o sios firmos siuloma butent namuose paciai ( !) pasidaryt. Kaina salone vienam kartui procedura 89 eurai,Mary Kay 57 ,maziausiai pusei metu ,ar metams ,jei karta per savaite bus daroma. Ir nereiktu vartyt ,kaip kad mes jau cia raganos,o kitos tokios vargses uzpultos.Nes lygiai taip pat galima pasakyt,kad jau mes tokios atsilikusios ir butinai reikia karta per menesi kam nors ibegt ir susukti,na ka jus " vazelinas " .Sapnuosis jis man tuoj.Mes mokomes sudetis,nereikia panikuot tik del to.Ir jei kazkam is jusu netinka,tai ok.Man puikiai tinka si kosmetika.Naudoju keli metai.Paprastai keiciu kosmetika kas 4-5 metai,ka po to rinksiuos dar nezinau.Bet faktas,kad jokiu tipo naturaliu.Bet tai spresiu pati.Ir leiskit pacioms moterims,kurios jau vartoja ar nori vartoti ir si sprendima pacioms padaryti
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 06, 01:36)
Mielai Jus pakviesiu i pamokele,ir leisiu spresti apie mano profesionaluma.Sunku israsti dvirati is naujo,ir jei jau studijavot ir tiek moketes tai turetumet zinoti kad kosmetologijos salone ir kosmetika toli grazu nenaturali.Ir tas ramuneles ir alavijus neuzdesi ant sausos odos,reikes ir vandenuko ir aliejuko,1. taip kad ir juos sujungt reikes.Vienas ka pastebejau buvo minimas tik vazelinas ir tada kokia kremo kaina butu.2. Kas gincyjo kad to vazelino nera tame kreme ? Nei viena,bet tai viena is daugelio (!!!)  sudetiniu daliu. Bet tikriausiai ir kitos jums neitiks.3. Kosmetikos salone pardavinejama kosmetika tik is vieno ingrediento4. Jei jau skaiciuojat tai skaiciuokit viska,o kitaip tai yra maksimos bananai.Ir tos konsultantes cia ne prie ko.5. Jei zmogus ruko,desras valgo,ar dar prie fabriko dumijancio gyvena,tai ka jau jam pakenks kiek ten procentu per oda pakliunanciu medziagu ? 70 % ? Neturiu grazios odos nuo prigimimo,negaliu gerais genais pasigirti,6. bet zinau kad moku save prisiziuret.7. Ir kad kosmetika Mary Kay yra profesionali ar naturali,apie tai nebuvo niekur nei mano nei kitos rasyta.Si kosmetika skirta moteriai kasdienai namuose.Tokia kaip dermabrazija atliekama salonuose kitu budu,o sios firmos siuloma butent namuose paciai ( !) pasidaryt. Kaina salone vienam kartui procedura 89 eurai,Mary Kay 57 ,maziausiai pusei metu ,ar metams ,jei karta per savaite bus daroma. Ir nereiktu vartyt ,8. kaip kad mes jau cia raganos,o kitos tokios vargses uzpultos.Nes lygiai taip pat galima pasakyt,kad jau mes tokios atsilikusios ir butinai reikia karta per menesi kam nors ibegt ir susukti,na ka jus " vazelinas " .Sapnuosis jis man tuoj.9. Mes mokomes sudetis,nereikia panikuot tik del to.Ir jei kazkam is jusu netinka,tai ok.Man puikiai tinka si kosmetika.Naudoju keli metai.Paprastai keiciu kosmetika kas 4-5 metai,ka po to rinksiuos dar nezinau.10. Bet faktas,kad jokiu tipo naturaliu.Bet tai spresiu pati.11. Ir leiskit pacioms moterims,kurios jau vartoja ar nori vartoti ir si sprendima pacioms padaryti

na, kad jums patinka tas pats per tą patį, tai pratęsiam smile.gif.
Bandau replikuoti pajuodintas vietas.

