QUOTE(liutmerge @ 2012 06 06, 01:36)
Mielai Jus pakviesiu i pamokele,ir leisiu spresti apie mano profesionaluma.Sunku israsti dvirati is naujo,ir jei jau studijavot ir tiek moketes tai turetumet zinoti kad kosmetologijos salone ir kosmetika toli grazu nenaturali.Ir tas ramuneles ir alavijus neuzdesi ant sausos odos,reikes ir vandenuko ir aliejuko,
1. taip kad ir juos sujungt reikes.Vienas ka pastebejau buvo minimas tik vazelinas ir tada kokia kremo kaina butu.
2. Kas gincyjo kad to vazelino nera tame kreme ? Nei viena,bet tai viena is daugelio (!!!) sudetiniu daliu. Bet tikriausiai ir kitos jums neitiks.
3. Kosmetikos salone pardavinejama kosmetika tik is vieno ingrediento ?
4. Jei jau skaiciuojat tai skaiciuokit viska,o kitaip tai yra maksimos bananai.Ir tos konsultantes cia ne prie ko.
5. Jei zmogus ruko,desras valgo,ar dar prie fabriko dumijancio gyvena,tai ka jau jam pakenks kiek ten procentu per oda pakliunanciu medziagu ? 70 % ? Neturiu grazios odos nuo prigimimo,negaliu gerais genais pasigirti,
6. bet zinau kad moku save prisiziuret.
7. Ir kad kosmetika Mary Kay yra profesionali ar naturali,apie tai nebuvo niekur nei mano nei kitos rasyta.Si kosmetika skirta moteriai kasdienai namuose.Tokia kaip dermabrazija atliekama salonuose kitu budu,o sios firmos siuloma butent namuose paciai ( !) pasidaryt. Kaina salone vienam kartui procedura 89 eurai,Mary Kay 57 ,maziausiai pusei metu ,ar metams ,jei karta per savaite bus daroma. Ir nereiktu vartyt ,
8. kaip kad mes jau cia raganos,o kitos tokios vargses uzpultos.Nes lygiai taip pat galima pasakyt,kad jau mes tokios atsilikusios ir butinai reikia karta per menesi kam nors ibegt ir susukti,na ka jus " vazelinas " .Sapnuosis jis man tuoj.
9. Mes mokomes sudetis,nereikia panikuot tik del to.Ir jei kazkam is jusu netinka,tai ok.Man puikiai tinka si kosmetika.Naudoju keli metai.Paprastai keiciu kosmetika kas 4-5 metai,ka po to rinksiuos dar nezinau.
10. Bet faktas,kad jokiu tipo naturaliu.Bet tai spresiu pati.
11. Ir leiskit pacioms moterims,kurios jau vartoja ar nori vartoti ir si sprendima pacioms padaryti
na, kad jums patinka tas pats per tą patį, tai pratęsiam
.
Bandau replikuoti pajuodintas vietas.
1. vanduo, o dažniausiai daug brangesnis už vandenį hidrolatas su aliejais natūralioje kosmetikoje jungiamas su emulsikliais, pagamintais iš alyvuogių, palmių aliejaus, iš kviečių glikozidų ir kt. Kai kuriais atvejais, naudojant emulsuojančių savybių turinčius sviestus, emulsiklio visai nereikia.
2. Kad vazelino nėra niekas neginčijo, lygiai taip pat niekas nepasidalino žiniomis, kuo tokia pigi medžiaga yra stebuklinga ir kaip įtakoja bendrą gaminio kainą.
3. Kosmetika iš vieno ingrediento? O kas taip sakė?
4. Ir vėl bananai
. O skaičiuoti viską tai labai norėjau, bet kad jūs man nepadėjot. Jūsų minėtas ekstraktas ir arbatmedis (čia turėta galvoje EA?) kiek brangesnės medžiagos, bet kosmetikoje naudojamos itin mažais kiekiais. Kainas galiu surašyti, bet kad iš to jokios naudos.
5. Pakenks. Bet kiekvieno teisė rinktis.
6. Jūs šaunuolė
. Bet tikrai yra ir daugiau tokių šaunuolių, net ir nenaudojančių MK.
7. Tikrai praeitose temose buvo bandyta meluoti, kad MK kosmetika ir kad natūrali, ir kad ekologiška, ir kad sertifikuota... Tiesa, rašėte ne jūs.
8. Raganom paprastai vadinamos tos, kur žoleles visokias verda
. Jus pavadinčiau agresyviomis pardavėjomis. Kartais ne visai mandagiomis ir kultūringomis
. Ir ne visai išmanančiomis, nelabai kvalifikuotomis ir nelabai patikimomis.
9. Tai daug kas mokosi - vienokiais ar kitokiais būdais. Dabar tik noro turėk...
10. Ir kam taip kategoriškai? Aš, pvz., niekada nesakiau ir nesakysiu, kad naudosiu TIK natūralią kosmetiką.
11. Visada leidom, leidžiam ir leisim
. Ar jūs čia matėte kitų nuomonių?