Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

na kiekvienam savo.Man si kosmetika thumbup.gif Gal but Jums vertetu taip priesiskai nenusiteikti ir nueiti i grozio pamokele,gal nuomone pasikeistu.O jei jau taip nenorit,tai del dievo meiles,nebandykit tu kremu.Mary kay turi daugiau ka pasiulyt.Isbandykit dekoratyvine,pasimokysit kaip dazytis.Isbandykit kvepalus,kita kvartala bus dar ir nauji.Gal tada ne tik vazelinu zinios apsiribos

Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 19:14)
Mociute galvoja, kad su chemija uzsikonservuos ir ilgiau gyvens  biggrin.gif  biggrin.gif juokauju.. as noreciau pradet naudot naturalesne kosmetika, bet tai neimanoma, nes man patinkancios kosmetikos firmos toli grazu ne naturalistes, bet vat kas liecia kremukus, tai visai noreciau pereit ant naturaliu.. bet ne 100%.. kol kas gerai kaip yra smile.gif

na vokiskos mociutes ramiau ziuri i tas konservacijas.Ir plaukus dazo,ir nagus dazo.Beje tas koju rinkinys,nezinau kaip LT,bet pas mus eina su laku.Tai va mociute ir rankas grazias turejo,ir nagus nulakavau,ir koju rinkinys vasarai liuks thumbup.gif paskui dar laku padengiau.Cia siaip tas rinkinys ne tik mociutems,bet ir jaunoms labai thumbup.gif As pati vasara sunkiai save isivaizduoju be koju kremo,tuo labiau kad batuose praktiskai basa dazniausiai bunu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutmerge: 03 birželio 2012 - 20:17
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 03, 21:14)
na vokiskos mociutes ramiau ziuri i tas konservacijas.Ir plaukus dazo,ir nagus dazo.Beje tas koju rinkinys,nezinau kaip LT,bet pas mus eina su laku.Tai va mociute ir rankas grazias turejo,ir nagus nulakavau,ir koju rinkinys vasarai liuks  thumbup.gif  paskui dar laku padengiau.Cia siaip tas rinkinys ne tik mociutems,bet ir jaunoms labai  thumbup.gif  As pati vasara sunkiai save isivaizduoju be koju kremo,tuo labiau kad batuose praktiskai basa dazniausiai bunu

Man patinka tokios mociutes.. tikiuosi ir as 70m sulaukus koki busu baba dyzel prisiziurejus, susitvarkius ir be skarutes lotuliukas.gif
Atsakyti
neuzilgo bus isbandoma Amber123 parekomenduota kauke-zele 4u.gif rytoj bus komentarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adora_: 03 birželio 2012 - 20:41
QUOTE(Adora_ @ 2012 06 03, 21:41)
neuzilgo bus isbandoma Amber123 parekomenduota kauke-zele  4u.gif  rytoj bus komentarai smile.gif

As dabar jau jos pati laukiu, nusipirkau.. ir tikiuosi ir toliau naudodama nenusivilsiu.. 4u.gif beja, bandysiu laikyt per nakti.. nes nebandziau per nakti.. jazmarija, jei nepatiks, tai labai nemuskit... paskutiniu metu daznai naudoju sia fraze, nes ziuriu mergaites nusiperka tai ta, tai ta pagal mano rekomendacijas.. gera konsultante buciau lotuliukas.gif ir buvau.. kazkada.. tik NEKENCIU siulyt zmonem per prievarta, ko prekyboje pvz reikalauja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 birželio 2012 - 20:44
jei nepatiks,ar galvosit kad nera to efekto ,kurio tikejotes turit laiko produkta i kita pasikeist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutmerge: 03 birželio 2012 - 21:01
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 03, 22:01)
jei nepatiks,ar galvosit kad nera to efekto ,kurio tikejotes turit laiko produkta i kita pasikeist  4u.gif

o kur deda tuos panaudotos? unsure.gif kuriuos grazina..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 03, 22:02)
o kur deda tuos panaudotos?  unsure.gif kuriuos grazina..

Utilizuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutmerge @ 2012 06 03, 19:24)
as is pradziu galvojau kad cia biologiu / chemikiu / matematikiu anti mary kay partija yra .Visai netycia nuklydau i kita tema,i ten tas pats ,naturalu nenaturalu,ir vazelinai ir ka as zinau kas .Cia pasirodo visur tas pats.Tai taip iseina,kad tose tipo naturaliose ( reiks paskaityt ten) reikia nueit ir paklaust kiek bobutes taukai kainuoja,kur i dezute idejo ? oi oi,cirkas smile.gif bet kokiu atveju i tema : tame kreme yra juru dumbliu ekstrakto,vit E,augaliniu alieju.Puikiai minkstina issausejusia oda.Ir ,beje, nepamirskit arklio ir vyzu nusipirkt,jei jau viskas "naturalu" tai jau viskas smile.gif O siaip tai as noreciau su jumis realybej susitikt,labai noreciau pamatyt ta visa naturaluma,ar jis nera tik internete vaizduojamas