1. vanduo, o dažniausiai daug brangesnis už vandenį hidrolatas su aliejais natūralioje kosmetikoje jungiamas su emulsikliais, pagamintais iš alyvuogių, palmių aliejaus, iš kviečių glikozidų ir kt. Kai kuriais atvejais, naudojant emulsuojančių savybių turinčius sviestus, emulsiklio visai nereikia.

2. Kad vazelino nėra niekas neginčijo, lygiai taip pat niekas nepasidalino žiniomis, kuo tokia pigi medžiaga yra stebuklinga ir kaip įtakoja bendrą gaminio kainą.

3. Kosmetika iš vieno ingrediento? O kas taip sakė? unsure.gif

4. Ir vėl bananai doh.gif. O skaičiuoti viską tai labai norėjau, bet kad jūs man nepadėjot. Jūsų minėtas ekstraktas ir arbatmedis (čia turėta galvoje EA?) kiek brangesnės medžiagos, bet kosmetikoje naudojamos itin mažais kiekiais. Kainas galiu surašyti, bet kad iš to jokios naudos.

5. Pakenks. Bet kiekvieno teisė rinktis.

6. Jūs šaunuolė smile.gif. Bet tikrai yra ir daugiau tokių šaunuolių, net ir nenaudojančių MK.

7. Tikrai praeitose temose buvo bandyta meluoti, kad MK kosmetika ir kad natūrali, ir kad ekologiška, ir kad sertifikuota... Tiesa, rašėte ne jūs.

8. Raganom paprastai vadinamos tos, kur žoleles visokias verda bigsmile.gif. Jus pavadinčiau agresyviomis pardavėjomis. Kartais ne visai mandagiomis ir kultūringomis rolleyes.gif. Ir ne visai išmanančiomis, nelabai kvalifikuotomis ir nelabai patikimomis.

9. Tai daug kas mokosi - vienokiais ar kitokiais būdais. Dabar tik noro turėk...

10. Ir kam taip kategoriškai? Aš, pvz., niekada nesakiau ir nesakysiu, kad naudosiu TIK natūralią kosmetiką.

11. Visada leidom, leidžiam ir leisim smile.gif. Ar jūs čia matėte kitų nuomonių? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vezzo: 06 birželio 2012 - 08:26
Merginos papasakokit man apie botanical riebiai odai jos ypatumai ir skirtumai nuo f-2?
Atsakyti
aš jau maniau, kad baigėme diskusiją, pasirodo ne. ir vėl maximos bananai lotuliukas.gif žodžiu nematau prasmės ginčytis. Jei norite lyginti MK pagal sudėtį, veiksmingumą ir pan., tai lyginkite ją su kita panašia kosmetika, kaip kažkur buvo minėta-Estee Lauder, Chanel ir t.t. nes lyginti dvi skirtingas koncepcijas-t.y. sintetinę su natūraliais priedais ir natūralią yra tas pats, kaip lyginti jūsų pamėgtus maximos bananus ir bananus, kuriuos nusiskyniau džiunglėse. Jūsų nuostabai-yra visokių grožio salonų. nuvažiuokite į UK, pamatysite salonus, kur dirbama tik su organine kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2012 06 06, 10:45)
Merginos papasakokit man apie botanical riebiai odai jos ypatumai ir skirtumai nuo f-2?

Vat dabar kaip tik laukiu kaukytes tad palyginsiu poveikius ir pojucius wink.gif Nes turejau 3f. kaukyte tai paziuresiu kas sioje yra idomaus;) galesiu pasidalinti pastebejimais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2012 06 07, 15:41)
Lauksim žinių smile.gif

Katik isbandziau "Botanical" riebios odytes kaukyte 4u.gif kaip ir zadejau pasidalinu pojuciais smile.gif Labai didelio skirtumo nuo senuju kaukyciu nepajutau, bet odyte jauciasi maloniai thumbup.gif
Atsakyti