taip, žinoma, mes visos susimokėm ir specialiai jus puolam lotuliukas.gif įdomumo dėlei pasakysiu, kad šiaip esu baigusi mediciną ir pagal specialybę esu gydytoja, ir dar šiuo metu studijuoju kosmetologiją, kurią kitais metais baigsiu. chemija domiuosi nuo mokyklos laikų, o kosmetinę chemiją ir medžiagotyrą studijavau dar pirmame kurse, ir dar jei taip įdomu egzaminą išlaikiau 9. jums tikrai reikia pasimokyti kultūros ir tolerancijos, nes vis komentuojat ne į temą doh.gif atsakykit-ar per savo grožio pamokėles irgi reaguojate ir taip panašiai atsakinėjate, kai klientės klausia apie sudėtį?kenksmingumą?natūralumą?ar užduoda kitus provokuojančius jus klausimus. jus irgi siūlote joms nusipirkti vyžas, arklį?nesugebate atsakyti į klausimus nežeminant. jūs peršate nuomonę, kad visos, kurios nenaudoja MK yra kažkokios atsilikėlės ir pan. gėda, kad dirbate MK konsultante.
Atsakyti
QUOTE(egzotishka @ 2012 06 03, 21:48)
taip, žinoma, mes visos susimokėm ir specialiai jus puolam  lotuliukas.gif  įdomumo dėlei pasakysiu, kad šiaip esu baigusi mediciną ir pagal specialybę esu gydytoja, ir dar šiuo metu studijuoju kosmetologiją, kurią kitais metais baigsiu. chemija domiuosi nuo mokyklos laikų, o kosmetinę chemiją ir medžiagotyrą studijavau dar pirmame kurse, ir dar jei taip įdomu egzaminą išlaikiau 9. jums tikrai reikia pasimokyti kultūros ir tolerancijos, nes vis komentuojat ne į temą  doh.gif atsakykit-ar per savo grožio pamokėles irgi reaguojate ir taip panašiai atsakinėjate, kai klientės klausia apie sudėtį?kenksmingumą?natūralumą?ar užduoda kitus provokuojančius jus klausimus. jus irgi siūlote joms nusipirkti vyžas, arklį?nesugebate atsakyti į klausimus nežeminant. jūs peršate nuomonę, kad visos, kurios nenaudoja MK yra kažkokios atsilikėlės ir pan. gėda, kad dirbate MK konsultante.

drinks_cheers.gif
visiskai pritariu, jei jau tokia super kompanija ir kosmetika turetu atidziau rinkti konsultantus.. kad nedarytu kompanijai GĖDOS!
Atsakyti
Nesuprantu ko jus cia audras keliat, nu nepatinka kosmetika, tai nepirkit, niekas nevercia, o kas naudojo ir naudos, verciau raminanciu isgerkit, atsipalaiduosit ir visiem bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2012 06 04, 09:59)
Nesuprantu ko jus cia audras keliat, nu nepatinka kosmetika, tai nepirkit, niekas nevercia, o kas naudojo ir naudos, verciau raminanciu isgerkit, atsipalaiduosit ir visiem bus ramiau.

pastebiu keistą tendenciją - dauguma MK platintojų ir joms prijaučiančių šneka visiškai ne į temą ir yra gana aršiai nusiteikusios. Galvoju, kažin, čia gal MK kosmetika įtakoja g.gif biggrin.gif
Žodžiu, paklausus konkretaus klausimo apie pigias sudėtines dalis, analizuojama maximos bananų savikaina, pradedama pasakoti, kaip smagu susirinkus apie madas pasišnekėti, liepiama pirkti arklį ir vyžas, dabar vėl - nei į tvorą, nei į mietą pasisakymas, dar ir raminančius žiūrėkit privers vartot... blink.gif lotuliukas.gif

Klausykit, mergaitės, tai gal jūs atsipalaiduokit ir neužsipulkit, neįžeidinėkit žmonių. Ir jei žinot, atsakykit į klausimus (pvz. galima pulti į google ir ieškoti info apie nepakartojamą ir unikalią vazelino naudą, pasakoti, kad MK kosmetikoje naudojamas vazelinas yra ne tas, kuris vaistinėj nemažas kiekis 4 Lt kainuoja, o koks nors unikalus, pagamintas spec. laboratorijose, etc., arba pasakoti, kaip kokio nors naudojamo ekstrakto lašas kainuoja ne vieną tūkstantį litų, o pabaigai galima papasakoti apie stebuklingą molekulių skaidymą, gaminant kosmetiką bigsmile.gif ). O jei nežinot, ką pasakyti, galima tiesiog protingai patylėti rolleyes.gif

Na, aš čia taip pusiau rimtai, pusiau su sarkazmu, kas norės - atsirinks smile.gif.
Atsakyti
Jei jus taip puikiai viska zinot, tai ko dar klausinejat.
Atsakyti